Endometru, ovulatie, temperaturi si altele (3)
Raspunsuri - Pagina 6
Felicity spune:
Cata ca sa iti faci o idee, trebuie sa vezi cum evolueaza faza luteala in mai multe luni, daca se intampla doar odata, atunci nu e nici o problema, dar daca e mereu asa, poti vorbi cu un doctor despre. cred ca ideal e sa fie peste 12 zile.
Ariadna, incearca sa te lasi progresiv. nu asa dintr-o data! nu stiu ce sfat sa-ti dau.
sotul meu fumeaza putin si m-am prins ca o face tocmai ca sa iasa din birou/casa si sa stea sa-si numere gandurile afara la aer curat.
e greu sa te lasi in Romania unde toti fumeaza in orice loc. aici e cel mai simplu ca nu poti fuma nicaieri decat sub cerul liber, nu tu in bar, nu in restaurant, nu la lucru.
ariadna nu fii deznadajduita si nu te resemna, avem un an intreg in fata pana sa ne vaicarim din nou ca nu am ramas insarcinate si se va intampla, vei vedea tu, acum ca te astepti cel mai putin.
eu am alta stare....m-am mobilizat, si am un plan, cred ca ma deranjeaza cel mai tare senzatia ca nu pot face nimic si ca nu depinde de mine. urmarind un plan, parca ai controlul asupra situatiei. si poate printr-un miracol iese. tot mai sper in miracole
utocatalina spune:
Merci de raspuns
...m-am linistit...deci daca am 12 este bine...acum sunt in a 5-a zi din faza cu temperatura ridicata...si astept sa treaca zilele...parca de cind cu masuratorile astea imi doresc sa zboare zilele una dupa alta...ca sa stiu...sperind sa nu vina rusii...pentru mine ar fi semnul cel mai sigur de sarcina...pentru ca vin la 27 sau 28 mereu...daca as trece de ziua 28 si nimic as fi sigura de ce!!!!
Va pup...si scuze...sunt cam visatoare la ora asta!
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
utocatalina spune:
Felicity acum am vazut cele scrise de tine
...deci sunt la limita cu 12 zile?
Trebuie sa vad si luna asta cum stau atunci
..ca sa-mi fac o idee..pentru ca abia de luna trecuta imi iau temperatura......pupici..
Sorina7 spune:
mai Cata, asa simpatica esti cu zanele, norisorii si optimismul tau, ca vrand - nevrand ne optimizezi si pe noi, asa-i fetelor ?
Antonia, deci au venit obraznicii...poti sa incepi sa iti cumperi sirop de tuse si teste !...
...las ca va fi bine, la toate, am eu asa un feeling...deci si Felicity, si
Ariadna, Chi, BellaDonna si toata compania de aspirante, capul sus !
Sorina
utocatalina spune:
Vorba cintecului...gasca mea nu poate sa stea linistita nici o clipa
....asa fetelor
...numaram si iar numaram...si cind ma gindesc ca uram matematica!

Tonnia spune:
Da, am lasat 2 milioane ieri la farmacie, pe fel de fel de hapuri!
Ce-ar fi sa-i dau si lui sirop?
Felicity spune:
Cata cred ca m-am exprimat incorect, se considera ca-s probleme daca faza luteala e sub 12 si nu doar intr-o luna, ci daca e asa lunar.
Eu sunt un pic inaintea ta Cata, sunt in ziua a7a dupa ovulatie. ma cam doar eun ovar.
poate sa te intepe un ovar asa tam nesam in ziua 21?
Tonnia spune:
Nu stiu, Felicity! bine ar fi sa fie de la implantare! Azi, maine ar trebui! Stii ce mai descriau fetele din State, de pe site-ul pe care mai intru eu, ca simptom timpuriu de sarcina? Foarte multe spuneau ca au un mucus mult mai abundent, ceea ce nu se intampla dupa ovulatie in general. La unele era chiar elastic!