Joc "In jurul lumii" - istorie/geografie (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns juliafin spune:

insulele Turks and Caicos,Cayman,Falkland,Monserrat,Bermudas,Teritoriul Britanic din Oceanul Indian si Gibraltarul(pe care l-am mai avut)
Arboria,esti la rand(daca se poate ceva unde nu-i nevoie sa rascolim arhiva lui "mos Gogu")

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

stii, asa era vorba la inceputurile jocurilor astora, de-aia se puneu intrebari mai usoare, acum, fara goguleeeee nu prea se mai poate

ghici:
Langa ce pod se afla ancorata nava Discovery, pe care a navigat celebrul capitan Robert Scott, vas a carui cabina se poate vizita ca muzeu improvizat?

Julia

Mergi la inceput

stiu ca fara gogu nu ar functiona jocurile astea,eu ma refeream la ceva unde nu e nevoie sa stai o juma de ora cautand dupa cuvinte cheie.Eu am cam obosit cu jocurile astea,mai bine citesc ceva ce ma intereseaza si-mi ramane ceva in cap.De multe ori am dat raspunsul de pe google si acum habar nu mai am ce am raspuns.eu va urez distractie placuta ,fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Julia, am cautat dar nu am reusit sa aflu daca este langa Tay Rail Bridge sau Tay Road Bridge in Dundee, Scotia.

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 7 luni

Mergi la inceput

si am ramas ancorate de un pod .Ne dezlegam,fetelor?
_
Unde se afla cel mai mare Palat de Congrese in Scandinavia(includem si Finlanda la scandinavi,desi e gresitdar incetatenit)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

sorry ca am tinut jocul in loc, am pierdut subiectul in "negura" forumului.
era Waterloo Bridge (construit intre 1937-1942) din Londra, pe Tamisa

Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

sa fie www.virtualhelsinki.net/helsinkipanoraama/historia/images/Finlandia-talo_uusi.jpg" target="_blank">Finlandiahuset?

Mergi la inceput

nu,nu e Palatul Finlandia(Finlandia Hall,Finlandiatalo)(apropo,cine e arhitectul?tu stii sigur...)
Ia trenul de la Helsinki ,directia....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Vad ca nu mai vreti sa jucati cu mine.. Joc placut in continuare! Multumesc ca imi dati ocazia sa stau mai mult cu familia mea!

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Diana bineinteles ca vrem sa ne jucam cu tine
raspunsul corect cu podul l-a dat Julia (arboria) si juliafin a continuat cu alta ghicitoare ... deci jocul continua ...hai intra-n joc

Mergi la inceput