Gradinita Genoveva - stie cineva?
Raspunsuri - Pagina 2
mina spune:
Eu am vizitat-o in 2006 cand cautam gradi pt Matei. Tot asa, mi s-a parut cam inghesuita, m-a surprins ca nu ii culcau pe copii de pranz (poate am inteles gresit...) si ca mancarea era gatita de ei, dar in alta locatie, si adusa cu masina. Transportul mancarii gatite cu masina pe caldurile astea....
Oricum, decisiv a fost ca nu era cu somn de pranz si, ca atare, m-am orientat catre alte optiuni.
EDIT: acu am vazut ca era vechi subiectul...chiar voiam sa o intreb pe Sorana de ce vrea alta gradi ![]()
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
Burtocika spune:
Eu am vizitat-o si mai recent, adica in 2008, si mi-a facut o impresie foarte proasta. Am mai scris pe la un subiect, dar nu gasesc acuma unde. Mi-au spus ca primesc si copii sub 3 ani, dar de fapt aveau doar vreo 3-4, restul erau mai mari. O harmalaie de nedescris intre 8 si 9, cand veneau copiii, nu-i supraveghea nimeni ca lumea, era doar directoarea si o fata depasita de probleme.
Ar fi multe de spus, dar nu stiu daca are rost ... Nu e un loc in care sa-ti lasi copilul, dupa parerea mea, iar directoarea nu mi s-a parut deloc persoana pe care o descrieti voi, ba dimpotriva, mi-a adus aminte de educatoarele de "trista amintire" din vremea comunismului ...
silvia_d spune:
Offf...deja sunt trista...
Pe Stefan mi l-au respins de la 2 gradinite- e vorba de cea noua,73,parca si cea de langa-241-de langa IOR,ca cica nu ne-ncadram la niste criterii...de domiciliu,cred;pentru ca noi stam in zona ILioara;atunci,voi scrie o scrisoare d-nei ministru,sa ma re-orienteze dumneai la o gradi f apropiata de Ilioara,sa corespund naibii criteriilor;
iar la particulara,DA,ma duc ca la pomul laudat,si am MARI ATEPTARi,ca de-aia dau atatia bani...si s-aud ca duduile de-acolo sunt depasite,no way,nu vreau sa mi stresez copilul;si atunci,ce fac?unde ma duc cu el?
offff....
mina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvia_d Offf...deja sunt trista... Pe Stefan mi l-au respins de la 2 gradinite- e vorba de cea noua,73,parca si cea de langa-241-de langa IOR,ca cica nu ne-ncadram la niste criterii...de domiciliu,cred;pentru ca noi stam in zona ILioara;atunci,voi scrie o scrisoare d-nei ministru,sa ma re-orienteze dumneai la o gradi f apropiata de Ilioara,sa corespund naibii criteriilor; iar la particulara,DA,ma duc ca la pomul laudat,si am MARI ATEPTARi,ca de-aia dau atatia bani...si s-aud ca duduile de-acolo sunt depasite,no way,nu vreau sa mi stresez copilul;si atunci,ce fac?unde ma duc cu el? offff.... Silvia si Sergiu-Stefan-2 dec.05 |
Silvia, nu te speria ca nu e general valabil acest lucru pt gradinitele particulare. La gradinita unde-l am pe Mate acum e totul super ok (si, vorba ta,chiar m-am dus ca la pomul laudat). Nu e f departe de tine, daca te intereseaza detalii iti dau.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
cecilia L spune:
M-ar interesa si pe mine pareri despre gradinitele din zona( Titan-Dristor-Salajan)...baietelul meu face curand 2 ani si trebuie sa ma intorc la munca ce am gasit pe net este cam putin...ma gandeam la Genoveva, vreau sa merg sa o vad dar ma gandeam ca ma ajutati cu pareri si preturi......ca sa stiu ce sa mai intreb si la ce sa ma uit........
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
sorana spune:
Asta-i subiect din 2005 ![]()
Intre timp fi-mea intra la scoala.
Nu am dat-o la Genoveva, nu mi-a placut.
Am fost la Peter Pan si apoi Joe Kinderdarten.
Recent am fost la o petrecere la Genoveva.
Si imi mentin parerea despre locatie si ... directoare. Nu.
Sorana si Monica (6 ani)
Teledon pt Mihaitza in reteua Romtelecom
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
rrox3 spune:
Si eu revin la subiectul asta, caci ma simt datoare ![]()
Parerea mea de acum cativa ani buni, scrisa aici, nu mai e de actualitate. Asa cum v-am zis am fugit de gradinita asta cand cautam pentru Mariuca (acum e in clasa a V-a
), dar in disperare de cauza (fiindca nu gaseam loc in alta parte) am revizitat-o anul trecut pentru Ioana, de data asta. Arata diferit, o renovasera, aspect mult imbunatatit. De data asta am discutat cu directoarea si impresia a fost buna. Asa ca am zis: incerc. Si a fost OK. ![]()
Nu numai ca Ioana a mers tot anul trecut acolo, dar merge si anul asta. Fiindca directoarea se ocupa foarte bine de copii si imprima si educatoarelor acelasi comportament.
Ce nu imi place totusi: s-au schimbat toate educatoarele dupa 1 an, au 6 (!!!) serbari pe an si din meniul nu-i chiar pe gustul meu.
Cam asta e.
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
roalbastru spune:
Eu i-am organizat ziua de nastere fetitei aici in mai si mi s-a parut groaznic. Spatiul e ok, in schimb organizarea total lipsita de profesionalism. M-au pus sa platesc pentru o "zana" care n-a facut absolut nimic. Ba mai mult, la sfarsit mi-au cerut chiar mai multi bani pentru partea cu zana,pentru ca a participat si doamna directoare la pictatul copiilor pe fata. Si asta pentru ca o mamica s-a sesizat si a inceput sa-i picteze ea cand a vazut ca zana e complet depasita de situatie. Dar cel mai rau a fost la tort, la care, pentru ca il adusesem noi, ne puneau sa ni-l taiem singuri.
In plus mi s-au parut si mincinosi, genul de mica afacere de familie camuflata in spatele unor vorbe mari. Mi-au spus ca au organizat petreceri si pentru 30 de copii (eu am avut 19, iar sala de mese a fost full, ba chiar un copil a stat in picioare). Spuneau ca au mai avut copii, dar cooperanti. Cei adusi de mine nu erau; nu mai avusesera niciodata asa copii; de parca i-am selectat special. Nu recomand nimanui sa organizeze ziua de nastere aici. Si altceva, tind sa cred ca anumite persoane care scriu de bine aici pe forum sunt chiar proprietarii.
lucia13 spune:
buna ziua,
cunoste cineva ce gradinite mai sunt in zona titan si mai exat policlinica titan