Ma imbarbateaza cineva? - laparoscopie

Ma imbarbateaza cineva? - laparoscopie | Autor: carmen2005

Link direct la acest mesaj

Buna la toata lumea !
Sunt noua pe aici, bine v-am gasit, v-am citit pana acum
si vreau sa va intreb, cat de complicata este laparoscopia?
Doareeeeeee??? Trebuie s-o fac si este prima interventie...
trebuie sa recunosc ca mor de frica.
Astept vorbe de la voi, plsssssssss !!!
Va pup pe toate.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Bine ai venit la asiprante si iti uram sa treci cat mai repede la mamici.
Eu am facut laparo anul trecut in martie, nu este chiar asa de naspa. Mie mi-a facut anesteie generala, am stat o noapte in reanimare pentru ca am avut ceva pb cu tensiunea, care era foarte scazuta si dupa asta inca vreo 2 doua zile internata la maternitate, am facut a doua zi dupa operatie o hidrotubatie si gata! Ti se fac trei gaurele mici.

Cam atata.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Carmen nu este chiar asa cumplita. Si eu am facut anul trecut in martie, la Spitalul Municipal. Am stat mai mult in spital pentru ca am avut ceva complicatii. Manevra este laborioasa, dar se face sub anestezie generala. Dupa laparo m-am simtit mai rau, pana s-a resorbit gazul care se introduce in abdomen pentru a putea vizualiza mai bine ap.genital. Senzatia de balonare trece intr-o zi doua, depinde de viteza de resorbtie a gazului. Asa ca nu te speria, trece si asta. Tu in ce scop faci laparoscopia? La ce spital? Mai multe informatii gasesti si pe reclama .
Georgiana la ce spital ai facut laparoscopia? Cu cine?

Teodora

Mergi la inceput

Thea_m, io am facut laparo la Spitalul Militar din Brasov si operatia mi-a facut-o dr mea si cu un al dr ginwecolog, directorul maternitatii. Nu a vrut sa-mi faca operatia la maternitate, ca a zis ca acolo nu are cu ce sa faca aceasta operatie. Si eu am avut ceva pb mai mari de la gazul ala, dar totul a trecut.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Carmen, hai pui fii barbata!!!! Si eu o fac peste vreo 3 saptamani. Poate ma crezi nebuna, dar abia astept s-o fac si sa mai elimin o cauza.
Mie nu mi se pare "teoretic" ceva super naspa. Dupa ce mi-a scos polipii pe viu...asta nu are cum sa fie mai rau.
Apropo' Tutunaru a zis Ca e inuman sa faci o astfel de interventie oe viu si ca el refuza sa creada ca se poate intampla asta in secolul asta (!!!)
Am o colega care a trecut usor peste aceasta interventie. Cred ca depinde de fiecare.
Iti tin pumnii, curajoasa mea

Si..uitai. Bine ai venit si sedere scurta. Sa fii cat mai repede mamica

Zambeste ...maine poate fi mai rau!
anca...poate intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen2005 spune:

quote:
Originally posted by Anca Wish

Carmen, hai pui fii barbata!!!! Si eu o fac peste vreo 3 saptamani. Poate ma crezi nebuna, dar abia astept s-o fac si sa mai elimin o cauza.
Mie nu mi se pare "teoretic" ceva super naspa. Dupa ce mi-a scos polipii pe viu...asta nu are cum sa fie mai rau.
Apropo' Tutunaru a zis Ca e inuman sa faci o astfel de interventie oe viu si ca el refuza sa creada ca se poate intampla asta in secolul asta (!!!)
Am o colega care a trecut usor peste aceasta interventie. Cred ca depinde de fiecare.
Iti tin pumnii, curajoasa mea

Si..uitai. Bine ai venit si sedere scurta. Sa fii cat mai repede mamica

anca...poate intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen2005 spune:

Va multumesc la toate, parca ma simt mai curajoasa...

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

carmen, dar cum ai ajuns sa faci laparoscopie?

nu poate fi asa rau carmen, sunt altele lucrurile in viata care sunt ireversibile si care ne dor mai tare si ne sperie mai mult. fii barbata!! sa vezi cand nasti sperietura si temeri, bafta sa ajungi sa vezi cat mai repede cum e

Mergi la inceput

Dragutele, vin si io ca o floare cu cateva intrebari:

- a facut cineva laparo cu Tutunaru?
- Cati bani se dau la anestezist?
- Iti pune sonda si drena?

Cam atat deocamdata. Daca mai imi vine in minte vreo intrebare...revin.
Astept raspunsurile voastre.

anca...poate intr-o zi

Mergi la inceput

Ancuta Wish, eu am avut sonda si tub din ala bagat pe gat pana in stomac (nu stiu daca se cheama drena) ca sa nu vomit. dar, nu cred ca este o regula generala.

Pupici.

Mergi la inceput

Georgiana, drena e ala care ramane in gauricile facute la laparo ca sa se curete. Dar tubul ala care ti l-a bagat pe gat mi se pare si mai ingrozitor.
Sonda ti-a pus-o cat erai sub anestezie.
Mersi de raspuns

anca...poate intr-o zi

Mergi la inceput