Si ce daca suntem rate?
Raspunsuri - Pagina 5
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by ratoiul
Hi hi hi
Habar n-aveam de rate cand mi-am ales nickul. Ce ma amuza...
o bibilica, do-o bibilici, trei bibilici ... "Fiecare pasare, pe limba ei piere ..."
Serbanica
monagan spune:
Tot povestiti de rate si gaste. Numele meu de familie este Gansca, deci....rate, gaste tot aia e. Ma alatur voua. ha ha
Ah si sa va mai spun una. Numele meu de fata era Pui.
MG
Iubika spune:
quote:
Originally posted by monagan
Tot povestiti de rate si gaste. Numele meu de familie este Gansca, deci....rate, gaste tot aia e. Ma alatur voua. ha ha
MG
monagan doar nu vorbesti serios?!
If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was
boeru spune:
Super tare monagan...
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
anamaria spune:
quote:
Originally posted by monagan
MG
mona, kiar vorbesti serios??? pai insemna ca tu ai fost predestinata sa ajungi ratza!!!
Q, am vrut sa vaz si eu poza cu ratzele... da nu vaz nimic, ai sters-o ???
anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai )
Viata este ceea ce se intampla in timp ce esti prea ocupat sa-ti faci planuri de viitor! (John Lenon).
monagan spune:
Ba da , ba da, nu am glumit.E adevarat. Pe masa mea din bucatarie stau 2 rate. Una e solnita, cealalta e ptr. piper, iar pe balcon am un ghiveci cu o rata. Ei ce spuneti? Sint rata autentica?????????
MG
mihaela amalia spune:
Uitati-ne acilea fetelor, pardon ratustelor
SARBATORI FERICITE!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
mariussimiuc spune:
Hmmm...asta trebuie denumita.E prea adevarata! Ia sa ma gandesc io care-s cele mai prietene rate...Revin!
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
emaaimee spune:
monagan-superratushca esti
Am vazut ca moderatorii au o ratuschca sub nume.Deci e emblema oficiala a deja.Propun si un cantecel drept imnul : "Ratushtele mele"
"Ratushtele mele pe apa s-au dus,
Ratushtele mele pe apa s-au dus,
Stau cu capu-n apa si coditza-n sus,
Stau cu capu-n apa si coditza-n sus."
Am scris doar prima strofa,cred ca il stiti
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII