Copilasi de oct-noi-dec 2003(48)
Raspunsuri - Pagina 12
sandrap spune:
Buna!
Alina ,eu am gasit aici ceva carticele frumos colorate si in limba romana.Eu i-am luat ,pt inceptu,Alba-ca-Zapada si cei sapte pitici.Este din carton,colorata in intregime iar scrisul est peste desen(nu cum am vazut alte carti care au spatiu sub poze si acolo este scrisul).
Ven,macar de ar fi cum zic batranii,ca si Sandra sta in cap si se uita printre picioare,dar......nimic.Poate pana la urma il conving si pe sotior,ca daca ar fi numai dupa mine eram de mult cu bb2
uki spune:
Aloooo! E cineva pe aici?V-ati ascuns?
Mda... n-a scris nimeni azi - inca!
Ptiu! Ce greu merge asta!
Noi deja am papat spanacu', sar'na de retete, mi-am dat seama ca de fapt e simplu. I l-am dat cu ou!
Buuun.
Pai mai Adriana, ce dulci de copii ai, sa-ti traiasca!Am reusit sa vad pozele in care sunt cu niste pitici...super!
Si eu as vrea un bb nr 2 dar...
Ven - si tu esti tare frumoasa, mey,mey! Si Markus are niste ochisori, da' parca nu seamana cu tati?
AAA! Am reusit sa fac rost de lapte de vacutza de la cineva si tare ma bucur. Cateva zile Mariuca a baut Fulga, cu cereale si miere in el.
Mey fetele! Deci asta ne asteapta cand iesim afara fara carut? Cazaturi si vanatai??? La cat sunt de avizi de miscare cred ca nici nu mai simt cand se lovesc.
Si noi ieri am iesit afara(in curte) si Maria s-a jucat cu catelul unei vecine, un pufilin mic care tot se catara pe ea sa o linga, si culmea, ca nu s-a speriat deloc. Si sa te tii ce vroia sa fuga dupa el... In cateva luni cred ca va fi in curte un adevarat spectacol, ca si la catel ii place.
Chiar, ma gandeam sa luam si noi unul(catelus), dar nu stiu de care, care sunt asa... mai dragastosi cu copiii? Si nu prea mari!
Hm?
Va pupam!
Ca plecam cu maria la oftalmologie...cand ma gandesc
Gabriela si Mariuca
Ce bine ca esti...ce mirare ca sunt!
vikinga spune:
Buna fetelor! Na ca am parut si noi intr-un sfirsit:)Eu am luat asa o pauza de DC si in general de computer, incerc sa stau mai putin timp ca e mai bine. Anul asta vreau sa-l incep mai activ si sa duc la bun sfirsit ceva proiecte. Am mai intrat f scurt la curele de slabire ca da si asta a fost un proiect sa ajung la kg visate, am resuit in sfirsit! Am acum cu 4 kg mai putin decit inainte sa ramin insarcinata. Merg mult mai mult pe afara, fac plimbari lungi pe malul marii ca e sport curat pe nisip cu carutul:) In 2 sapt am in sfirsit examenul teoretic pt carnetul de conducere, de sapt viitoare voi avea si un prof care va veni acasa pt lectii de germana. Nu am nevoie de atestat asa ca am preferat sa dau banii la prof decit la gradinita.Simbata am si o petrecere deosebita, un bal genul celor vieneze, barbatii vin la smoking si doamnele cu rochii din alea lungi cu crinolina sau ma rog pe acest stil. Si luni e si ziua sotzului si avem party marisor.In alta ordine de idei suntem sanatosi, facem numai nebunii, alearga toata casa si face un taraboi cumplit:) Aldo e un scump si jumate si bineinteles un bandit like always:)))Are 8 dinti, 2 canini, 2-3 maselute si alte 2 care vor sa iasa, nici nu stiu exact ca nu reusesec sa ma uit si m-a si muscat pina la singe chiar azi cind incercam sa-l controlez.Programul la fel, dormit la ora 8 seara. ii dau bibe si apoi il pun in patut, doarme neleganat, se mai trezeste noaptea dupa suzeta si apa. Azi noapte nu s-a trezit deloc, a dormit neintors pina la ora 8 jumate. mai sunt si cazuri din astea:) -pe la 9 trezirea-9.30 lapte formula eu inca nu am trecut pe lapte nromal, mai astept.-12.30 200gr fructe si un bibe mic de lapte sau 200gr si 200gr de iaurt-13.00-15.00 nani de prinz-18.00 vegetale cu carnita-20.00 lapte cu cereale si nanicam asta e programul, cam 2 ore afara cam pe orice fel de vreme, doar pe ceata nu si daca ploua prea tare. Bine ca au trecut furtunile alea urite, sa vedeti cum batea vintul aici la 180km/h..! Ok furtunile asa mai normale si frecvente aici iarna sunt undeva la 120km/h dar cu astea m-am obisnuit. acum cica o sa vina si ceva zapada, abia astept!Va pup fetelor si ne mai auzim, sper cit mai curindVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
alinkav spune:
Ce tampenie ca n-a mers DC!
Alex face figura asta acrobatica zilnic!
Ce mai ziceti???
Alina si Alex(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex
alinkav spune:
Parca i-a trecut raceala, acum are altceva! A avut un scaun moale si acum are si febra!Ma enervez de nu mai pot!!!!!!Are gingiile umflate(masele) si sus si jos!
Bine ai revenit Vikinga!
Alina si Alex(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex
uki spune:
Pai ce sa mai zicem...
Ii uram bun venin la Vikinga, si o felicitam!
A scapat de 4 Kg, ceea ce este ... si eu cam tot de 4 as vrea sa scap dar... eu nu am malu' marii!!! Da, intr-adevar, fetelor, ati observat ce greu merg carucioarele noastre pe nisip, in parc?
Si, draga Vikinga, petrecere frumoasa, si al meu sotz tot luni are ziua.
A, si multi pupici la Aldo, care e un copilas cuminte, nu ca noi...
Noi am fost la doctor - la oftalmolog si surpriza: Mariuca a fost cuminte... oricum, nu i s-a pus in ochi respectiva picatura si nici n-a stat la control. Doar asa cu ochiu' liber a studiat-o doctoritza, cu care Maria a schimbat zambete!!!
Strabismul de care era acuzata cica nu prea ar fi si mergem la alt control peste 6 luni.
Nu ca v-ar interesa...
Bey, ce-i place la Mariuca de Teo aia cu emisiunea ei, acum la ea se uita si rade in hohote... si la reclame, e nemiscata, poti sa-i faci ce vrei, nu-i pasa, ea are o treaba f importanta, te ignora total cand sunt reclame! Si la voi e la fel? Ca am auzit ca la toti copiii le plac.
Good Buy!
Gabriela si Mariuca
Ce bine ca esti...ce mirare ca sunt!
ciuf spune:
Salutare, dragele
Ieri am fost cu Luki-Muki la control si are 11,600 si 80 cm. Lungan. I-a facut vreo trei shotsuri, rubeola polio si inca unul caruia nu-i stiu prescurtarea. Luca suparat foc si pe medic si pe asistenta. Zbiera cat il tinea gura. Asa am vazut si eu ce explozie dentara are in gura. Doctorul mi-a recomandat ce medicamente sa iau in tara, sa evit apa de la chiuveta ca sa nu risc sa imi faca ceva diaree, etc. Sa nu care cumva sa uit Tylenol sau Motrin ca asta e perioada cea mai nasoala cu dintii.
Am vazut ca ati discutat de iesitul afara cu carutul. No way. Luca vrea numai sa mearga pe piciorusele lui si in carut in pun doar cand e extrem de obosit. Asta e tehnica.
La noi e o vreme superba. Saptamana asta si la inceputul celei viitoare vom avea vreo 15 grade. Superb. Iar eu ma duc la Romanika unde astia anunta frig. Bbrrrrr. Unde, probabil, il voi tine mai mult in casa. Si pe asta daca il tin inauntru e ca leul in cusca. Nu are astampar nici in brate, vrea sa exploreze absolut tot. Mai nou se urca pe pervazuri si se uita pe ferestre. Arunca cu mingea in geamuri, se urca pe tot ce e un pic inalt, no matter what.
Sper ca mama-soacra sa-mi invete copilul la oala ca noi ne chinuim cu el la schimbarea scutecului, daramite sa-l pironesc intr-un loc.
Azi-noapte am avut numai cosmaruri cu Luca, ca-l pierd pe la nu stiu ce hotel, in nu stiu ce aeroport. Deja capat obsesii. Ma gandesc ca daca, Doamne fereste, il scap din ochi in aeroport cam mici sanse sa-l prinde repede. Furturi de copii, ehehehe, ce e in capul meu...
Acasa fac surpriza la toata lumea ca venim. Nu stie nimeni, nici socrii, nici matusi, numai un prieten care va veni sa ma ia pe mine si Luca, iar pe ai mei matusa. Ca avem atat de multe bagaje ca parca am fi tigani. Si-au luat ai mei toate rahaturile. Iar eu la fel.
Imi pare rau ca imi las sotul singur acasa, nu stiu cum se va descurca cu tot. Dar va face fata. El care nu facea nimic acasa, nu calcat, mancat, gatit sau pus masa. Nimic. I-am calcat tot ce avea el pentru timpul asta, va fi plecat majoritatea timpului, asa ca incerc sa nu imi fac reprosuri ca-l las singur cu Cezar. A zis ca patrupedul va dormi in patul meu.
Vreau sa-mi rezolv dantura acasa, ca aici mi-am facut asigurare dentara dar tot as plati cate ceva. Si apoi sa-mi pun aparat dentar. Aici vezi si la 50-50 ani, persoane cu aparat din asta. Sper sa-mi fie eficient.
Adriana, ai niste copii frumosi. Sa fiti mandri cu asa exemplare. Thumbs up.
Sper ca ajunsa in Craiova sa ma intalnesc cu fetele de pe Forum. Ar fi fain.
Va pup, fiu-meu iar a alunecat pe parchet si bazaie.
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
adameasca spune:
Bonsoir!
Ati avut spor, nu gluma...
Io is amarata rau... Am reusit sa racesc, ma doare in gat, ma ustura nasul si gatul si am niste muci pan' la brau. Si sambata botezam finutza. Am trecut pe antibiotic rapid pt gat, sper sa treaca repede si sa nu am probleme cu copii, sa-i imbolnavesc si pe ei. Sincera sa fiu nu stiu cum de am racit...
Luca e ok, azi nopate a dormit tare bine in comparatie cu noptile trecute. Sa va mai spun ce stie sa faca:
- se inchina, doar cu stanga vrea, stie sa faca 3 miscari din 4, corecte toate.
- a invatat cum scheauna catelul, cum fac indienii
- identifica repede degetele de la maini si de la picioare, fruntea, obrajii si incerc sa-l invatz unde-i barbia.
- isi pune singur caciula pe cap, nu mereu corect, uneori pe dos si exerseaza de zor cum trebuie sa puna sosetele, dar aici e mai greu
- bea fara probleme apa din cana cu cioc, pahar cu pai sau cana normala
- manaca singur orice e facut bucati, cu lingurita nu poate, ca pana ajunge cu ea la gura se pierde toata mancarea pe drum.
Ven, noi avem de casa niste botosi cu catei si cu albinutze si nu reuseste sa-i dea jos.
Ver@, de cand cu cazatura refuz sa mai dau jos copilul din carutz pe strada. E destul de gors imbracat, are niste cizmulitze mai grele si nu are stabilitate mereu pe picioare. Asa ca daca nu vrea in carutz mergem acasa fuga. Nu il iau nici in brate la plimbare, e prea greu.
Vikinga, ai parut intr-un final. Sa nu mai lipsesti atat, macar da-ne de stire ca sunteti bine. Tinem pumnii pt proiectele tale si felicitari si la multi ani sotului tau. lui Aldito cumintelul.
Simona, bine ai revenit si tu. Nici Luca nu zice mai nimic, mai dondane el pe limba lui, dar nimic cu directie. Tot degetul e de baza in comunicare. :))
Io sunt in febra pregatirior de botez. Am luat hainutze, am comandat lumanarea, am laut cam tot ce-mi trebuie. Abia astept evenimentul. Sunt destul de emotionata. :)
Va pupam si va dorim somn usor!
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre
poze noi
julia23 spune:
Ven,asa auzisem si eu dar nu cred,oricum daca e adevarat se mai uita Julieta mea vreo 2-3 ani de acum incolo,de uitat se uita ea cam de citeva luni dar sa faca tumbe vrea de vreo luna,gimnasta o face mama.Eu am mai tinut-o e citeva ori sa se rostogoleasca dar ii place si vrea singura.
Vikinga si Simona bine ati revenit!
Ileana,insanatosire grabnica!Bea ceaiuri multe cu miere si lamiie.
Julia are 8 dinti nu 4 cum am scris,se vede ca m-au cam lasat neuronii
Adriana si bb Julia(06.11.2003)
http://community.webshots.com/user/julia062003
mayumi spune:
Buna fetelor.Cred ca am sa renunt pentru o vreme la olita,chiar nu se poate.Noi mergem in fiecare zi la plimbarepe ici pe colo iar cand trebuie sa mergem acasa nu prea ne incantaDintisori avem 8+2masele.Mancam de 3 ori pe zi dupa fiecare masa ne jucam putin apoi dormim de la 21:00 pana dimineata la08:00 08:30. Voi ce mai faceti?Ce mai fac Yamato 13.12.2003