Noutati despre Teodora

Noutati despre Teodora | Autor: Dan.D.

Link direct la acest mesaj

Nu stiu daca am voie sa pun un subiect la un subiect inchis,dar zilele trecute am citit pe DC ca cineva intreba de Teodora. Amluat legatura cu mama ei pentru a recupera dosarul Cosminei care a fost si el odata cu Teodora la Zurich si mi-a spus ca fetita este mai bine, a mai luat in greutate,este un pic mai atenta la ce se intimpla in jur, deci intr-un cuvint mai bine,SLAVA DOMNULUI.SA DEA DUMNEZEU SA-I FIE BINE IN CONTINUARE (noi o trecem la fiecare SF. MASLU la care mergem cu Cosmina)

p.s. daca nu supar pe cineva as dori sa iau si eu legatura cu cei care au reusit performanta programarii la Zurich(SINTEM DISPERATI NIMENI NU RASPUNDE APELURILOR NOASTRE clinici sau medici din strainatate) VA MULTUMESC!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

dan, din pacate eu nu te pot ajuta dar am intrat sa-ti multumesc pentru noutatile despre teodora. sa dea domnul sa fie bine in continuare si pentru teodora si pentru voi. sper ca fetele care pot ajuta sa o faca si de data asta!

Andreea & Majestatea Sa Tudor (9 dec 2003)
noi cu poze noi :)
momente vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianna_r spune:

Multumim pt noutati!

Sa dea Dumnezeu sa reusiti sa luati legatura cu Zürich si sa se rezolve, multa bafta in continuare Cosminei!
Noi ii tinem pumnii si ne rugam la Doamne-Doamne pt ea!

Pupici, sanatate si Doamne, ajuta!

Gianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Dane, sigur c-as putea lua legatura cu medicii din zürich care i-au facut programare Teodorei. trimite-mi un email cu toate amanuntele si ma interesez chiar saptamana viitoare.
Doamne ajuta si numai bine!
Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Ma bucur sa aflu ca Teodorei ii merge mai bine !
Cu Ana(lorelei_19) sunteti pe drumul cel bun. Succes si asteptam vesti !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39125" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35261" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dan.D. spune:

Va multumesc tuturor celor care sinteti alaturi de noi.
DUMNEZEU SA VA OCROTEASCA VOPII SI PE VOI. Cu drag si multa speranta Fam. Dragulin.

P.S: Am uitat sa va spun ca mama Teodorei a zis ca a inceput sa se si intoarca pe burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dan.D. spune:

Iertati-ma pentru urarea din mesajul precedent dar, a lua legatura cu lorelai 19 este printre putinele lucruri bune intimplate pt Cosmina si de aceea sint foarte emotionat.Revin cu urarea:
DUMNEZEU SA VA OCROTEASCA COPIII SI PE VOI !!! Dan.D.

Mergi la inceput