Bebelusi de iulie-august 2004 (28)
Raspunsuri - Pagina 9
Dorsilia spune:
Buna dimineata!
ce de dintisori stau sa erupa la voi....noi nu avem nici gingii umflate, micul meu fonfaila nu are de gand sa aiba dintisori inca?
- de cate ori pe saptamana se da branza dulce la copilasi?
- o amestecati cu fructele de la borcan vreodata?
- merele se pot coace si fara coaja?
am gustat ieri legume la borcan de la Bebelac, bleah,bleah,bleah, n-am apucat sa scuip mai repede ce oribile !!! am aruncat borcanul normal si altul nu mai iau
corianai spune:
Sarna Roxi pt raspuns. Astept sa ne spui si rezultatele si ma apuc si io Problema mea e ca mai nou slabesc de unde nu trebe, si nu de unde ar trebui. Varsta deh... Cel mai rau e ca am la piele pe burta de zici ca sunt Mastino al meu. Aia cred ca nu se topeste nici cu tone de abdomene.
eli spune:
Buna! Noi seara avem program de maraiala, da la 18 la 20. Ii e somn, dar nu vrea/poate sa adoarma. Se zbate si se foieste in pat... Am si eu 2 intrebari, una am mai scris-o:
1. La diversificare, dati cate o lingurita dintr-un anumit aliment si cresteti treptat. Cand le dati al aliment, tot cate o lingurita pt inceput? FIe supa, fie pireu, fie cereale? Sau daca i-ati dat cateva zile piure de morcov si ati ajuns la 100 g, cand faceti piure de spana ii dati direct 100 g sau incepeti tto cu o lingurita?
2. La voi a copt vaccinul? Anca, la Naomi cum se prezinta? La Stefan e rosu si a copt putin.
Sanatate multa la mamicile si bebicii bolnavi.
Olivia, felicitari pt ajungerea in finala!
O zi placuta! Pupicei!
mami Eliza & bebe Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.geocities.com/flakeherald/Moments_of_our_life.html" target="_blank">Paginuta personala www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Povestea nasterii "proaspete"
szivarvany spune:
Io tot p`aci.
Lia - eu ii dau branzica cate 3 zile, apoi fac o pauza, ca na, si io m-as satura in fiecare zi. Borcanas am luat de la Hipp caise - are un gust ... de borcanas dar l-am amestecat cu restul de fructe si branzica si e super Am sa incerc si fructele de padure !!!
Mere coapte eu nu am facut inca ...
Bb-ii vostri ce beau inafara de lapte ??? Noi mai bagam in Giulia cateva lingurite de apa plata, dar se face ca se ineaca si mi-l scuipa, pe bune. Nu-i place apa, decat cea de la baita
pentru ca ii place sa-si linga mainile pana la cot daca poate cand facem baita, adica sa linga apa si apoi cand o dam cu ulei se tot prinde de corp si apoi isi linge toata mana ... Sper sa nu pateasca nimic. Si degeaba o tinem de maini sau ii dam suzeta, cum apuca si le baga-n gura sa le linga. Si uleiul nu are gust bun ca l-am gustat Ai vostri fac asa ???
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099
mitzura spune:
Roxi, Corina si Roberta, clubul vostru zombi, mai are inca un membru: pe mine. Si noi la fel, fataiala la greu din cauza celui de-al doilea dintisor. Intre 1 si 3 noaptea nu am dormit. Statea cu degetelul in gura si se intorcea continuu de pe o parte pe alta si maraia, in somn. Nu era treaz propriu-zis, dar nici nu dormea. Si dupa aia, tot asa treziri din ora in ora.
Iar acum de dimineata am luat-o in forta de n-am apucat sa-mi fac nici macar o cafea.
Mi-e frica doar sa nu isi strice somnul de tot, ca el tare bine dormea noaptea. Sper sa-si revina dupa ce ii iese dintisorul. Si m-am uitat si deocamdata se vede doar gaurica in gingie, va mai dura o zi doua, probabil.
S-au pus tot felul de intrebari aici, dar mai intru mai tarziu, ca acum am si supica la foc.
mitzura cu bebe Tudor Codrin
madutza spune:
Fetele care au nascut la municipal, va rog frumos, cand aveti timp imi raspundeti si mie aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40017 ?
Pt. fetele din Bucuresti, imi puteti raspunde aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40018 ?
Multumesc anticipat!!!
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
ANA
roxanaz spune:
hehehe ce ma mai distrati voi cu gustatul. eu nu gust nimic, ca nu imi place deloc nimic din ce maninca pitiku, dar daca lui da...ce rost are sa arunc? piureul ala fara sare mi se pare scirbos...dar....daca el il linge....sunt bucuroasa.
Eli, cu orice aliment nou incepi cu cite o lingurita, indiferent din ce e. daca adaugi cite o leguma la piure de ex pui doar o bucatica, a doua zi mai mult, samd.
Cori, rezultatele se anunta duminica, promit. seara...ca la prinz iesim cu niste preteni....sa imi scot pirleala, hahahhahahha. si eu am de gind sa ajung la sala.....sa vedem cind! (mai nou dau vina ca nu am trening nou si misto....sunt de-a dreptul ......lenesa).
mitzura spune:
Am uitat sa va intreb ceva. Azi noaptea cand stateam si il pazeam, ma gandeam ca poate ar fi fost bine sa ii dau putin Calpol, care e si pentru dureri, ca sa nu il mai doara noaptea asa tare. Inca nu am citit prospectul sa vad ce scrie pe el, si nici nu am intrebat medicul. Voi ce parere aveti?
mitzura cu bebe Tudor Codrin
Dorsilia spune:
Daria, asa face si Danut, insa ii diostrag atentia tot timpul si uita, eu nu-l las ca apa aia e cum e, plus ca mai pun si ulei de corp in ea, sau sapun lichid pt bebelusi, depinde, deci nu cred ca e ok, poate face afte. Eu ii bag o mana sub umeri, cu ailalta il spal, apoi il ridic pe fund, il spal si pe spate, iar in mana dreapta, cea bagacioasa peste tot, ii dau o jucarea s-o agite si sa balacareAsca; sigur pe gurita si in ea se mai stropeste insa nu-l las sa linga deocamdata, n-are nici 6 luni. cand il scot din cadita il infasor tot in prosop si n-are ce mai linge ca apa se-mbiba imediat in prosop
corianai spune:
Mitzule ezista o chestie de se da direct pe gingie si cica e eficienta. Asistenta de aici mi/a zis ca e o solutie cu paracetamol. Poate stie Roxi mai multe, eu cred ca merita sa scapi piticul de chin.