De ce ?

De ce ? | Autor: ankka13

Link direct la acest mesaj

Asi dori sa stiu de ce mi s-a restrictionat accesul pe dc azi ? Ce am facut ? Pe cine am suparat ? Nu cred ca am postat ceva nelalocul sau . Ceea ce m-a suparat mai tare a fost faptul ca scrisesem un measj lung la sectiunea un unul sau in doi si cand sa-l trimit mi-a aparut faza cu accesul dumneavoastra a fost restrictionat . Mi-ar fi placut sa stiu si de ce , ca de atunci ma chinui de vreo 2 ore sa intru si imi aparea acelasi lucru .Poate , poate aflu si eu pana la urma cu ce am gresit , ca mai nou nu se prea stie cand gresesti si te trezesti banata . Mersi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

Anca,
e doar o problema tehnica. mi s-a intamplat si mie.
citeste si aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39004

I.&www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi" target="_blank">Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Si mie mi s-a intamplat si tot dupa ce scrisesem un mesaj. E frustrant insa e doar o problema tehnica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankka13 spune:

offf , si ce mesaj frumos scrisesem . Aproape ca imi dadeau lacrimile . Dar mi-a trecut aceasta sensibilitate de cand tot incerc sa ma logez si m-a apucat o panica Ce m-as fi facut eu fara DC? numai la gandul asta am inceput sa ma cert cu lumea prin casa . mersi pt raspuns fetelor . M-am linistit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mixella spune:

Si eu primesc constant mesajul asta de cate ori intru pe forum, mai recent nu puteam sa dau raspunsuri la subiecte si in continuare nu vad cine a scris respectivele mesaje. Vad doar membru junior sau stelutzele acelea, dar daca nu se semneaza nu vad cine le-a scris...

Mergi la inceput