FIV 28

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Fetelor chiar ca m-am suparat pe voi....... de ce nu mai scrieti nimic?
Unde-ati disparut cu toatele?
Mie mi-e dor de voi toate si voi nu stiu pe unde misunati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

mishi mama, cum adeca nu te mai cunoaste nime'?! pai cand plangeam io dupa tine prin septembrie ce faceai pui?! nu conteaza, imi place sa stii filozofia ta cu.. =1, eu iti doresc sa fie chiar si +1, spor la bebe pui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

pei lachi unele dospesc un bebe, altele se gandesc cu cine sa faca fiv... mey, felicitari pt examen...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOI74 spune:

Thea m, eu fac FIV-ul cu doamna Bucur; e tare draguta;

Adelia, bafta multa; sa fie cu bb; sa ne tii la curent in fiecare zi;

I

Mergi la inceput

'Neata fetele mele,
In primul rand sa ne rugam pentru Adelia sa fi obtinut multe ovocite azi la punctie si sa obtina embrioni multi si de calitate buna, apoi faceti bine si mai scrieti si voi cate ceva... si nu in ultimul rand sa-mi raspunda si mie cineva la intrebare:
Punctia si ET-ul dor rau?
Ca mie mi-e mai frica de astea decat de nastere.

O zi frumoasa va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauion spune:

Buna dimineata dragutelor, din pacate ma intorc iar la statutul de aspiranta si candidata la FIV dupa ce imi adun puterile si alung gandurile negre. In saptamana 8 de la ET am aflat ca sarcina e oprita in evolutie ...

Lachione,punctia se face cu anestezie generala, deci nu doare deloc.
S-ar putea sa simti apoi o jena in zona ovarelor, dar nu cine stie ce, durerea apare numai in caz de hiperstimulare, dar sa speram ca nu va fi cazul.ET-ul e chiar mai simplu si multa lume il compara cu o recoltare a unui test pap, deci nici aici nici un pic de durere.
Oricum sentimentul pe care il traiesti cand afli vestea ce mare merita tot efortul, iti spune cineva care a trecut prin toate pe parcursul stimularii (un chist ce a trebuit punctionat, hiperstimulare, spitalizare, etc...)

Adelia suntem alaturi de tine si iti tinem pumnii!

Bafta tuturor fetelor care se pregatesc de FIV!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Lachione, la punctie dormi vreo 20 de minute, nu stii nimic, anestezista vorbeste cu tine cat iti introduce serul, dar la un moment dat ti se taie filmul te trezesti putin ametita, dar intr-o jumatate de ora iti revii. la ET eu n-am simtit nimic, unele fete au simtit o ciupitura. este emotionant cand iti arata pe monitor puiutzii, se vad ca niste puncte albe-luminoase

bafta fetelor, sa fie cu okisori

Laura, imi pare nespus de rau pentru ce ti s-a intamplat. Din pacate, te inteleg atat de bine... Iti doresc sa treaca treaca cat mai repede acesta stare, e devastatoare si nu te ajuta cu nimic. Sa ai putere si incredere sa mergi mai departe si o sa fie bine! Imi permit sa-ti dau un sfat, pana la urmatorul FIV, nu abandonati lupta nu se stie niciodata..

Mergi la inceput

Lau, ce rau imi pare pentru tine... nu te mai gandi incearca sa o iei ca pe destin...tu ai facut tot ce se putea. Dumnezeu uneori ne incearca prea mult, iar noi nu intelegem asta. Iti va da si tie bebelusul intr-o zi, cu siguranta!!!
Hai, fetita, nu mai suferi gandeste-te ca sansa ta nu a fost acum, atata tot... dar ai si tu o sansa!

Te pup si incarca-ti bateriile bine de tot pentru ca vei reusi. Totul e sa nu renunti. Sanatate multa.

P.S. Pe mine cand mi-a recoltat pentru Pap m-a durut... am si plans... pe bune. Nu stiu ce mi-a facut asistenta aia de la Medsana care mi-a recoltat, dar m-a durut...m-a cam chinuit.
Tu unde ai facut fivul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauion spune:

Tia,Lachione

Lachione, se pare ca n-am nimerit-o cu testul pap!
Oricum asa cum spunea si Tia nu doare deloc. FIV-ul l-am facut la Medsana cu Ancar.

Tia, felicitari ci sarcina usoara. Sincer vestea minunii tale din burtica m-a ajutat mult, a venit la timp chiar in ziua in care am aflat ca la mine nu se mai poate face nimic. Investigatiile pentru sindromul antifosfolipidic le-ai facut la Fundeni sau la Cantacuzino? E nevoie de trimitere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

la Fundeni si am avut trimitere de la medicul de familie. poate sa-ti dea si Ancar, dar cred ca merge si fara trimitere daca ii spui dr. povestea

nu uita, nu abandona eu am ramas insarcinata dupa 4 luni de la chiuretaj, mergand exact pe ideea: vrem bb, trebuie sa incercam

Mergi la inceput