Endometru, ovulatie, temperaturi si altele (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

ariadna, nu ti-am zis ca-s obsedata?
trebuie sa-mi ia cineva netul ca ma dau astia afara de la lucru, si nu o sa mai am bani sa-mi platesc doctorii si HSG. ti-am zis cat am de plata pt HSG? sa vezi ce geloasa devi atunci hahahaha
sa stii ca eu cred ca-s deprimata, ca-s teribil de agitata si nu pot face nimic!
ar trebui sa ma calmez si sa ma gandesc ca daca nu fac copii in timp util, oricand pot veni in Romania si atata timp cat nu depasesc 67 de ani, sunt inca apta
ba chiar as putea sa astept pana la 80 de ani, asa mi-ar creste si popularitatea, intru-cat 67 de ani e deja la ordinea zilei

Mergi la inceput

Fetelor deci eu m-am tampit
Si asta nu ca nu-s insarcinata!!!!
Ascult de cateva ore, poate stiti, spectacolul "Cats" a lui Lloyd Webber. E un cantec "Memories" si ma gandesc ca m-am tampit, si ca fac 35 de ani , si voi fi hoasca batrana cu "acte in regula" hahahaha. Si unde s-au dus toti anii astia? Ca parca au trecut intr-o clipita!!!
Doamne ce cantec superb, acum nu mi se pare sa fie ceva mai frumos pe lumea asta decat cantecul asta . Macar daca beam ceva, ziceam ca e de la alcool.
HELP!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BellaDonna spune:

Felicity,

multumesc mult pt raspuns, si eu am RH negativ si sotul pozitiv, si la prima sarcina nu am avut nici o problema , mi-au administrat in luna a7a daca imi amintesc eu bine o injectie roghein si la nastere asta pt anticorpi, acum la a2a sarcina ar fi ceva riscuri.
-intrebai de SEMINTE DE MARAR, asa cum am mai scris la mesajul trecut eu fac tratament cu pudra de seminte de marar(le macin cu rasnita de cafea) , semintele le cumpar de aici de la un magazin organic si am 3 luni de cand fac ttratamentul si se vad foarte mari imbunatatiri pt mine si mentionez ca eu am menopauza prematura am doar 30 ani,asa beneficiile semintelor de marar ; mi-a revenit menstruatia in a treia luna de cand am inceput tratamentul, am scapat de simtomele de menopauza si le enumar aici; de la bufeuri , vagin uscat, iritabilitate , nervozitate ...
la ultima analiza de sange in decembrie estrogenul a inceput sa creasca
eu despre tratamentul cu seminte de marar am aflat din revista formula-as, se pare ca exista o planta mai buna decat mararul BRANCA URSULUI dar eu nu o gasesc aici
ce vreau sa mentionez ca si alimentatia joiaca un rol important mai ales pt mine acici in USA unde mancarea e asa cum e , deci am trecut la o alimentatie vegetariana , beau dimineata pe stomacul gol suc proaspat de morcov cu mar, iau propolis si laptisor de matca la recomandarea uniu dr. foarte bun din bucuresti dr. Stefan Stangaciu,
si incerc sa mananc cat mai multe cruditati , grau incoltit,etc care ajuta foarte mult pt recuperarea si regenerarea organismului,
fetelor ma bucur ca v-am descoperit si cat mai curand cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BellaDonna spune:

Felicity draga nu mai fi trista , gandeste-te eu la 30 ani si cu menopauza si tot sper ...si sti ce sanse mia dat doctora sa mai pot face copii.... de 5% si asta optimist, dar eu nu o bag in seama eu stiu ca se poate cu o alimentatie corecta , sport , tratament naturist si multa orce e posibil.
Eu zic sa ai mare grija ce mananci , vezi ca produsele lactate de aici sant tare periculoase la fel si carnea, sant incarcate cu hormoni, antibiotice si chimicale si pot sa-ti dea metabolismul peste cap asa cum s-a intamplat la mine , vei zice si de legume ca sant modificate genetic dar orcum sant mai putin periculoase decat produsele lactate si canea.
Fa mult sport, te va ajuta foarte mult te va binedispune , inscriete la un club,
stiu e usor de dat sfaturi dar nu stiu cum sa-ti ridic moralul altfel daca vrei scre-mi pe pm si iti dau nr meu de tel. sau te pot suna eu,
multe floricele de la mine
si ai grija de tine

Mergi la inceput

Bella Donna, sa stii ca mi-am revenit, merci mult de incurajari!!! Ma simt iar ca la 20 de ani, invincibila
Am mare nevoie sa-mi spui si mie cum se cheama semintele de marar, se cheama chiar asa: dill seeds? si unde le pot gasi. Whole Foods oare?
Sa stii ca eu rar mananc carne (desi nu-s vegetariana), ca nici eu nu o suport, insa mancam mult peste, lactate mai mananc dar incerc sa fie organice, si eu sunt nemultumita de mancarea de aici, dar ce putem face, noi ne-am ales unde sa traim
Tie medicii din USA ti-au dat 5%? Nici nu mi-as face vreo probleme, la cat sunt de "buni" m-as mira sa stie de data asta ce vorbesc. Am o parere nu prea pozitiva despre medici. Si am exemple o mie, si nu care ma privesc pe mine!!!
Sport fac, dar de doua saptamani tusesc si am fost extrem de obosita de la o raceala si nu m-am miscat prea mult. Azi a fost prima zi mai buna.
Draga Bella Donna tu ai deja un copilas, nu? Daca da sa-ti traiasca!
De unde stii ca esti aproape de menopauza? Mi se pare absurd, la 30 de ani!! Dupa acel FSH? sau mai e si alta analiza? Crezi ca e genetic, mama ta cand a intrat in menopauza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Ma bucur ca ti-ai revenit, ca te vedeam asa cum fugeai de la un subiect la altul, si mi-am zis "Felicity a intrat in panica".

Eu sunt in capatul celalalt, ma departez tot mai mult de subiect, parca-parca vad ceva in departare care se face din ce in ce mai mic, pana o sa devina un punct si apoi o sa dispara.

Am luat o hotarare: nu mai fumez. Dar deloc. Sa vedem ce se intampla.

Mergi la inceput

Ariadna suntem pe dos iar, inainte erai tu cea disperata si panicata, acum sunt eu si tu pari calma de neperturbata. te vad eu cand vine ziua ta , dar pana atunci o sa ai burtica mare mare!!!
Asta cu fumatul e super, sper sa reusesti!!! Fumai mult? Eu n-am fumat niciodata, macar viciul asta nu-l am
Te departezi de la subiect, dar vezi ca de luna viitoare trebuie sa te re-apropii ca ne facem plan de atac, si ne sustinem una pe alta.
Ariadna cum stai cu somnul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Mama fumam mult si de multi ani. Nu m-am lasat decat de 2 ori cate 2 luni, dar apoi m-am reapucat. Sper sa ma ajute faptul ca in birouri nu se fumeaza. Cred ca la sfarsitul acestei zile voi fi deja isterica...

Cat despre calmul de care zici tu, de fapt nu e un calm din ala metodica (adica, las' ca stiu eu ce am de facut mai departe, imi economisesc energia pt. mai tarziu) NU! E calmul omului care incepe sa realizeze ca nu se mai poate astepta la nimic.

Asta e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Felicity, tre' sa fac HSG, si data fatidica pica cu doo zile inainte de ovulatie .Ziceai ceva ca nu se elimina substanta de contrast intr-o perioada asa scurta ?
Pe mine incep sa ma enerveze : ori sunt rude in vizita, ori prieteni care uita sa mai plece, ori delegatie, ori ...si chestia cu timpul de viata al baieteilor, ma inspaimanta . Deci trebuie sa-i fugaresc alea doo ore...? pai ovulul meu, saracu, de-abia incepe sa se dezmeticeasca in doo ore !
Am citit in postarile lui Arian, ca dupa doua zile de , nu prea mai sunt prin zona, ca trebuie lasati sa se refaca. Pe de alta parte, stiu ca o perioada mai mare de 6 zile de repaos, ii omoara (de plictiseala )asa ca trebuie gasita o linie de mijloc .
Imi dau si eu cu parerea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Bravo, Ariadna, pt. decizia cu fumatul! Si eu sunt fumatoare inversunata dar nu ma simt in stare acum sa ma las. Mi-ar trebui o perioada mai linistita.

Hai ma , Felicity! Ce-i cu starea asta? Tocmai cand ai aflat ce trompe ai?!

Gata, fetelor, sunt in ziua 1.

Mergi la inceput