nasterea prin cezariana

nasterea prin cezariana | Autor: iubita

Link direct la acest mesaj

Am tot citit cum multe dintre voi ati nascut prin cezriana,dar nu stiu ce inseamna - sonda urinara-cum se foloseste,doare? Care sunt riscurile anesteziei epidurale?Ca am hotarat cu sotul meu sa avem si noi un bb si cam am emotii ca nu stiu f. multe.Doctorita mi-a zis ca dupa ce intrerup anticonceptionalele ,o luna sa avem grija si luna urmatoare pot ramane insarcinata,voi cum ati facut?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Sonda urinara se pune obligatoriu daca nasti prin cezariana. Este neplacut exact momentul in care ti-o pune-ustura destul de tare- dar dupa un minut nu o mai simti, iar dupa operatie te bucuri ca o ai, ca nu trebuie sa te ridici sa te duci la toaleta. Nu-ti face griji pentru asta.
Eu am nascut cu anestezie generala si dupa o ora eram treaza. Cred ca e de preferat epidurala daca nu e un caz urgent. In spitalul in care am nascut-Cantacuzino- la cezariene se faceau generale sau rahi si la normale se faceau epidurale. Vezi ca exista un subiect deshis deja despre tipul de anestezie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana spune:

Si eu am nascut pe 3 ianuarie prin cezariana planificata deoarece bebe era pelvian..
Sonda urinara e obligatorie si ustura un pic apoi nu o mai simti..mie mi-a scos-o a doua zi dupa operatie si m-a usturat un pic apoi a trecut.
MI-a facu epidurala...fiind recomandata decit o anestezie totala.Se zice ca la anestezia totala este afectat si bebe pe cind la epidurala nu.
Bebe meu a plins de cum l-au scos din burtica.
Sincer eu nu am vrut cezariana dar daca asa a fost sa fie..
Mi-am revenit kiar a doua zi.. am putut sa am grija de bebe..si acum dupa 10 zile de la cezariana pot sa spun ca mi-am revenit 80%..asa ca nu e draqul kiar atit de negru precum se zice..

adana 37+ saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Si cu anestezie generala bebe plinge imediat. La cinci minute dupa efectuarea anesteziei bebe e deja afara, restul de timp fiind pentru curatat uterul si cusut. In plus, anestezia nu e puternica, eu ii auzeam pe doctori in ultima parte a operatiei. Dupa apendicita am dormit cu siguranta mai mult :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita spune:

Va multumesc f. mult pentru raspunsuri,numai cand ma gandesc ma ia cu emotii.

Mergi la inceput