Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (58)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Cristiana Negrila multumesc tare mult pentru cutiutele muzicale.

Babee vreau si eu pe messenger si sunt si incepatoare, ma poti ajuta?

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by Babee
Si un aspect care pe mine m-a deranjat.Bubu cum vede copii fuga la ei sa ii atinga, sa se joace...S-a indreptat catre cei doi fratiori probabil sa joace...Chiar daca este mic cred ca simte nevoia de comunitate.Fratiorii mancau niste pufuleti(cu alune din cate am aflat mai tarziu).A vazut si al meu mancare si normal ca unde e mancare e si el.Baieteii si-au tras frumos cutiuta si s-au intors cu spatele.Mama lor i-a vazut si atat.Bubu cu ochii dupa cutia lor cu pufuleti si plescaia(asa face cand ii este pofta).In cele din urma am rugat-o pe mama copiilor sa-i dea un pufulete mic sa manance si el .Le-a luat copiilor toata cutia, a pus-o in fata lui Bubu si :'ia si te satura'.M-am simtit atat de prost...mi-a fost atat de jena ca am cerut....M-am gandit ca e duminica, toate supermarketurile sunt inchise si de unde sa ii iau pufulete???

'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Am revenit pentru o completare esentiala !
Babee – eu cred ca tu te-ai simtit jenata de proasta crestere a doamnei, nu de faptul ca ginerica a vrut un pufulet. Dar asta este peste tot. Spre cinstea parintilor tai tu ai fost invatata ce este bunul simt si buna cuviinta, dar altii sunt inca repetenti... din pacate !

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Vaiii, Babee, ce femeie ....Eu nu-mi dau seama cum sunt unele "mame". CChiar ele nu-si dau seama, copiii lor nu fac la fel, era doar un copil de 1 an, ce stia el ca nu sunt pufuletii lui? Ce nesimtita, as putea spune. Dupa umila mea parere, as zice ca atunci cand suntem in public sa nu dam mancare la copii, mai ales dulciuri, ori dam la toti copiii, ori iesim afara si ii dam sa manance , daca chiar ii e foame.
Mi se pare lipsa de bun simt al parintilor, sa dea de mancare la copiii lor in fata altor copii care se uita si poftesc, ca doar ei nu stiu ce si cum. Dar asta este, unora le lipseste acest bun simt. Ce m-am enervat!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Si apropo de cum sa le explicam copiilor cand sunt ignorati de altii.
Faza in parc asta toamna: o mama cu un copil de mana , cam de 3-4 ani.Copilul urla , mama ii spune " taci ma din gura nu vezi ca nu vor sa se joace cu tine?" , el continua sa urle, mama ii trage una peste fatza cu putere, de imi venea sa-i trag si eu ei una.

O explicatie, daca se poate nimi asa, cum nu se poate mai proasta si mai demoralizatoare pentru acel copil. "Nu vor sa se joace cu tine" Pai ce poate intelege acel copil? ca el e mai bleg, mai prost, mai ...stiu eu cum decat ei.
Nu sunt de acord cu asta.
Eu i-as atrage atentia spre altceva, de exemplu, l-as lua sa ne dam in masinute, sau i-as spune ca el e mai destept decat ceilalti si de-aia nu vor sa-l primeasca, ca el e mai curat decat ei, ca el vorbeste mai frumos , ei vorbesc urat. Si acum vorbsc de copii mai mari, cand or sa fie in stare sa inteleaga .
Nu stiu, asta e singura explicatie care mi-a venit acum in minte, poate mai sunt si altele, sigur mai sunt.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Daca doriti sa recititi...nasterea Rachellei!

Autor: ane2
Raspuns la: 16/01/2004 13:17:31

Fericirea mare ca a venit "maria sa" mama am palavragit pana pe la 5dim,acum ane ducem la cumparaturi va pupacim

Narcisa iti tinem pumnii!!!

Anita+bb Rachella 39W
http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Raspuns la: 16/01/2004 18:37:34
Burticutelor am intrat un pic sa va spun ca au in ceput contractiile le am din 5 in 5min si dureaza cam 30 sec am zis ca daca ma tine asa pana la 12noaptea ma duc la spital.
Pe scaun nu prea pot sa mai stau dar daca nu plec la spital o sa incerc sa mai intru.
Vreau sa va zic ca contractiile sunt cam nasoale si mama mi-a zis ca vor fi cam de 100de ori mai dureroase deja ma apucase plansu.
E asta e fie ceo fi o data nasc.

Anita+bb Rachella 39W

Autor: Elena I.
Raspuns la: 16/01/2004 18:48:42
Aaaneee! Vine fetita ! Sint asa de emotionata!

Elena si puiu mic, 36 sapt

Autor: ad_risnov
Raspuns la: 16/01/2004 19:04:35
Mama, mama, iata ca se pregateste prima fetita sa ne faca bucuria! Ane, fii barbata! Daca nu mai apuci sa intri cine o sa ne tina la curent? Succes si curaj!

Autor: Adina Iulia
Raspuns la: 16/01/2004 22:38:59
Ane, ce faci????? Vine fetita???? Sa dea Domnul sa fie bine, ce la fix a picat mama ta! Iti tinem pumnii sa faci o frumusete, sanatoasa si desteapta!

Autor: Babee
Raspuns la: 17/01/2004 01:09:47
fetele, lui Ane ii e rau..cred ca naste..Ne-am dat sms mai devreme, daca e ceva va anunt si pe voi.Narcisa ce-a mai facut??
V-ati hotarat sa nasteti in aceeasi zi???
Curaj si putere si sa fie bebeii bine.Va pupam si tinem pumnisorii

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Autor: saphir
Raspuns la: 17/01/2004 01:17:40
Naste ??? Draga de ea, sa ii ajute Dumnezeu sa aiba o nastere usoara !!!

Saphir 34 saptamani

Raspuns la: 17/01/2004 02:53:01
Babee merci mult ca ai tinut fetele la curent.
Contrctiile sunt acum la 10 minut si dureaza 1min 1minut si ceva, am sunat la clinica si mi sa zis cand am contractii din 5 in 5min sau daca mi se rupe apa sa ma duc la clinica.Cand ma ia cate o contractiie imi vine sa musc din perete asa dureroase sant deja ma gandesc cu groaza la nasterea propriu zisa.
Pe mama nu am apucat inca sa o invat sa intre pe forum asa ca Babee o sa va tina la curent, ea e baza

Daca pana dimineata ma tine tot asa ma duc direct la clinica nu mai stau ca ma doare rau de tot
Incerc sa ma incurajez singura dar mie ca pana la urma aleg cezariana.

Anita+bb Rachella 39W

Autor: DanaEma
Raspuns la: 17/01/2004 03:43:13
Ane nastere usoara si mult curaj, stai linistita ca o sa fie bine.
Ma rog sa treaca totul repede
Daniela

Raspuns la: 17/01/2004 04:43:01
Ane, vine fetita! Iti uram multa putere sa treci peste dureri! Te cred ca doare tare , dar stii, ce e bun iese greu!

Adina+BB33W

Raspuns la: 17/01/2004 06:34:00
Hai ca m-am trezit sa va scriu.Ane a plecat la spital si s-a gandit sa ceara cezariana din cauza durerilor...Vedeti, de-aia am vrut eu cezariana de prima data..
O sa fie bine Anita, vei vedea, cel putin pentru bebe suta-n mie.Tinem pumnisorii:) si nu uita:CURAJJJJJJJJJJJ

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

Raspuns la: 17/01/2004 06:43:25
Acum am vazut ca-s singura 'cucuvea' de pe forum si chat..of course Mda....

Autor: Lia70
Raspuns la: 17/01/2004 07:20:29
Ane, nastere usoara si multa sanatate tie si printesei! Suntem cu gandul la tine!

Raspuns la: 17/01/2004 09:17:20

Ane, iti tinem pumnii ca totul sa se termine cu bine si nasterea sa fie cat mai usoara! Mult curaj!!!

Autor: layla
Raspuns la: 17/01/2004 10:17:55
Ane iti tinem pumnii, nastere usoara!
Babee sa ne tii la curent cu ce se intampla!

Raspuns la: 17/01/2004 10:43:29
De la ultimul mesaj n-am mai aflat nimic de Anita.resupun ca i-au facut cezariana si acum astept sa se trezeasca.Prima fetitaaaaaaaa
Adriana si Andruska, spor la cumparaturi!Sa povestiti ce-ati mai vazut frumos sa stim si noi .
Ma bag la o meditatie cu toate ca mi-e rau si de la 5 n-am mai dormit.am un cap mare si niste ochi unflati....

Raspuns la: 17/01/2004 10:45:49
Ne pregatim si noi de expeditie in Prisma. Dar suntem mult mai lenesi decat fetele, de-abia ne-am trezit...
Ane, ma gandesc intr-una la tine. Da Doamne sa iasa repede sa nu te chinui mult. Poate iti fac cezariana...desi cred ca depinde si de dilatatie...
Lia, asa-i cu doctorii. Cred ca le stiu pe toate dar habar nu au multi dentre ei. )mai ales cei de familie).Va pup si va dau si eu raportul cand ma intorc.
Babee, azi faci de garda la telefon. Sa nu te misti pana nu da Ane mesaj!...

Adina+BB34W

Raspuns la: 17/01/2004 10:54:02
Nici o veste de la Ane? Nici de Narcisa nu stim nimic? Le tinem pumnii in continuare! Spor la cumparaturi fetelor!
Am citit si eu de Ioan Co. Este o mamica ade ian-feb. Multa sanatate lui Darius!
Pupici,

Raspuns la: 17/01/2004 11:07:44

Prima fetita din gasca baietelilor si fetitelor de ianuarie februarie a aparut astazi 17 ianuarie 2004 la ora 8, prin cezariana, avand greutatea de 3kg, lungime de 53 cm si scor Apgar de 10!!!!!!!!!!Mamica s-a trezit din anestezie, o doare putin, si-a vazut minunica si or sa se refaca ele!!!

Rachella...bine ai venit scumpa

Raspuns la: 17/01/2004 11:13:15

Ane felicitari! Rachela bine ai venit!
Multa sanatate si refacere rapida proaspetei mamici!
Ce veste buna, a aparut si prima fetita din gasca baietilor! Si ce picioare lungi are, top model de acum!

Noi va lasam acum, mergem sa dormim,
Pupici,
Layla si Daniel Alexandru

Autor: saphir
Raspuns la: 17/01/2004 11:38:49
BINE AI VENIT, RACHELA
Refacere grabnica mamicii !!!

Autor: Ioana77
Raspuns la: 17/01/2004 12:34:38
RACHELLA ALEXIA BINE-AI VENIT !!!!

SA FII SANATOASA SI SA AI O VIATA PLINA DE FERICIRE!

ANITA FELICITARI!!!!

Autor: Theodora
Raspuns la: 17/01/2004 13:36:24

Toata noaptea m-am gindit la tine si m-am rugat sa mearga totul bine!
Sa va traiasca si sa fie sanatoasa!
Abia astept sa ne povestesti despre marea intilnire!

Theodora,o mamica fericita si Alexandros, Yannis gemenii mei minunati!
2 ani pe 03.Aprilie.2004.
htpp://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+2&mid=188&cid=3737

Raspuns la: 17/01/2004 13:53:51
Bun venit, Rachella Alexia! Sa cresti mare si sanatoasa! Ane, felicitari, sa va traiasca minunea, iar tu sa-ti revii cat mai repede.
Asteptam sa ne povestesti !

Babee, multumim pt. mesaj. Eram la Mc Donald's si papam cand a primit Andruska mesajul de la tine si sa vezi ce dispute s-au iscat: cine a nascut??? Ane sau Babee? Pana la urma ne-am lamurit, desi eu eram aproape sigura ca Ane era fericita mamica.

Autor: Elena I.
Raspuns la: 17/01/2004 14:28:48
Ane, felicitari , sa-ti creasca mare, frumoasa si desteapta si tu sa te refaci repede!
Te asteptam cit mai curind pe forum!
(pt. fetita) (pt. mamica) si (pt. bunica)

Elena si puiu mic, 36 sapt

Autor: fabi
Raspuns la: 17/01/2004 15:01:48
Ane felicitationnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!
Sa-ti traiasca fetitza si sa fie sanatoasa si tu alaturi de ea!
Deci a aparut prima fetitza, tare ma bucur ca totul a fost bine!
Fabi si bebita sapt 37!

Raspuns la: 17/01/2004 16:36:21
FELICITARI, ANE!!! SA NE TRAIASCA RACHELLA ALEXIA!(ca-i a noastra, nu-i asa?) Si sa fie frumoasa, desteapta si cumintica, sa o lase pe mama ei sa intre pe forum!

Te asteptam, Ane, pe forum sa ne povestesti cu durerile alea groaznice de care ziceai. Ca am devenit masochiste in ultimul timp...

Adina+BB34W

Autor: Andra28
Raspuns la: 17/01/2004 21:24:49

Iata ca am mai aparut si noi. Ne bucuram pentru Anne si ii uram refacere grabnica si o bebita sanatoasa si frumoasa!!!!!

Autor: Andruska
Raspuns la: 17/01/2004 22:23:08
Noi suntem in vizita la viitoarea nashica a lui bebe si am intrat sa vedem ce faceti voi mai fetelor

Ane
sa iti traiasca fetita, sa fie sanatoasa (si ea si tu)si tie recuperare rapida

Babee tu la ce meditezi ?

Autor: Andruska
Raspuns la: 18/01/2004 13:03:04
Ane oare ce mai face? Cum se simte si ea si fetita ?

Autor: Helen
Raspuns la: 18/01/2004 13:51:39
ANE, FELICITARI, FELICITARI, FELICITARI, TIE SI PRIMEI FETITE DIN GASCA! SA VA TRAIASCA SI SA VA BUCURATI DE EA!

Raspuns la: 18/01/2004 14:58:29
Am revenit si noi...nu-mi vine sa cred ca am reusit sa dorm de la 8 pana acum la 2.... Cred ca m-a ademenit somnul lui Vio ca asta ar dormi non stop.

De Ane nu mai stiu, mi-a mai trimis cateva mesaje ieri si-mi spunea ca ii e bine, si ca nu-i vine a crede ca a scapat si ca e totul bine, si nu avea regrete pentru ca facuse cezariana.Ma incuraja si pe mine sa fac..ca nu-i mare lucru .AM dat si astazi sms, pana acum nu a raspuns-poate doarme.Va zic ce si cum imediat ce primesc sms-ul.

Raspuns la: 18/01/2004 16:04:50
Ha, ha, Babee, s-a intors roata! Nu mai vii tu aici la cezariana, ma urc eu in masina si vin la tine! Da, daca as sta macar in Timisoara...ar fi la o aruncatura de bat. dar asa...
Darael, poate tragi tu o fuga pana la Babee! Ca si tu ai fetita si-ti trebuie carut!
deci Anita e bine. Asta e important.

Autor: DARAEL
Raspuns la: 18/01/2004 16:41:59
Ane2 – FELICITARI PRIMEI FETITE DIN 2004 ! Sa cresteti mari si sanatoase si sa aveti parte de o gramada de bucurii ! Ce super – nici daca ai fi vrut nu ar fi ajuns mamica ta exact cand trebuia sa iti fie alaturi... si cand ne aducem aminte ce probleme iti faceai cu viza, ne minunam si mai tare !

Autor: Diana_b
Raspuns la: 18/01/2004 17:45:24
Ane, felicitari pt. fetita, sa creasca mare si sanatoasa si voioasa.
Fetelor, dormiti acum cit mai aveti timp. Pe Mircea l-au apucat colicile (cred) mai tare de citeva zile, de vreo 3 nopti nu mai dormim decit in forma de broscuta pe burta lui mami, se pare ca ii tine cald la burtica si se mai linisteste.

Pupici si somn usor (cine poate ).

Diana si bb Mircea

Raspuns la: 18/01/2004 18:10:50
Voi faceti misto de mine bag seama.... Faceti acum cat puteti..ca dupa ce apare Bubu v-arata el

Ane mi-a dat vesti noi.Se simt bine si ea si fetita, este o mancacioasa si marti au voie sa se externeze.Mi se pare ca totul merge bine pentru amandoua daca li se face externarea asa de repede, nu???O sa-i transmit salutari si de la voi, acum dupa ce scriu mesajul acesta.

Autor: Ioana Co.
Raspuns la: 19/01/2004 10:05:32
Buna dimineata........multumesc tuturor pentru mesaje, sunteti niste dulci. Ne pare rau ca nu am raspuns mai repede, dar in week end nu avem internet acasuca asa ca de la servici va mai scriu si eu din cand in cand.

Unele dintre fete stiu de mai de mult de problema noastra cu aritmia si de faptul ca medicii nu ar putea sa ne spuna cauza decat la nastere (noi ne rugam sa nu fie nimic grav si ireversibil.........si va multumesc tuturor pentru rugaciuni si incurajari.......e minunat sa stii ca ai atati prieteni).

Felicitari pentru prima noastra domnisoara.........o sa fie o adevarata bataie pentru ea daca ma gandesc cati baietei s-au nascut si cati mai urmeaza.
Darael, Tatiana, Adina.......si toate celelalte mamici de fetite.........cred ca va trebui sa organizati ceva de genul "cine da mai mult???"........concurenta exista si e serioasa.

Raspuns la: 20/01/2004 16:16:15
Nici Babee, nici Ane...Hai mai fetele din diaspora...apareti!

Adina+BB34W

Raspuns la: 20/01/2004 22:02:46

Mai intai sa incepep cu felitarile:
LIA SA-TI TRAIASCA BAIATUL MARE SI FRUMOS SI TIE REFACERE RAPIDA

Babee iti multumesc ca ai tinut fetele la curent,iar voua burticutelor va multumesc ptr felictari

Am tot respectu si admiratia ptr fetele care au nascut si cele care vor naste natural.eu nu am suportat durerile cand am inecput sa am contractii la 3min imi venea sa ma arunc pe geam am tras de barile alea de la pat de mai aveam putin si le scoteam din balamale.Cand a venit dr.sa ma controleze aveam dilatatie 2 si stiam ca abia la dilataie 10 nasc deci mai aveam de asteptat mult si bine.Asa ca nici nu am mai stat pe ganduri si am cerut cezariana,dr. meu nu prea a fost el de acord dar nu a avut de ales cand a vazur ce crize de isterie fac eram instare sa-l iau la bataie daca nu imi facea cezariana credeti-ma!!
Revin mai tarziu ca sa trezit si trebuie sai dau sa pape

Anita+bb Rachella 39W

Adriana si Rares

(13.febr.2004)
poze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Rachella!!!

Sa cresti mare, fetita frumoasa si iubita, sa ai parte in viata de fericire si noroc, de sanatate si iubire!

Ane, sa va traiasca printesa si sa va aduca soare in casa si suflete!

Adriana si Rares

(13.febr.2004)
poze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

La Multi Ani Rachella

sa cresti mare si frumoasa , viata sa-ti fie calauzita de Ingerul tau mic si drag.

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Adriano, iar am plans...ce ne faci tu noua...

LA MULTI ANI, RACHELLA!

Ane, sa-ti traiasca fata si sa fie sanatoasa!
Mama, ce petrecere de petrecere cred ca se-ncinge prin Cipru...poate da si la stiri...

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Adina...marea petrecere a avut loc sambata de la 12 la 14..la Mc Donalds...(vezi ce informata sunt???).Si eu am vazut si poze chiar

-----------------------------

Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Buna dimineata, dragi mamici!

[b]La Multi Ani, Rachella, sa cresti mare si frumoasa si sanatoasa si desteapta si s-o faci pe mami fericita!

Noi am avut un we f. plin: sambata dimineata am fost la sala (aerobic+fitness). a stat tati cu Maysa, cand am ajuns acasica am aflat ca s-au anuntat doua vizite...Si uite cum Ramona a bagat viteza, am facut curatenie si pana seara am stat de musafiri, in doua randuri...MAysa a fost f. incantata, a dat recital...cum e foarte "sfatoasa" a amuzat musafirii cu "explicatiile" si "indicatiile" ei, plus ca la cum e ea intoarsa cu cheia, ne-a ametit cu plimbatul de la unii la altii.
Ieri am fost noi in vizita si Maysa a fost in elementul ei, insa gazda, o fetita de 4 ani, foarte scumpa de altfel, a plans mereu si s-a crizat ca Maysa ii umbla cu jucarelele si mama ei nu stia cum s-o faca sa fie mai darnica si s-o inteleaga pe gagalicea de un an (fii-mea), care era ca un catzelus dupa ea... Pana la urma noi ne-am jucat cu Maysa care era cu gura la urechi iar fetitza de 4 ani statea in dormitor in varful patului si urla printre plansete la maica-sa sa nu o mai lase pe Maysa la jucarii...
CE parere aveti? Banuiesc ca ganditi la fel ca mine...sper ca fetitza sa se socializeze, e spre binele ei, toata ziua sta doar cu bunica si nu intra in contact cu alti copii... E un exemplu din care toti avem de invatat!

Sa nu uit! Mikkky, felicitari, sa ai o sarcina ushoara si sa fie bb sanatos! Ma bucur mult pentru tine, si eu imi doresc un fratior pentru Maysa, pentru ca vad ca adora copii, insa mai asteptam putin...

Andruska, unde esti???
Mai stie cineva ceva de Helen? Cum se mai simte copilasul ei?

VA pupicesc pe toate, vorbim si mai tarziu!

Ramona si Maysa (27 ian. 2004)
http://community.webshots.com/user/aramona_ro

Mergi la inceput