Mamici de iulie-august 2005 (6)
Raspunsuri - Pagina 13

nadine2004 spune:
 Katink, as vrea eu sa fac eco pe bani, dar in orasul in care stau obtin o programare peste o luna -doua la eco. Tu le-ai facut la spital sau la clinici particulare? 
Eu sunt tare dezorientata aici; in primul rand medicul generalist care pare de treaba mi-a zis ca nu trebuie sa ma duc la gineco, ca ma urmareste el, in sensul ca-mi da sa fac ecografii si analize sau vitamine, ca altceva nu vad ce ar putea sa faca. Apoi la 7 luni ma trimite la spital, sa ma ia in evidenta si sa ma urmareasca un gineco.Numai in cazde probleme ajung la gineco. Eu nu stiu ce sa fac, sa raman la el sau sa ma duc direct la gineco, care si pe asta o sa-l am in trei luni , ca asa dureaza aici programarea ! Of , strainatatea si dezavantajele ei!!!
Numai bine tuturor!
Nadia 
8 saptamani

Katya spune:
 Salut la toate fetele,
In sfirsit,am reusit sa-mi fac si eu prima ecografie,la 12 sapt si 3 zile(!!!)si,acum ca stiu ca totul e bine,rasuflu usurata si pot sa citesc linistita pe forum,cind vedeam ca toata lumea facea cite eco voia,si pe mine ma programasera la prima tocmai la 19 sapt,m-apuca disperarea si-mi venea sa vin in RO...Asa ca mi-am facut si eu o programare la un cab privat,am dat 125$ si cu toate astea abia peste vreo 3 sapt am reusit sa prind un loc...Am fost ieri si m-am linistit.
Dar cind vad ca prin alte parti poate fi si mai rau(v.Nadine),nici nu stiu ce sa mai cred despre strainatatea astea,un lucru e sigur,fetele din RO nici nu stiu pe ce miini bune se afla.
Va tin pumnii la toate si s-aveti grija de voi!

Monica-Elena spune:
 Katink si la mine s-au prins la fertilizare tot doi embrioni care s-au vazut la 3 sapt si la 5 sapt unul nu s-a mai vazut si nici eu nu am sangerat, iar cel care a ramas la 5 sapt avea activitate cardiaca. Pur si simplu al doilea a disparut s-a absorbit mi-a zis dr.
Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.

anis spune:
 Buna seara burticutze...
Si la mine s-au prins 2 embrioni dupa ET, al doilea s-a oprit la 3 saptamani de la ET, si a ramas acolo...a fost vizibil la eco,pana pe la 8 saptamani..oricum dupa aia nu s-a mai uitat nimeni dupa el...
SA DEA DUMNEZEU sa fie santos cel care se tot zbenguie acum prin burtica la mami...
DUPA morcovi si alte cele...de 2 zile am tot cautat, vb vine l-am batut la cap pe sot ,sa-mi gaseasca arpacas...ca sa-l fierb si sa-l mananc
...pt mine e o ciudatenie de ciudatenie...dar fiindca azi a gasit ..maine fierb si o sa pap daca asa comanda bb...si de regula ,eu trag cu ochiul intr-o carte ,de fiecare data cand vad ca vreau nu stiu ce aliment aiurea...si vad ce vitamine contine...pana acum exact ca la carte,bebe m-a pus sa mananc alimente cu vitaminile necesare etapei lui de dezvoltare..cand ma gandesc ce micutz e, si ce forta de decizie are...e incredibil...
Chiar azi stateam si ma gandeam ,acum bb nostri au cativa cm, si sunt formati in totalitate..un omulet in miniatura..e incredibila natura asta...
Cred ca trec eu printr-o perioada mai sensibila...ma impresoneaza aproape orice....ma gandesc in fiecare zi la Dumnezeu si ii multumesc pt sansa pe care mi-a dat-o, dupa multe nopti cu lacrimi pe obraz..pot sa zic doar MULTUMESC DOAMNE si ai grija d mine si de noi toate!

AniS 
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Katink spune:
 Ei nu a fost sa fie 
... oricum bucuria a ramas dubla in cazul nostru si ne rugam la Dumnezeu ca totul sa fie bine  cu cel care a ramas...
Deja ma bucuram ca mostenesc gena de la bunica din partea tatalui meu care a avut 2 perechi de gemeni.. dar poate la urmatoarea sarcina, oricum important e sa fie sanatosi si restul nu conteaza!
Cand am timp o sa va spun si cum am ales noi numele, oricum cred ca pana la urma astea raman... dar e o povestioara mai lunga si acuma am ceva treaba...
Multa sanatate si numai bine tuturor burticilor,
Katink 
 12 sapt

Roxee spune:
 Salut fetelor,
imp pare tare rau si sunt foarte
. N-am mai scris de mult, motivul a fost ca n-am putut. Am pierdut sarcina acum doua saptamani. S-a oprit din evolutie pe la 5-6 saptamani. 
Incerc sa zambesc si sa fiu optimista pentru viitor.
Va pup si va doresc sanatate voua si bebelusilor vostri.
Roxee
Roxee

mika1 spune:
quote:
Originally posted by Roxee
Salut fetelor,
imp pare tare rau si sunt foarte. N-am mai scris de mult, motivul a fost ca n-am putut. Am pierdut sarcina acum doua saptamani. S-a oprit din evolutie pe la 5-6 saptamani.
Incerc sa zambesc si sa fiu optimista pentru viitor.
Va pup si va doresc sanatate voua si bebelusilor vostri.
Roxee
Roxee
Roxee, iti tinem pumnii in continuare....nu te lasa doborata! trebuie sa fii optimista!
 pentru tine 

acusor spune:
 Roxee, imi pare nespus de rau pentru pierderea ta dar nu dispera. Desi nu as vrea sa rasucesc cutitul in rana ai putea sa spui ce s-a intamplat? Eu am cosmaruri cu opritul din evolutie. Vineri ma duc la ecograf sa vad daca bebe este bine si e acolo. La ultima si prima ecografie n-am vazut decat sacul amniotic.
Daca nu te simiti in stare sa-mi raspunzi nu-i nimic.
Iti doresc sanatate si putere. Sunt convisa ca o sa treci peste suparare si o s-o iei de la capat

cin spune:
 Buna burticutze...sper ca va simtiti bine...pe mine m-au mai lasat greturile...dar tot rau imi e in marea parte a timpului...eu sunt mai lenesa la scris, dar va citesc zilnic...evident..am o problema..e vorba de ecografia de trimestrul I, parca asa se cheama...eu mare lucru tot nu inteleg: ce se poate vedea la aceasta ecografie? sunt deja in in saptamana a 12a...si mi-am facut o programare pt miercuri la centrul medical unirea. costa 1.900.000 lei...dar nu-i asta o problema...doar ca medicul meu nu mi-a spus nimic de aceasta ecografie.. si ma intrebam.. oare nu mi-a spus pt ca nu o considera importanta sau..? asa ca poate ma lamuriti voi la ce sa ma astept de la ecografie...oare s-o vedea si ce sex are bebe? ca-s tare curioasa...
si imi pare atat de rau de Roxee...eu nu prea imi gasesc cuvinte pt situatii de genul asta..nu stiu sa “imbarbatez”....imi pare rau...dar iti tin pumnii sa iti gasesti puterea sa treci peste ce s-a intamplat....

Katink spune:
 Roxee iti doresc multa sanatate si putere sa te refaci repede dupa pierderea asta, imi pare foarte rau... fi optimista si stii cum se spune, speranta moare ultima, o sa vezi ca data viitoare va fi asa cum iti doresti tu 
.
Iti doresc numai bine si multa, multa sanatate!
Cin, pai ai ce sa vezi miercuri, o sa vezi un pui mic de omuletz, cu tot ce ii trebuie lui, din cate am citit eu acuma sunt toate formate, doar trebuie sa creasca... va aveam cam 6cm, poate mai mult, se va misca, daca va fi treaz 
, o sa poti sa vezi mainile si picioarele, capul, cu nasuc si gurita unde se poate observa o dunguta alba unde vor creste ulterior dintii, poate iti arata si coloana, poti vedea si rinichii (doua dungute albe...)... deci casca bine ochii 
 miercuri!
Sarcina usoara in continuare, azi cam slabuta prezenta, dar va iert ca nu a mers site-ul de dimineata.
Numai bine,
Katink 
 12 sapt