Mamici de Constanta (24)
Raspunsuri - Pagina 6
mav spune:
Tatiana, alifia respectiva incetineste cresterea daca o folosesti timp indelungat, sunt sigura. Bia nu v-a pati nimic rau daca o dai de cateva ori cu alifia si se va rezolva si problema eritemului (eu am incredere in Nocivin, pe noi ne-a scapat de multe belele!).
Totusi, cred ca este fff important sa vorbesti cu medicul pediatru despre scaunele fetei, sa nu cumva sa fi facut vreo enterocolita. In afara de nr scaunelor si aciditatea lor ai mai observat ceva? De ex, are mucilagii in kk? Daca da, sigur trebuie sa faca un tratament, asa ca, te rog eu, vorbeste cu pediatrul ei!!!
Cat despre sala , vin cu cea mai mare placere! Singura problema si deloc de neglijat, este sa nu fie sala despre care vorbesti tu prea departe de mine (noi stam in Poarta 6), ca nu-l pot lasa pe Sebi prea mult timp la mama, ca nu sta (plange dupa mami... si o innebuneste pe maica-mea + ca tot ea are grija si de nepotica noastra de 3 ani si e tare greu cu doi nazdravani la varsta bunicii...).
Crix, FELICITARI!!!
Sa va spun despre ultima isprava a lui Sebi:
s-a trezit, ne-am pupat, alintat, etc ("programul nostru de dimineata") si parca se scremea. Bun! L-am pus pe olita. Sta el ce sta, face figuri si noi ce ne spunem? Hai sa-l filmam, ca prea este nostim cum se stramba! Il filmam noi, deja avea vreo 10 minute de stat pe olita si decretam ca oricum sta degeaba acolo, nu va face nik. Il ajut sa se ridice (facuse pipi) si.... face copilu' 3 pasi, se lasa pe vine, eu zic: "Uite, tati, asta e pozitia de kk, nu statul pe olita!" ... si nici n-apuc sa termin vorba: Sebi deja radea la mormanul de pe covor, de unde ieseau aburi!!!!
Va pup, pe diseara,
mav
sinzi_ana spune:
Mav, foarte draguta imagine pentru cand va creste si isi va invita prietenele la o "vizionare"!!!!
Voi sunteti inaintati tare!! Noi la aproape 2 ani nu prea vrem sa ne apropiem de olita, poate doar de wc din cand in cand...desi stie foarte bine la ce folosesc fiecare...
Fetele...io nu ajung azi la intalnire cu David sau cu sotu...poate ajung singurica...
Adica ma pregatesc sa ies putin sa imi caut niste toale mai de primavara, si o sa ajung si prin Tomis, si nu stiu daca voi avea timp sa vin acasa sa ii iau si pe ei...asa ca o sa dau eu o tarcoale pana sus pe la 17.00-18.00 sa vad daca semneaza cineva condica pe la locul de joaca...
Daca nu ajung azi nu stiu cand mai am timp de cumparaturi asa ca profit, mai ales ca RAdu e foarte incantat de ideea de a sta cu David , si ce e in mana nu e minciuna!!!!
Noi am fost ocupati zilele astea, si nu am mai avut timp de net...asa o ocheada scurta...
Sper sa ajungem sa ne vedem...
Sinzi si David
David la 11 luni Noi - noute
roxanaz spune:
hello la gagici.
am intrat scurt sa va pup si mor de oftica ca nu vin diseara. sa fiti cuminti si sa faceti poze, da?
Crix, felicitari pentru examen!!!! hai ca aveti ce sarbatori! cite mai ai?
imi pare bine ca va apucati serios de sala...felicitari!
la mine azi e ultima zi de dieta si am dat jos deja 3,5 kilograme....asa ca de luni ma apuc de montignac (faza II de mentinere) cu pauza maine sa pun la loc.... ca mergem la el greco cu niste preteni.
multi pupici si inca o data distractie placuta diseara!
bebe2004 spune:
Buna seara! Am culcat copilu' si repede pe DC, ca nu intrasem azi. N-am mai scris aici pana acum, dar sper sa ma primiti si pe mine, mai ales dupa intalnirea din Tomis unde am participat si noi putin. Nu am apucat sa va cunosc pe toate, dar mai avem timp si de alte intalniri sper in afara celor virtuale. Sigur o sa mai auziti de noi, mai ales ca mi-au placut puii vostri, care mai de care mai scump. Sa va traiasca tuturor si cei din burtici bineinteles.(erau 2 acolo). Va pe toate.
Alexandru si mama (26 apr 2004)
noi
CRIXIA spune:
Hello!
Eu sunt ametita, de la intalnirea din seara asta, adica sambata! Lume multa, agitatie, copila alearga, pericole,... dar cel mai mult imi pare rau ca n-am avut timp destul sa stau de vorba cu mamicile. Asa ca data viitoare io vin fara copil ca sa tin alti bebici in brate!
Ah, despre fiecare am numai de bine de spus, ... ce sa mai vorbesc, trebuie sa ne mai vedem odata!
Ar trebui sa ma culc la ora asta!
Bebe2004, incantata de cunostinta si bine ai venit printre noi!
Racushoarele Cristina& Alexia
PoZe
mav spune:
Neatza! Si eu sunt ametita, ca iar am alaptat copilu' la ora 5AM (este maraici ca vrea sa mai iasa un dintisor si m-a trezit de o mie de ori peste noapte) si dupa n-am mai adormit. Mi-a parut bine ca ne-am vazut aseara si rau ca am apucat sa vorbim prea putin (din cauza aglomeratiei de la locul intalnirii) si ca... tati a uitat aparatul foto in masina, iar masina era in parcarea subterana si i-a fost lene sa se duca dupa aparat! Dar cu siguranta vom recupera noi alta data! Sper sa puna Tania poze cu noi pe webshots. Pt cine nu a venit aseara si nu ne-a vazut motzul, am pus si noi 3 poze noi, la user sebizzu. Va las si celelalte adrese "de interes" si va urez o zi superba!
Multi pupici la mamici, bebiti, copilasi si la burtici!!!!
Vicki si Sebi (04.02.2004)
www. desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39253 nasterea lui sebi
www. desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39536 sebi nazdravanul
http://community.webshots.com/user/sebizzu
http://community.webshots.com/user/mav26
roxanaz spune:
buna dimineatza tuturor!
imi pare tare bine ca v-ati distrat bine aseara si promitem ca data viitoare nu mai lipsim!
Tania, hai, pozeleeee!!!!
pupici si o duminica super va dorim!
dadi_t spune:
servus, fetelor!
Wow, ce intalneala am tras...Nici nu ma asteptam sa ne adunam asa multe.Fain, trebuie sa repetam expewrienta..
Deci, am fost cam asa: Caty cu Dinu, Galarina cu Stefan si tati,Cornelia cu Maria si tati, Mav cu Sebi si tati, Mygirls(Oana) cu burtica si tati(?) si noua noastra prietena Bebe2004( bine ai venit si bucuroasa de cunostinta) cu bb de 8 luni,Tatiana cu Bia, Crixia(Cristina) cu Alexia si tati,Tania(adicalea subsemnata) cu Bibi si tati,Laura cu Vladut...uf...cine-a mai fost....cred ca asta-i lista . Daca am o mis pe cineva spuneti-mi. Tare m-am bucurat sa revad fetele si sa fac cunostinta cu cele noi. Intr-adevar a fost tare aglomerat, harmalaie mare si fum mult. Poate alta data ne intalnim in timpul saptamanii sa fie mai aerisit si sa putem sta mai mult de vorba.Dar chiar si asa a fost tare bine.Copii s-au distrat cel mai bine chiar daca unii din ei erau micuti, totusi au fost cumintzei foc!Si au crescut asa mult..... Imi pare rau pt. fetele care n-au putut veni.
Adinutza nu ai reusit sa vii! Poate data viitoare. Sanzi la fel.
Crixia, felicitari si bafta multa in continuare la examene. De fapt tuturor studentelor noastre!Tatiana si mai cine?scuze
Gegea-sa-ti traiasca scumpica, sa fie sanatoasa si tu sa ai o sarcina cat mai usoara!
Roxi, putinica rabdare ca ma facut poze cu ap. clasic si trebe sa le fac si apoi sa le scanez.mai dureaza ca nu stiu cand are timp tati sa le duca.Dar cornelia a inregistrat si cred ca poate pune ceva poze Doru. Cornelia ce zici???
Pupici si o zi linistita!
Tania cu Anduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)
...poze DECEMBRIE!
sinzi_ana spune:
Eu am fost in Tomis pe la 17.00...am dat tarcoale sus la tobogan dar nu am zarit pe nimeni cunoscut...desi era o gloata de copii cu parinti. Pentru ca eram singurica, de fapt cu o prietena la cumparaturi nu am asteptat prea mult...daca zaream pe cineva cunoscut...
In fine...noi ne-am luat un ap zilele astea si cand ne vom muta, dupa ce il aranjam va invitam la noi...adica urmatoarea intalneala...sper sa incapem cu toti!!!!
Sinzi si David
David la 11 luni Noi - noute
dadi_t spune:
Wow, Sanzi-felicitari si sa-l stapaniti sanatosi! in ce zona e si cu cate camere?
Sa stii ca noi ne-am adunat dupa ora18:30.Caty e singura parolista dintre noi.A venit de la 18:00. He, he..... se lasa cu cadou de casa noua!abia astept!
Pupici si o noapte linistita!
Tania cu Anduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)
...poze DECEMBRIE!