Ajung in strada?

Ajung in strada? | Autor: Bebe Beca

Link direct la acest mesaj

Am postat subiectul asta si la "Ajutor umanitar". Am fost sfatuita sa il postez si aici.

Dragii mei,

Am o intrebare pentru voi:

O cunostinta de-a mea, de 24 de ani, cu doi copii, de 3ani jumatate si respectiv 5 luni, a ajuns in strada. Sau, mai corect, va ajunge in strada peste 3 saptamani. Asta pentru ca mama ei a hotarat sa isi vanda casa (un apartament cu doua camere). Sotul Madalinei (asa se numeste mamica) este prea putin interesat de ce se intampla. El a spus ca, in ultima instanta, va lua copilul mic si se va duce la parintii lui, parinti care nu o accepta nici pe Madalina, nici pe fetita mare a ei, pentru ca are un alt tata.
Madalina nu vrea sa renunte la nici una dintre fetitele ei, dar nici nu are unde sa se duca. Nu rude, nu prieteni.
Aveti vreun sfat?

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Exista niste centre de ocrotire a mamei si copilului, unde poate sta o vreme; nu stiu insa conditiile si nu stiu fizic unde se afla asa ceva in Bucuresti. Poate pe str Lacul Tei... parca am vazut ceva...
Sau sa se adreseze Directie de protectie a copilului din sectorul de domiciliu... macar ceva solutii sa-i indice... Daca e din sect 3 poate vb eu cu o asistenta sociala.
Acum nu am alte idei... Multa putere ii doresc!

Victoras (24.08.2004)

Mergi la inceput