fete din Austria 13

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutzu spune:

quote:
Originally posted by nikomiko

Abia din noiembrie stam aici. Suntem multumiti in sensul ca apartamentul e ok, vecinii linistiti (mai putin unul care are tot timpul de dat gauri in pereti, noroc ca nu-l tine mult cand se apuca), zona e si ea linistita, legaturile la mijloacele de transport ok si nici nu e asa departe de oras.
In general apartamentele sunt mari in blocul nostru. Al nostru e cel mai mic model si are 2 camere (~ saizeci si ceva mp), iar cele mai mari sunt aprox. 100 mp.

Pana acum ne-au speriat toti ca la cladire noua sunt si costurile mai ridicate. Deocamdata platim taxe fixe pe luna si abia in toamna o sa fie primele masuratori si o sa vedem cum stam de fapt.

Nu prea stiu ce sa-ti spun in rest. Din cate am vazut, in cladirile de pe langa noi or sa cam fie alte modele de apartamente, asa ca nu stiu sa-ti spun prea multe. Daca te intere ceva in mod deosebit, poti sa ma intrebi.

Nikomiko, sunt Gemeindewohnungen?
Mersi

Mada, mami de
Antonia****06.01.2001
Lukas******14.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutzu spune:

Continuarea aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44654

Mada, mami de
Antonia****06.01.2001
Lukas******14.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adjadyn spune:

fetelor, din cate ati vazut sunt noua pe a ici , numai de 2 luni mamica, cum va simtiti departe de casa??eu doar de 6 luni aici in austria, saptamana asta merg in tara pentru botezul fetii!!abia astept sa-mi revad prieteni, neamuri!!!..aici nu prea avem pe nimeni, desi sotul roman,dar de la 7 ani plecat.aici nu prea m-am acomodat, in sensul ca-mi lipseste colectivul de unde lucram, prieteni , si rude de acasa

adjadyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

N-a inchis nimeni subiectul asta????

Adjadyn bine ati venit!Avem o continuare, capitolul 14..te astepta acolo

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

Si a trecut un an

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput