Gradinita Genoveva - stie cineva?

Gradinita Genoveva - stie cineva? | Autor: sorana

Link direct la acest mesaj

As vrea sa o dau pe Monica la gradinita cateva ore. am gasit in Titan (vis-a-vis Oraselul Copiilor) o gradinita pe care o sa o vizitez maine. Se numeste Genoveva. Are/ a avut cineva copilul acolo? Oricum una e "reclama" si ceea ce o sa vad eu acolo si e posibil sa fie altceva dupa ce plec ....

Sorana si Monica (2 ani)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Mie nu mi-a facut deloc o impresie buna gradinita Genoveva. Am vizitat-o acum un an si jumatate fiindca e foarte aproape de casa noastra si eu atunci vroiam neaparat s-o mut pe Mariuca la o gradinita particulara. Din discutia cu educatoarea am ramas clar cu impresia ca nu are ce s-o invete pe fetita mea si spatiul arata cam jalnic. Si pozitionarea e cam la fel de jalnica in complexul ala.
Sunt gradinite particulare in zona mai bune decat asta.
Pana la urma eu am inscris-o pe Mariuca la Amaretto, o gradinita de la Dristor, de care sunt foarte multumita. Au si transport si mi-o aduc acasa la pranz.
Numai bine

Roxana, Mariuca (5 ani si jumatate) si bebe din burtica 26 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joe spune:

Roxana - poti sa dai mai multe detalii despre gradinita la care e acum fetita ta (eventual ceva date de contact - pe PM daca nu se poate aici).
Si care ar fi alte gradinite particulaer in zona?
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Roxana

si pe mine m-ar interesa conditiile te rog. Poate poti pune si pe site daca tot e de bine.

Eu i-am vizitat in primavara 2004 si nu mi-a placut de doamna dir adjuncta care m-a poftit pe un scaun in hol, era grabita, etc. Nu mi-a placut gradinita, caci mi s-a parut cam veche si inghesuita, curte mica. Acum insa, lucrez in invatamant si cred ca mai important sint ce, cum si de la cine invata - lucruri pe care nu le pot afla decat de la cineva care are copilul acolo. In plus, e la 3 minute de casa noastra. Mi-ar placea sa vad ca m-am inselat...

Joe, in zona mai este una vis-a-vis de Mall, Mica Printesa. Aici directoarea a fost super-draguta la telefon insa stiu ca aveau preturi mari. Eu am cautat sa gasesc cam la 100 euro program scurt (care si astia mi se par multi, dar in fine asta e piata)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns birma spune:

Dragi parinti,

Avand idei preconcepute despre gradinitele de stat am vizitat in disperare gradinitile particulare. Am fost impresionata pozitiv de cele particulare pentru ca nu stiam ce trebuie sa ma concentrez. Credeam ce-mi spunea directoarea (de regula cate o fetisoara de 21-22 ani), vedeam care este meniul si cam atat. Ba nu chiar! Lesinam cand auzeam care erau preturile (am doi copii, adica 180-350 euro x 2). Noroc ca nu am posibilitati sa-mi dau copii la o astfel de gradinita, si atunci i-am dat la o gradinita de stat. Sunt foarte, foarte multumita de de acest lucru. In doar cate luni copii mei au invatat o GROAZA de lucruri noi. Mai mult au optional si engleza si dans si calculator si educatie muzicala. Educatoarele sunt mai in varsta (40-45 ani), au cate doua educatoare, iar progresele copiilor mei(2 si 10 luni/ 4 ani si 4 luni) se vad. Nu fac lobby pentru gradinitele de stat, dar imi dau seama ca nu am pierdut nimic ca nu am dat copii la o gradi particulara. (Am o prietena care are copilul la o astfel de gradinita si-l are mai mult bolnav. Mai mult de atat a devenit un baietel foarte razgaiat)

Nu incerc sa ofensez pe nimeni cu acest mail, iar daca am facut-o in mod involuntar, imi cer scuze.

Ingrid

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joe spune:

Ingrid - eu nu am incotro - nu cred ca gasesc vreo gradinita de stat care sa imi ia copilul in mai - pana prin iulie - noi neavind nici buletin de Bucuresti.

Eu nu am nici o idee preconceputa - dar in conditiile astea - cred ca numai o gradinita particulara poate fi solutia (exclus bona, vreau sa fie copilul in comunitate).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamalor spune:

Dragii mei,
Sunt placut impresionata de Gradinita Genoveva, de cat de mult s-a schimbat, este curata, spatioasa, o vizitez cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Si eu zic sa mergeti sa vedeti gradinita.
Este ok, iar patroana este un om deosebit.

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Anul asta i-am serbat ziua Marei la Genoveva si a fost super. Directoarea e o adevarata doamana. Cand o trebui sa mearga Daria la gradi, am sa o iau in calcul si pe genoveva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikim spune:

eu am fetita aici si ii merge ff bine
se descurca si fff bine la engleza, si la altete. se simte bine si sunt foarte cumsecade patronii. am o mare baza in ei si inteleg si parintii, cu probleme lor. daca nu am putut s-o iau avand treaba la serviciu mi-au mai tinut-o pana am reusit sa ajung, de exemplu.
spatiul e destul de mare pentru cati copii sunt
si mancarea e buna
Fetita mea se simte in siguranta acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

ok,dar cum e cu acreditarile?C-am inteles ca nu ORICE gradi particulara e si acreditata!

sa zicem,n-ar fi asta o pb,dar ce facem cu grupa pregatitoare,care e OBLIGATORIE pentru inscrierea in clasa I?

pentru mamicile care au copiii la Genoveva,sau alta gradi particulara,vroiam sa va-ntreb:pe langa taxa anuala,cat se mai plasteste EXTRA,pentru o coala de scris,acuarela,teatru,etc??

Mergi la inceput