SUPRADYN - l-ati incercat?

SUPRADYN - l-ati incercat? | Autor: madic

Link direct la acest mesaj

Pt ca nu mai dau randament de nici o culoare, nici la serviciu, nici (mai ales) acasa, ma gandesc sa iau niste SUPRADYN, care mi-a fost recomandat dupa ce am nascut.

Am omis sa va spun ca am o fetita de 1 an si 6 luni si am inceput serviciul, unul destul de solicitant, de 1 an.

Ma intereseaza sa aflu daca intr-adevar sunt atat de bune pe cat se spune, pt ca am incercat in toamna asta si cu sirop de catina, si cu propolis, si cu ginseng, dar cam fara rezultat, si m-am saturat sa ma simt vesnic obosita si sa astept w-e sa mai prind si eu o ora doua in plus de somn.

E adevarat ca da si pofta de mancare?

Madi si Mariuca (28.07.2003)

http://community.webshots.com/user/ianina2003

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Buna Madi,
Am luat si eu Supradyn, tot pentru stari de oboseala accentuata, si chiar a avut efect! Cred ca se iau 10/luna tablete, timp de 3 luni, iar dupa primele 3-4 zile am simtit deja rezultatele.
Acum le ia si sotul, si se simte si el mult mai odihnit cand se intoarce de la serviciu.

Cu ginseng incercasem si eu, dar doctorita de familie a incercat sa ma lamureasca de faptul ca nu sunt tocmai pentru mine. Acelea chiar ca imi dadeau o pofta de mancere si de somn...!!!

Am mai incercat VitaMax, care sa iau cred numai 5 tbl., 1 la 2 zile, dar imi dadeau palpitatii - cred ca erau prea mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Si eu am luat si mi s-a parut foarte bun, adica "mi-a luat cu mana" oboseala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Stiu ca este foarte bun...Un medic endocrinolog i l-a prescris unei prietene care vroia sa se ingrase..DaR tot la fel a ramas..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

eu tocmai sunt in tratament cu el da' nu prea imi dau seama daca mi-e mai bine.parca tot asa ma simt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Va multumesc de raspunsuri, care in parte mi-au confirmat ceea ce speram, adica faptul ca e bun.

Mi-am cumparat si eu aseara si am inceput sa le iau de astazi, si-i dau si sotului, ca amandoi sintem cam doborati seara. Va tin la curent.

Anaemi - am gasit pe site-ul lor ca in prima luna nu se simt prea tare efectele, pt ca se refac depozitele de minerale si vitamine din organism, de-abia din a doua luna de tratament se simte o imbunatatire a starii generale.

Madi si Mariuca (28.07.2003)

http://community.webshots.com/user/ianina2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ponicid spune:

Mie mi-a prins foarte bine medicamentul. Probabil ca este o chestie subiectiva dar mie mi-a mers mai bine medicamentul sub forma de tablete efervescente decat drajeuri.

Daniela, mamica de Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Eu am luat cind eram insarcinata cu bebe 2, mi-a dat doctorita vreo doua luni in loc de Prenatal si mi-a fost bine. Nu am sesizat mari diferente.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaP spune:

Si eu am luat, dar pe timpul sarcinii(20 pastile si 10 zile pauza)si totul a fost OK. Au fost singurele supliment pe care le-am luat in sarcina.
Diana & Alexa & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Am luat Supradyn acum vreo 8 ani si era extraordinar, dar era produs de alta firma de medicamente (nu-mi mai amintesc numele), apoi a fost preluat de cine il produce in prezent. Am mai incercat dar nu a fost acelasi lucru.

Cele mai bune vitamine de la noi cred ca sunt Centrum, iar pt. gravide Your Life-Prenatal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy angelina spune:

Sotul meu ia Supradyn si se simte excelent!!!!
E foarte bun!!!

Mergi la inceput