Bebelusi de martie-aprilie 2004 (37)
Raspunsuri - Pagina 3
alona spune:
Buna seara fetelor de peste oceane!
Iaca fac si io prezenta, ca nu am timp de copiii astia ai mei sa stau mai mult.Thea face scandal in patut( nu prea are chef de nani) si Vlad ma dispera cu mofturile lui la mincare.
Mirinda- petrecere faina!
Rayu- da-le peste oki la functionarii aia.Si mie mi se termina concediul de maternitate saptamina viitoare, gata, nema bani.Dar, eu am avut un an, ca am plecat mai repede in concediu.
Ela- faci specialitati si Cristina nu vrea! Lasa ca maninca ea cind ii e foame.Si Thea mai face fitze dar o las asa cu citeva lingurite mincate si cind urla stiu ca vrea papa.Drept e ca nu se intimpla prea des asta.
Kata- pai numai lui Ela ii dai tort? Mi-aidat si mie ideea cu meniul, l-am scris si l-am pus la vedere.
Clau-pe unde umbli?
Simo- asa face si Thea ca Lucas, a iesit si ea din premergator intr-o zi, dar vad ca nu a mai incercat de atunci, desi nu prea o mai pun in el ca se invata lenesa.
Nedda- bine-ai venit inapoi!
Veve- da ce program are sotu' tau! Io as lua-o razna sa ailba al meu asa program, oricum si el se trezeste dimineata la 5 si ajunge acasa la 5 jumate seara, si lucreaza si simbata.Dar asta e viata in Americi !
Oana- si Thea da semne de cintareata si mai si danseaza.
Si mai nou a inceput sa se certe cu Vlad de la jucarii.Sa vedeti ce striga la el si stringe din pumni!E mare figura.
Gata pe azi, ne mai vedem si miine.
Anca,Vlad si Thea
Veve spune:
Simona,n-ai de ce a te simti prost!Ba bine ca ma mai scoti din amorteala.Timp am destul,la bibilica-i problema!Un impuls e binevenit!
Anca,sotulica meu munceste si-n we la fel;7/7 cate 14-17 ore;daca-i norocos mai vede si copiii de 2-3 ori pe saptamana!...American dream!
Irina,veve & croko
pozici
Claudelu spune:
Am aparut si eu, daca tot ne-a strigat Simo
Mai eu nu stiu ce naiba fac dar nu am timp pentru nimic...am devenit o dezorganizata si jumatate...pana acum catva timp totul era bine pus la punct dar acum nu mai stiu de mine, ma invart dintr-o parte in alta si tot nu fac nimic Plus ca mai nou e casa plina de musafiri, la fel ca atunci cand am nascut
Si pe langa astea toate suntem super stresati de ieri, unul din cumnatii lu tata a intrat in coma si asteptam din minut in minut sa ne sune ca a murit Nu am fost in relatii ffff apropiate cu el, dar oricum... si mai e si bunica care daca el moare va ramane singura si nu vrea sa vina la Arad sau la Savarsin ( la cealalta sora a lu' tati) ca ea e batrana (90 de ani) si vrea sa moara la ea acasa si sa fie inmormantata langa bunicu...asta ma dispera cel mai mult faptul ca ramane singura
In rest, Raul e un viteaz, nu sta locului nici 2 min...e din dulap in dulap, asa tare se impinge cu premergatoru ca parca vrea sa darame ceva A devenit un mamos si jumatate, nu pot sa plec de langa el nici macar pana la ...de mancat mananca fff bine, vad ca incepe sa-si revina si sa puna pe el tot ce a dat jos cand a facut eneterocolita ...daca stau la calculator, vine langa mine si ma trage de pantaloni pana il bag in seama si uite asa nu pot eu sa mai postez nimic , dar de citit citesc tot, ca doar calculatorul e deschis 24 din 24 si doar pe DC
Daca va tot spuneam ca am devenit o dezorganizata, sa va spun ce am facut eu ieri in 4 ore cat am fost prin oras cu treburi...am facut pe naiba, ca in afara de 2 lucruri care erau pentru mama n-am luat nimic, efectiv am uitat (sau uitam cand ma bagam in magazin) ce anume trebuie sa iau...asa ca m-am plimbat 4 ore a proasta si acum mi-e tare tare ciuda ca aveam cam multe de facut...probabil ca maine o iau de la inceput, dar de data asta ma duc cu lista dupa mine M-am screlozat de-a binelea
Elena, Amelie a noastra e o scumpa si jumatate!! Cred ca jumatate de Arad a vazut pozele cu ea pe olita!!
Claudia si Raul
Claudelu spune:
Zapacita cum sunt mai nou, am uitat de sarbatoriti
Robert
Sa cresti mare, sa ai parte de o viata linistita si frumoasa!!
Sebastian
Chriss
Multa sanatate si o copilarie minunata!!!
Claudia si Raul
Rayuela spune:
aaaa,Claudico,o arati pe nor-ta pe oala,soacra ce esti!
Nedda,tot ma tin sa te intreb,de ce nu pui si tu poze cu micutza Lara la albumul nostru comun?Asta fetita frumoasa si o tii ascunsa??
veve,si al meu tot asa lucreaza,il vad lunea si vinerea..viata nene ,ce misto de noi!
Imi imaginez cu se taraste croko printre fustele tale,heheheh,ca bine i-ai mai pus porecla!!(asta ca sa sar dintr-una in alta,ooof)
Alona,hehe,cred ca e o dulce si jumatate Thea,cind se cearta pe jucarii!Doar e berbecutza,ca si fi-mea..au niste cornitzeee
mirinda,bine ai revenit!!Eu nu prea pot sa te vad la Antena 1,asa ca e bine daca te "vad" macar pe DC!!
Ela,dar stiu ca ai fost bucatareasa,nu gluma..si nici macar nu ai avut client multumit..mi-a placut mult faza cu "spalatul geamurilor"
Simo,mutumesc pentru incurajari,o sa se rezolve,sint convinsa,imi trebe nervi de otel ,rabdare si un dram de noroc,plus tupeu.O scot eu la capat!
katalina,ehhh,tu ai 2 cupii,esti mai organizata,cred ca la al doilea copil e mai usor,macar ca ai mai trecut o data prin toate astea,si stii cum sa le apuci!Eu sint precum Claudica, ca o gaina fara cap,cu tone de rufe,alerg ca nebuna la cumparaturi si iau orice in afara de ce-mi trebuie,casa e cu fundu in sus(noroc cu mama biata care mai face una alta)..dar io stau bine mersi pe DC,sa-mi aporfundez cunostintele in domeniul matern!
Pupici
Elena si Amelie
codritu spune:
Buna seara la toata lumea! Noi suntem mai noctambuli, imediat vine Laura sa bea cafeaua si ne gaseste pe aici.
Alona, te intorci la servici? Ce faci cu Thea? Si eu ma voi intoarce in martie si inca nu am primit nici un raspuns de la gradinitele la care l-am inscris.
Ela, Simona, asa e si Tudor, fug dupa el prin casa sa ii pun scutecul si facem lupte corp la corp ca se si enerveaza daca vreau sa il tin pe spate. Incerc sa ii mai dau tot felul de chestii cu care sa ii distrag atentia, dar nu sta prea mult linistit. Daca ii dau o cutie de crema sau ceva sta o secunda, o cerceteaza si pleaca cu ea cu tot asa ca tot la lupte recurg. De aia mi-am pus si problema cu olita, va trebui sa il tin legat pe ea si cred ca va pleca cu ea legata de fund. Asta e daca avem copii energici, sanatosi sa fie ca ne descurcam noi cu restul.
Clau, si bunicul meu sta singur nu vrea sa vina la Baia Mare, numai el stie ce mananca si cum isi spala hainele, plus ca nu prea mai vede si nici nu aude. Mi-e asa o mila de el si ma apuca remuscarile ca am plecat si nu sunt acolo sa il ajut ca eu mergeam saptamanal si ii mai gateam. Taica-meu e si el bolnav si nu poate sa mearga.
Veve si pe mine ma musca de picioare si nu numai, si sta atarnat de mine, iar daca il iau in brate vrea jos si tot asa. Al meu sot pleaca la 6 si vine dupa 6 seara, 7, 8 cand cum.
Azi am avut programare la dentist si cum nu am cu cine sa il las pe Tudor l-am dus cu mine, a tras de toate cablurile de acolo si si-a facut numarul cu tot ce stie el, inclusiv plans si tipete. Mai am de mers si tot cu el voi merge ca nu am incotro, cred ca vom ajunge spaima cabinetului.
Fetelor spuneti-mi si mie in tara e obligatoriu scaunelul de masina sa stiu daca mai trebuie sa il car si pe ala cu mine?
La multi ani tuturor sarbatoritilor de ieri si de azi. Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi.
SimoV spune:
Si pe mine ma gaseste Laura la cafea
Deci nu numai Lucas e asa la schimbatul chilotilor....hm... Si eu credeam ca il supara refluxul din nou (a luat sirop Pepcid pana nu de mult si l-am intrerupt la sugestia medicului si de 2 zile i-am dat iarasi, cam a gandeam ca il supara cand sta pe spate...)
Codritu, m-a pufnit rasul cand am citit de Tudor al tau si deja mi l-am imaginat si pe Lucas al meu cu olita legata de fund, in patru labe prin casa Exact asa face si el, ii dau ceva nou (nu jucarie, ca alea nu-s interesante ) - ii dau capace de plastic colorate din bucatarie, rujuri de-ale mele (ca inca nu s-a prins cum sa le deschida), dar o ia la drum cu ele dupa 20 de secunde...Vorba ta, sanatosi sa fie.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/svaidean/my_photos
Nedda spune:
Dragelor, mi s-a culcat si mie puiul si am revenit sa va mai zic doua vorbe. Am citit tot ce-ati scris in ultimele zile si va trimit cate un virtual la toate.
Simo, m-ai intrebat cu cine o las pe Lara cand merg la sala. Pai, cu taticul ei. El are trecute in agenda lui orele cand eu am treaba sau ma duc la sala si vine acasa sa stea cu puiul. Sigur, se mai intampla si sa nu poate veni si atunci nu ma duc, ca doar n-o pica cerul. Dar de cand am inceput sa merg serios doar o data s-a intamplat sa nu poata sa vina.
Elena scumpa, nici eu nu stiu de ce nu-i pun pozele Larei in albumul comun. Nici la cel personal nu am mai adaugat nici-o poza demult. (Ca sa vezi ce mama are!!)
Apoi, cand s-a creat albumul, nimeni nu mi-a trimis parola si nici eu n-am cerut-o.
Am vazut pozele lui Amelie!! Mai sa fie, cum sta draga de ea in picioruse!! E asa de scumpa si mi se pare ca s-a schimbat mult, adica a mai crescut si are alta privire! Nu stiu cum sa explic! multi pentru ea!
Ela, nu te mai enerva daca Cristina nu mananca! Pe aici citesc peste tot ca nu trebuie sa fortezi copilul sa manance. Doctorul Larei mi-a zis sa nu ma descurajez daca nu e receptiva la un nou aliment (sau chiar la unul mai vechi) introdus. Uneori e nevoie de mai multe tentative (chiar si 20) pana sa il accepte. Asa ca...recomandarea este de caaaaalm si perseverenta!!
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
SimoV spune:
Nedda, eu ma gandeam ca poate sala este dotata si cu un fel de daycare pt 1-2 ore. Aici sunt sali dinalea si ma gandeam ca poate o duci acolo. Fain ca sotul tau are asa ore flexibile si poate veni acasa. E tare bine macar unul din parinti sa aiba asa servici, asta mai ales in cazul in care ambii parinti lucreaza.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/svaidean/my_photos
LauraFlo spune:
V-am prins ! Ha! Nu dormiti, stati la palavrageala si apoi va plangeti ca e viata grea!
Neata iubitelor! Daca ati sti ce bine imi pare ca v-am prins treze si vorbarete! Dimineata e cam liniste pe aici! Cu Oana ma intretin. Dar sunteti iertate ca stiu cum e sa pazesti copilul toata noaptea, iar la sase sa-ti dea trezirea, el fresh iar tu zombi.
Dupa cum stiti urmeaza .... cafeaua.
By! Sa aveti o zi excelenta!
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004