Se despart Brad Pitt si Jennifer Aniston
Raspunsuri - Pagina 2
carmenutza spune:
io una nu cred o iota...chiar ieri am vazut la emisiunea Mihaelei Radulescu, o invitata care penseaza muuulte vedete de la Hollywood, Anastasia Soare..care zicea ca saptamana trecuta a fost la o nunta, unde au fost si cei 2 JA si BP..si ca cei 2 se sorbeau din ochi toata noaptea ..ba mai mult ca BP este extrem de atent si grijuliu cu a lui soatza....so, bad paparazzi..
Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya
Claudelu spune:
Ce necaz??? SI eu il pandesc, poate il atrage meu sexi
JA, mi-e si mie simpatica!!!
Claudia si Raul
alona spune:
Fetelor ia uitati ce zice aici:http://www.revistavip.net/articole/display/?id=33
Si mie mi-e simpatica JA, de BP nu pot sa zic acelasi lucru.
Anca,Vlad si Thea
Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by scarmanus
e clar ca nimic nu rezista Hollywood-ului.
Sunt tare curioasa ce soarta va avea cuplul Michael Douglas-Catherine Zeta-Jones. Nu stiu de ce, dar imi inspira incredere, s-ar putea sa reziste mult si bine...
Cristina
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C
ruxij spune:
Ei, nu ma mir daca s-ar desparti. Asteptam vestea de pe o zi pe alta. Nu ca as vrea sa sar pe Brad, dar cupluri rezistente forever printre celebri si bogati sunt rara avis.
cipcipcip spune:
"Se despart Brad Pitt si Jennifer Aniston"
Cine-s astia and who cares?
http://community.webshots.com/user/roxanabella
daniela_daneza spune:
Chiar asa CIPCIP, cui ii pasa.Daca sunt vedete acuma toata lumea trebuie sa ii compatimeasca.Dar cand se despart oamenii obisnuiti ii mai "plange" cineva?
Asta la vista, baby! (scuze daca nu am scris corect).
Dana
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
Kehleyr spune:
Nu e vorba ca e cine stie ce mare drama, nu ma intelegeti gresit. Sau ca nu ma asteptam . Dar la un moment dat am discutat mai multe fete pe aici despre Brad Pitt, ca ne place f mult , si compatimeam impreuna faptul ca e insurat... Asa ca am vrut doar sa instiintez amatoarele ca e cale libera de-acu .
Off-topic: eu ma intreb de multe ori daca de fapt omul este facut sa fie monogam. Poate ca este in natura noastra sa schimbam mai multi parteneri in viata, poate ca nu exista notiunea de suflete-pereche, poate ar trebui sa ne obisnuim cu ideea ca e normal sa stai o perioada cu unul, o perioada cu altul, si toata ideea de casatorie pe viata este de fapt exagerata in mod artificial si propovaduita ca fiind modul corect de a trai...
How I wish to dream again...
juliafin spune:
quote:
Originally posted by Kehleyr
Off-topic: eu ma intreb de multe ori daca de fapt omul este facut sa fie monogam. Poate ca este in natura noastra sa schimbam mai multi parteneri in viata, poate ca nu exista notiunea de suflete-pereche, poate ar trebui sa ne obisnuim cu ideea ca e normal sa stai o perioada cu unul, o perioada cu altul, si toata ideea de casatorie pe viata este de fapt exagerata in mod artificial si propovaduita ca fiind modul corect de a trai...
Te intrebi pe buna dreptate.Am citit un articol referitor la acest aspect.Se facuse un studiu(daca mai era nevoie?)referitor la asta si rezultatul e ca omul nu e facut sa fie monogam,ca si marea parte a mamiferelor.Deci din punct de vedere biologic,omul e poligam.Dar mai intervine si aspectul social,cel juridic,cel familiar...
Casatoria pe hartie a aparut mai tarziu,din motive lesne de inteles.N-o lungesc ,ca nu am timp si nici nu e topicul pentru asta(poate deschidem unul nou).Referitor la V.I.P.,toti avem dreptul sa spunem ca suntem un V.I.P.,very important person,chiar daca nu aparem in TV.Asa ca ,daca se despart Jen si Brad,nu e de mai mare importanta decat daca se despart Maria si Ion si copiii nu au ce manca....
Kehleyr,"How I wish to dream again",il ai de la Nightwish,Nemo???
Kehleyr spune:
quote:
Originally posted by juliafin
Kehleyr,"How I wish to dream again",il ai de la Nightwish,Nemo???
Yap . De cand am fost la concert sunt fan declarat .
N-as deschide subiect cu monogamia ca imi atrag rosii in cap . Dar daca apare sigur postez .