La France (28)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Numai evenimente in Franta.......

Felicitari Otilia!
Felicitari Oana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Dragele mele, cum sa nu zic si eu ceva ???! Bine ai zis, Nadia !

Deci:

FELICITARI IOANA SI GEORGE PT MINUNEA VOASTRA, SEBASTIAN !!!!!!!!! SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE, SA FIE ÎNTR-UN CEAS BUN SI ASTEPT POVESTI DESPRE PRIMUL ZÂMBET, PRIMUL CUVÂNT SI PRIMUL PAS SI ...TOT, TOT, TOT ...

Va pup pe toti cu drag si va urez un an extraordinar. Si sper si eu sa-mi gasesc un job ca sa pot face un bebe în 2006.

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sib_maillet/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

YYYYYYYYYYYYYYYYYUUUUUUPPPIIIIIII!!!!!!!

Sa traiasca BEBELUSUL SEBASTIEN AL VOSTRU si un pic si al NOSTRU!!!

L-am insotit in gandurile noastre inca din momentul cand mamica lui ne-a tinut in suspans...uite linia rosie, nu e linia rosie!! Ba da, sunt DOUA linii rosii!!! In ultimele 2 luni ne-a dat emotii in fiecare zi, uf burta, am contractii ba nu am, nasc ba nu, nu nasc!!!!
Na ca nu mai am contractii, asa ca ma apuc si fac sarmale, hopa la spital, si pe urma hai acasa, inapoi! Oana ddraga, cred ca nu numai eu, toate fetele de aici te-am purtat in gand in ultimele luni, iar eu azi noapte m-am trezit de vreo 3 ori si ma gandeam ce oi face tu oare acum...Ce mai, mai suspans decat in romanele politiste!!!

Dar totul e bine cand se termina cu bine, si ma bucur din suflet alaturi de voi! Sunteti niste dulci, toti 3 in pozele lui Lulu, si abia astept sa va cunosc, intr-o zi!!

Si sa sti, draga Oana, ca mie cel mai mult mi-ai placut cand , in ultimele zile, ai fost asa de calma, si toate fetele (de la ian.febr.2005) te intrebau cum mai rezisti, si tu ziceai ca e totul bine, atata timp cat lui Seb ii e bine...cred ca o sa fii o mamica tare buna!!!

Si na, ca pana la urma tot Tarotul meu a avut dreptate, drept pentru care sti tu ce gand ma bate...cand nu mai poci sa doftoricesc, ma apuc de gäcit!!!

Va sarut, pe voi, proaspetii parinti, si pe nasica voastra cea sufletista, si pe toate fetele de pe aici!

Mirunda

PS Fetele, de ce sunteti asa de...ocupate si nu imi ziceti si mie ce v-am intrebat de tren? Oare gasesc bilet sau ba?

Sibylle, draga mea, ne vedem saptamana aviatoare sau ba?

http://community.webshots.com/user/mirunda
"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bucluc spune:

Oau! Numai vesti bune pt azi! Ce zi frumoasa sa te nasti!...
Seb iubitule, bine ai venit pe lumea asta! Ingerasul sa-ti fie alaturi mereu, sa te protejeze si sa te ajute sa le faci lui mami si lui tati numai bucurii, sa cresti mare si sa fi cuminte... ca de frumos esti foc!
Oana&George, sincere felicitari pentru noul rol, cel mai frumos de pe pamant - acela de parinte!
Lulu, multumesc din suflet pt ca ne-ai tinut la curent si in mod special pt poze!
Hai ca de emotionata ce sunt mi-a lesinat neuronul :))))
Daniela

"Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul."(N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Mirunda, sotul meu mi-a spus ca, in principiu, gasesti cu o ora inainte! Poate in perioadele de vacante, cand e foarte aglomerat, sa nu gasesti! Noi am avut prietena care a venit intr-o sambata, dupa-amiaza si si-a luat bilet cu juma de ora inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Felicitari Oana si George, sa va aduca Seb numai bucurii!

Mirunda, mai ramai si in Paris sau mergi direct la Nantes? Despre bilet nu prea stiu ce sa-ti spun, e foarte variabil. Daca cunosti ora de plecare poti sa rezervi 'en ligne' pe situl SNCF (cred ca asta stiai deja, nu cred ca te-am ajutat prea mult): http://www.voyages-sncf.com/

imagini
Ne prenez pas la vie au sérieux ; de toute façon, vous n'en sortirez pas vivant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Bine ai venit pe lume bebe Sebastien ..refacere grabnica mamicii si liniste taticului
p.s. ultima pozica din albumul facut de lu.more mi-a amintit de pozica noastra in 3...

'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Buna dimineata, fetelor!
Ghiciti care a fost primul lucru pe care l-am facut azi dimineata!
M-am dus fuga sa-l mai vad pe Seb in fotografii!
Va marturisesc ca ieri, tinandu-l in brate, mi s-a facut pofta sa mai am si eu un bebelus, ba chiar i-am spus sotului meu ca are mare noroc ca nu mai pot face (daca pot sa spun asa), ca i l-as fi facut atunci, pe loc !!!
Am sa profit de faptul ca Oana si George sunt mai "neindemanatici" la inceput (zic eu...) si sub pretextul ca le arat ce si cum, o sa profit sa-l mai tin si eu in brate!
Bineinteles, spun asta stiind ca in scurt timp Oana o sa revina pe forum si-o ca citeasca ce spun eu aici, in lipsa ei !!!

E uimitor cum trece timpul. De ieri, de cand cu Sebastian, am rememorat o multime de clipe traite cand Anca era si ea mica-mititica, parca a fost ieri!
Sa ne bucuram de puii nostri, mici sau mari, cei care sunt si cei care vor mai veni si sa dea Dumnezeu sa avem numai bucurii din partea lor!

Un gand special pentru Adelita, printesa Otiliei, pe care am revazut-o cu mare placere ieri pe prima pagina!

Va doresc o zi buna (eu iar chiulesc azi dimineata de la serviciu, pe motiv ca sunt bolnava: chiar sunt putin, dar boala reala se numeste "Sebastian"!)

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Abia acum am vazut pozele lui bebe mic. VREAU SI EU UNUL !

Pupici la Oana si bebitza !

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

quote:
Originally posted by Mik

Abia acum am vazut pozele lui bebe mic. VREAU SI EU UNUL !

Pupici la Oana si bebitza !

Mik.

Inca unu??? Mie numa' astea doo imi scot peri albi... Da' trei!!! Da' patru!!!

Da' stii ceva, si io mai vreau unu... macar sa stiu de ce albesc :D

Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma

Mergi la inceput