Copilasi de Aug-Sept 2003 (45)
Raspunsuri - Pagina 14
mihaela_s spune:
Xerxe, Silvia doarme in sac de dormit de prin octombrie-noiembrie, din acela fara maneci-tip vesta. E mai mare, pana la 3 ani. Nu adoarme in el ca se foieste mult si o las sa adoarma fara, apoi asa adormita o bag in sac. Nu s-a trezit niciodata si doarme foarte bine in el, chiar daca se foieste mult noaptea, uneori o gasesc dimineata cu capul la locul picioarelor, desi sera a adormit cu capul pe perna. Eu am avut experienta cu Diana , care dormea in fiecare iarna in sac pana la 6 ani, am avut 3 marimi de sac pentru ea, tot din aceleasi motive:foiala multa si nu statea nici o paturica pe ea. La noi in casa sunt noaptea 20-21 grade.
Roisin, Silvia isi duce mana la pasa de fiecare data cand ii schimb scutecul, eu am pus-o pe seama curiozitatii. La fel face si cand o pun pe olita, sta cu mana la pasa in olita...noroc ca nu face nimic, ca altfel cred ca ar intinde pe ea toata "crema" .
E drept ca noi n-am facut coproparazito...insa pediatra Dianei imi spunea cand ea era mai mica (') ca in fiecare toamna e bine sa-i fac un tratament antiviermisori (in principiu Zentel) chiar fara analize, dar asta dupa ce mergea la cresa, acolo e sigur ca fac toti copilasii.
Cristina, ce as mai putea spune...hai sa te inveselesc putin...il ascultam in fiecare zi cel putin de 2 ori pe Andrei razand si asta la dorinta Silviei, care imi arata cu manuta spre calculator si incepe sa rada, apoi rade la unison cu Andrei.
Iti tin pumnii maine, sa treci cat mai usor peste orice va fi!
Pupicei multi, un we placut va doresc de pe acum , maine plecam la Zalau impreuna cu sora mea si cu Nick. Acum sunt pe drum de la Budapesta, probabil vor ajunge pe la 11 noaptea.
Silvia a mai invatat sa spuna "ciao".
Mihaela , Diana Alexandra(22 nov 1996) si Silvia Petra(10 sept 2003)
bebelusi august-septembrie 2003
roisin spune:
Da, si eu am auzit de tratamentul preventiv. Acuma na, nu-i nici o nenorocire, si de probleme din astea o sa ne tot lovim de-acum. Bine ca nu-s altele, mai nasoale...
Xerxe, si noi tot vesta, cu fermoar in fata. Doarme pe burta de n-are treaba domnisoara, ba mai si sforaie cateodata.
Ma, chiar, ai vostri vorbesc in somn, ca a mea se cearta de o aud din dormitorul nostru cateodata. Altadata o surprind hlizindu-se, sau se ridica in genunchi, sopteste ceva si apoi adoarme la loc. Seamana cu tac-su, el se scoala noaptea si ma anunta ca pleaca la Baia Mare.
Cristina, Doamne ajuta, maine stam cu sufletul la gura. Ai grija de tine si mult curaj, in principiu cica e mai simplu decat la nastere.
Uitai sa va spun ca am fost la doftor si mi-a tras un control "cu valvele": iar am facut exocervicita (rana pe col) extinsa, la fel ca la prima sarcina. Cica e posibil sa fie hormonala treaba, datorita sarcinii, ca io dupa nastere nu mai aveam nimic, si ma vazura doi medici, nu unul. In rest toate bune, doftora e multumita ca burtica merge bine, contractii nu mai am si colu' e cuminte si luuuung.
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
cristinamh spune:
mihaela, terapie prin ras??? frumos... o sa se indragosteasca fiica-ta de vocea lu' fi-miu, si cand i-o sopti prima data ceva o sa-i cada in brate!!
CINE ARE ARHIVA BEBELUSI 9???? O VREAU SI EU!!!!
Cristina si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
oana_noemi spune:
Cristina-iti tin pumnii pentru maine! Iar cu asa doctor, care pe langa ca e priceput mai e si baiat frumos, nu e cazul sa iti faci vreo grija! Sanatate multa!
M-ati spart cu oxiurii astia! cum nici Erik nu e vreun mancacios m-ati bagat la idei! Unde mai pui ca azi a bagat mana de 2 ori in WC, ii place cum clipoceste apa, eu eram cu spatele la el, imi aranjam niste bube pe fata, m-a disperat cu buda aia! Sau ia capacul de la WC si-l pune special peste degete se uita la mine si tipa ca si le-a prins! Daca , ma ingrijorez, urla tare, numai ca in ultima vreme m-am prins si eu de smekerie si ii spun sa lase vrajeala si atunci da capul pe spate si imi trage un zambet cuceritor!
NicoletaF spune:
roisin bine ca bb 2 e bine, sanatate in continuare. Multa sanatate si Mirunei.
Cristinane gandim la tine
sac de dormit Andrei are tot tip vesta cu fermuar in fata, dar nu a dormit in el decat de 3 ori. La noi e f cald in casa si transpira. Acum doarme in tricou si pantalonasi si il invelesc cu un cearceaf dublu. Noaptea oricum se dezveleste dar ma trezesc si il invelesc.
vorbit in somn si Andrei mai vorbeste in somn. In seara de revelion l-am schimbat de hainute si s-a ridicat in fund a spus ceva si apoi l-am pus in pat si a adormit imediat.
si pe noi ne chinuie caninii si doua masele. abia astept sa se termine cu dintii si apoi ma imbat
am pus poze la 16 luni Daca aveti timp sa le vedeti aici:
http://community.webshots.com/user/andrei_catalin
Va pup
Nicoleta si Andrei Catalin(17.09.2003)
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
iuliana spune:
Mama lui de kk...si Emma a facut ieri si azi un kk mai moale si o trec pe pilaf. Acu' nu stiu ce sa cred, insa nu are febra deloc, ieri nu prea a avut chef cine stie ce de mincare, dar si noi am fost plecati aseara si nu prea i-am respectat programul de papa. O sa vad azi cum reactioneaza. Sper sa fie numai de la fructe si legume si sa nu aiba ceva la burtica.
Azi am fost din nou la joaca la copii si am murit de suparare ca Emma nu a vrut sa stea deloc locului din nou cind a fost vorba de cintat cintecele. Incepuse s-o ia alandala prin sala. Mai erau 2 copii care nu stateau linga mamele lor, dar macar aia stateau pe saltea si nu umblau brambura ca Emma. Parca mi se obrazniceste copilul. E f. activa, nu sta un minut jos, se duce cind la unul, cind la altul. O las si eu in pace ca o sa isi dea seama pina la urma care sint treburile.
Roisin, tu ai avut cervicita, eu am avut candidoza in timpul sarcinii, ca dupa aia nu am avut nimic. Se pare ca m-a palit din nou acum ca am din nou simptome si de abia astept sa merg martea viitoare la dr. sa imi faca un control. Daca imi da medicamente din nou innebunesc, ca la Emnma am facut tratament cu toate rahaturile, creme, ovule, geluri si nu a trecut decit dupa nastere. Oricum eu o sa nasc prin cezariana, dar tot va trebui sa fac un tratament. Stiu ca femeile insarcinate, datorita nivelului hormonal crescut, fac mai des candidoza, insa speram ca de data asta sa "zica" pas la mine.
Emma nu e vorbareata in somn, insa se agita groaznic de mult...si eu o gasesc de-a-ndoaselea de multe ori. Ta-su in schimb viseaza si spune toate minunile. As'noapte m-am suparat ca mi-a pus toata patura pe mine de ma sufocam...cica sa nu imi fie frig:)). El e mai friguros ca mine, iar eu acum cu sarcina nu sufar deloc de friguri:).
Mih, imi pare rau de Mateiu tau. Lasa ca e barbatel acum si o sa ii treaca repede.
Cristina, tin pumnii miine!!!
Danateu, eu nu tin minte sa fi avut oxiuri si nici mama nu mi-a spus vreodata ca am avut. E posibil sa fi avut....uite, data viitoare cind vorbesc cu ea la tel. o intreb:).
Oana_noemi...al tau e cu bagatul miinilor in WC (si Emma facea asa....de citeva ori am prins-o uda pina la coate, altadata am auzit numai clipocitul apei in wc:)...acum inchid usile la baie). Emma in ultima vreme e cu bagatul miinii in crapatura de la usa de la frigider cind il deschid. Stie ca nu are voie ca zice NU inainte, dar tot baga mina si se uita la mine cu zimbet strengaresc. Tot timpul trebuie sa fiu atenta cind inchid usa de la frigider ca ea e prezenta acolo si ta-su deja i-a prins deshtele o data.
poze 1,poze 2,poze 3
Oana_B spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40698" target="_blank">capitolul 46
Oana_B