Endometru, ovulatie, temperaturi si altele (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

BellaDonna, poate n-am fost pe faza, cat ai avut FSH-ul?

Mergi la inceput

Chi, de-asta e mai bine sa faci program de prestare dimineata! Seara nu stii ce mai intervine!

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca planul meu de luna asta este sa aflu daca am ovulatie. Caci habar nu am. Asa ca: analize hormonale si monitorizare eco. Refuz sa ma termometrizez, insa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata fetelor....sper ca va descurcati bine prin ceata asta...am si eu o intrebare legata de faza luteala...cite zile este bine sa fie aceasta faza? Luna trecuta...la mine a fost de 12 zile...e bine? Am inteles ca daca e prea mica denota o anumite lipsa...de asemenea nu trebuie sa fie prea mare...Asptept amanunte si pupici....

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

Chi nu stiu deloc daca am dreptate in ce zic. De exemplu mie mi-a curs doar cateva ore de la HSG ceva grena, si apoi nimic si m-am simtit excelent. Dar atata aud ca-s de firavi vitejii, ca incep sa ma indoiesc clar de posibilitata de a ramane in luna cand faci HSG daca e asa aproape de ovulatie. Substanta aia contine ceva, nu stiu exact ce, si nu vad cum sa-i lase in pace. Cred ca substanta mai ramane acolo ceva vreme, chiar daca nu mai picura nimic dinauntru.
E doar o speculatie pur persoala, nu ma bazez pe nimic citit cand zic asta. As putea fi eronata pana la cer!! Insa eu nu stiu si nu am auzit niciodata de cineva sa fi ramas in luna aia. Dar poate a auzit altcineva.

Tonnia de ce nu incerci si sa-ti iei temperatura? Se implinesc 8 luni de cand mi-o iau si nu ma streseaza deloc, poate pt ca am ovulatie clara. Am un grafic ca la carte , trompe bune si stau aici cu buza umflata hahahaha
luna viitoare am sa respect planul ala si in plus fac analize zilele 3, 14 si 21.
si cred ca incep sa iau si seminte de marar.
si daca nici atunci, ma duc si ma impusc

Mergi la inceput

Stiu ca trebuie sa fie macar de 10 zile. Ideal ar fi intre 12 si 16. Daca e mai mica, poate sa inseamne un deficit de progesteron (insuficienta luteala-cauta pe Google).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Cata, faza luteala buna : intre 12 si 16 zile. Deci esti bine.

Sorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Ei, Antonia, va sa zica ai vizitatori. Faci pasi mici dar siguri catre bb. Succes! Cat despre fumat...cum poti tu sa-l afumi pe bb(sigur se va prinde)? Si eu eram fumatoare inraita de pe la 18 ani. M-am tot lasat cate 2-3 luni, dar ma reapucam. Acum, in martie fac doi ani de cand m-am lasat definitiv: incepusem investigatiile pentru a avea bb si mi-am zis sa elimin macar acest impediment. Se poate, trebuie sa vrei. Cred ca in momentul in care vei afla ca vine bb ai sa te lasi.

Teodora

Mergi la inceput

Nu am incredere in temperaturi. Si apoi, cand creste T., ovulatia deja a avut loc, si poate o ratez. si nu am rabdare. si nici nu stiu daca am ovulatie. Si nu mai stiu ce sa fac in general.Desi as mai avea cate ceva, de ex. HSG, mi-e si frica sa ma gandesc.

Tu esti sigura ca nu ti-a scapat ceva dintre investigatii? Sau e chestia aia: un cuplu sanatos care indeplineste toate conditiile si prinde si ovulatia are sanse doar 20% intr-o luna. Un pic de loterie..

Mergi la inceput

Thea, si eu cred ca ala e momentul potrivit sa ma las !
Crezi ca ziua 1 este primul pas? Da, poate din 30...

Mergi la inceput