Mamici de mai-iunie 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Mickyyy 13-14 zici si vad ca inca se mai inscriu..........auzi stii ce zic eu sa inchiriezi toata pizzeria ca sigur nu o sa avem loc......hahahahahahahaha
Bun venit pentru Alina..........cum ai rezistat de nu ne-ai scris pana acum?
Criss si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Balan spune:

Multumesc, multumesc!

Am trimis deja mesaj pentru adaugare pe lista.

Nu m-am inscris pana acum pentru ca am avut o gramada de peripetii, am schimbat doctora de la Medicover, am facut 7000 de analize, am facut de 3 ori triplu test... Pana la urma m-a lamurit Dr. Tutunaru (Elias) sa-mi vad de treaba si sa gandesc pozitiv.

Cam asta e povestea. Acum sint mai linistita si pot sa ma gandesc la lucruri normale (numele copilului, mobila, camera, intalniri DC).

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Bun venit Alina.

Ce bine imi pare ca ne intalnim asa de multe...

Simona si bebe Anna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Alina, bine-ai venit ....eu te-am trecut deja pe listuta pentru intalnirea de vineri !
Si am mai adaugat si un insotitor la nefertari.....de fapt daca nu reusesc sa aranjez nimic cu bona si nici tati n-o sa poata veni mai repede de la munca sa stea cu fata, e posibil sa-mi iau si eu galusca dupa mine.
crissu, daca nu incapem la pizzerie venim la mine la firma...acolo sigur e loc ....facem si party...aducem si muzica.....
Ce pacat ca nu-i firma mea....ca trageam un chef pe cinste aici!

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Alina, bun venit!
Se pare ca suntem "colege" de medic. Si eu tot la Tutunaru sunt Vii la intalneala?

Andreea 22 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Bine ai venit, Alina, si mult optimism in continuare!

Andreea si Emma sau Thomas de 22 saptamani (24 de la UM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Balan spune:

Multumesc pentru primire!

Vin la intalnire, dar nu pot sa stau prea mult.

Androix, Nu m-am hotarat daca merg in continuare la Tutunaru. Eu as opta pentru cezariana (imi e tare frica de durere ) si nu stiu ce parere are Dr. T despre asta. Am sa incerc sa discut subiectul la urmatoarea vizita. Tu ce stii despre asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Ma trezesc si eu la spartu' targului, ca de obicei... Deh, munca, bat-o vina...
E ok si pt mine, la 6 la Acapulco. Abia astpet sa ne vedem... daca nu ne-o da aia afara, ca le stricam imaginea

Va pup!

DPN 15.mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna burtici .Si bun venit Alina.
Rog frumos burticile care merg la intalnire sa se gandeasca si la mine si sa faca pozici ca sa le putem vedea si astea care sunt prezente cu sufletul.
Daca e vreo mamica cu burtica din bacau eu o sa fiu in tara la inceputul lui februarie si daca vrea ne putem intalni.

Noi suntem bine bebe e activ nu v-am zis eu ca o sa ma rog de el sa nu ma mai boxeze.Acum cred ca se razbuna si pe zguduiala care i-am facut-o la cazatura imi arata el ce poate.Eu inca nu stiu ce e bebe dar sper sa aflu saptamana viitoare.

Va pupic dulce

marilena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Fetele... m-au cam apucat frisoanele!

Tocmai am vorbt cu o prietena, care urmeaza sa nasca miine... Va dati seama cum o sa fie momentul cind o sa spunem si noi 'miine'? Bine, ea face cezariana, dar oricum, gindul ca peste cateva ore gata, iti vezi cupilu'... Nu stiu de ce, dar m-a impresionat, mai ales ca era foarte vesela, ceea ce mi-a placut mult, dar oricum, mie una mi-a luat graiul...

O sa-mi ziceti ca mai e o gramada pina in mai, stiu, dar tot m-a impresionat...

DPN 15 mai

Mergi la inceput