Joc "In jurul lumii" - istorie/geografie (4)
Raspunsuri - Pagina 6
juliafin spune:
insulele Turks and Caicos,Cayman,Falkland,Monserrat,Bermudas,Teritoriul Britanic din Oceanul Indian si Gibraltarul(pe care l-am mai avut)
Arboria,esti la rand(daca se poate ceva unde nu-i nevoie sa rascolim arhiva lui "mos Gogu")
arboria spune:
stii, asa era vorba la inceputurile jocurilor astora, de-aia se puneu intrebari mai usoare, acum, fara goguleeeee nu prea se mai poate
ghici:
Langa ce pod se afla ancorata nava Discovery, pe care a navigat celebrul capitan Robert Scott, vas a carui cabina se poate vizita ca muzeu improvizat?
Julia
juliafin spune:
stiu ca fara gogu nu ar functiona jocurile astea,eu ma refeream la ceva unde nu e nevoie sa stai o juma de ora cautand dupa cuvinte cheie.Eu am cam obosit cu jocurile astea,mai bine citesc ceva ce ma intereseaza si-mi ramane ceva in cap.De multe ori am dat raspunsul de pe google si acum habar nu mai am ce am raspuns.eu va urez distractie placuta ,fetelor!
DianaR spune:
Julia, am cautat dar nu am reusit sa aflu daca este langa Tay Rail Bridge sau Tay Road Bridge in Dundee, Scotia.
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 7 luni
juliafin spune:
si am ramas ancorate de un pod .Ne dezlegam,fetelor?
_
Unde se afla cel mai mare Palat de Congrese in Scandinavia(includem si Finlanda la scandinavi,desi e gresitdar incetatenit)
arboria spune:
sorry ca am tinut jocul in loc, am pierdut subiectul in "negura" forumului.
era Waterloo Bridge (construit intre 1937-1942) din Londra, pe Tamisa
Julia
Adela99 spune:
sa fie www.virtualhelsinki.net/helsinkipanoraama/historia/images/Finlandia-talo_uusi.jpg" target="_blank">Finlandiahuset?
juliafin spune:
nu,nu e Palatul Finlandia(Finlandia Hall,Finlandiatalo)(apropo,cine e arhitectul?tu stii sigur...)
Ia trenul de la Helsinki ,directia....
DianaR spune:
Vad ca nu mai vreti sa jucati cu mine.. Joc placut in continuare! Multumesc ca imi dati ocazia sa stau mai mult cu familia mea!
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 7 luni
Adela99 spune:
Diana bineinteles ca vrem sa ne jucam cu tine
raspunsul corect cu podul l-a dat Julia (arboria) si juliafin a continuat cu alta ghicitoare ... deci jocul continua ...hai intra-n joc