Mamici de mai-iunie 2005 (20)
Raspunsuri - Pagina 11
simonaeus spune:
Sunt de acord cu Acapulco, dar sa-mi spuneti mai exact unde e.
Cine a mai fost pe acolo ar fi bine sa se ocupe de rezervare
Simona si bebe Anna
gabitzam spune:
Aaaa, stiu unde e Acapulco. Am mai fost de vreo 2 ori la pizzeria aceea. De acord cu ora 18 acolo.
Gabitza si bebe Andrei
- DPN 31.05.05
crissu spune:
Mickyy iti tin pumnii pentru sambata. Eu abia pe 25 merg. Radoi mi l-a recomandat cu caldura pe Iosup.
Ruxel culoarea la carucior nu ne-o spui si noua?????
Pupici de la Criss si 
crissu spune:
Acapulco ...........habar nu am unde e. Explicati va rog si mie cu puncte de reper asa sa inteleaga si mintea mea ratacita.
Faceti rezervare ca asa e mai bine........macar o masa doua.
Criss si 
gabitzam spune:
De la Unirea o iei prin stinga magazinului Unirea(pe latura cu KFC) si o tii tot inainte, treci de hala, este o strada mare de traversat si, pe aceeasi parte cu Unirea cum ar veni, la primul rind de blocuri, la parter, chiar pe coltz.
Gabitza si bebe Andrei
- DPN 31.05.05
Mickyyy spune:
Deci, daca vreti la Acapulco e chiar langa sediul firmei mele....fac 2 minute pana acolo, pot face eu rezervare. Firma mea are sediul pe Sf. Vineri 25, deci Acapulcu ar trebui sa fie Sf. Vineri 21 sau 23.
Cum se ajunge...pai de la Uniri o luati putin in sus (pe straduta dintre Unirii si Cocor, Calarasi parca se cheama da' sa ma pici cu ceara daca stiu) si la primul semafor pe colt este pizzeria. Faceti cam 5 minute pe jos de la Unirii.
Daca nu m-am facut inteleasa, o sa incerc sa revin cu mai multe amanunte.
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
simonaeus spune:
Eu am inteles explicatiile.
De fapt stiam ca e acolo o pizzerie, dar nu stiam numele.
Vara parca aveau si o terasa.
E toata lumea de acord cu locul?
Confirma toata lumea?
Simona si bebe
Ruxel spune:
dragele mele....nu a fost echo morfologica. Mi-am facut aceasta echografie pentru ca vinerea trecuta am fost la o cunostinta care are echograf..dar nu are medic specializat. Totusi mi-am facut echo si rezultatul a fost dezastruos, in sensul ca dimensiunile lu' bb date de ea erau pentru o sarcina mai mica cu 1 luna !!!! Asa ca azi m-am dus la medicul de familie la policlinica 10 si am rugat-o sa-mi de a trimitere la echo....gratuit bineinteles. La policlinica 10 echografiile se fac foarte amanuntit......si a reiesit ca totul este ok. In privinta sexului......nu stiu pentru ca nu s-a axat pe asta, eu fiind innebunita sa-i masoare tot ce trebuie....dar cred eu asa..ca va fi baiat...dar inca nu puneti nici un carucior.
Daca vreti va scriu exact tot ce mi-a scris pe rezultat: fat unic viu; miscari fetale prezente; placenta inserata fundic si anterior, granulara (???); lichid amniotic in cantitate medie transonic; prezentatie pelvina; membru superior si inferior 3 segmente; coloana vertebrala integrala; activitate cardiaca prezenta; stomac normal; BPD 41 mm(coresp. la 17 sapt. si 3 zile); lungime femur: 26 mm(coresp. la 18 sapt.)
pupici
17 sapt. si 5 zile
Ruxel
http://community.webshots.com/user/ruxel100
Mickyyy spune:
VINERI 14 IANUARIE prima intalnire de
.
Ora: 18.00
Locatia : Pizzeria Accapulco (5 minute de la Unirii, prin stanga magazinului, pe langa KFC, pana la primul semafor, se trece de semafor si imediat pe colt, partea dreapta, parter de bloc)
S-au inscris pe lista pana acum: Androix, crissu, andutzy, gabitzam, simonaeus, Cloreta, Mickyyy, mikka, sperantza nu moare, red rose, andreea.a, nefertari (cu insotitor
), crissi(?), babygirl, Alina Balan
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii