le puneti piper in mancare?

le puneti piper in mancare? | Autor: moana

Link direct la acest mesaj

buna

voi le puneti la copiii vostri piper in mancare? stati, nu va speriati ca nu de ala macinat e vorba. noi avem o mariuca de doi ani si mancam cu totii impreuna. si de la un timp incoace pun piper boabe in supici si mancarici caci mi se pare ca le da un gust foarte bun. oricum, nu le mananca - am invatat-o ca bobitele negre ustura la limba si nu sunt de mancat. si dupa ce a ciupit vreo doua s-a lamurit.

o fi rau? o fi bine? eu, cu mintea mea, ma gandesc ca nu are ce strica atata vreme cat nu le mananca. voi ce ziceti?

moana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Noi punem. Cred ca tot de la doi ani, nici mie nu mi s-a parut ca are ceva. El n-a fost curios ce e cu bobitele, nu s-a uitat prin oala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melaroxy spune:

AL MEU ARE AZI 1 AN SI 7 LUNI si nu i-am pus in mancarica pana acum. in schimb i-am pus usturoi, dar nu batut ci catei. dupa ce se fierb in scot din olicica si papa vladut e rupe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Cristi are 2 ani si inca nu i-am pus, dar, accidental a mai gustat de la noi cate ceva cu putin piper si n-a avut nimic. Cred ca nu are ce sa fie chiar grav, totul este sa nu fie iute mancarea.
Aici exista borcanele, recomandate de la 1 an, pe care am citit cu ochii mei ca au piper negru, o cantitate infima, va dati seama, dar totusi au.

Claudia si Cristi (16.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxa spune:

Nu, deloc si sub nici o forma. Puiul meu are 4 ani si aproape 7 luni, dar nu i-am dat, iar daca a mancat vreodata prin alte parti (bunici, restaurant, etc), am refuzat mancarea cu piper. Nu mi se pare ca e sanatos (eu am avut un inceput de ulcer, si stiu de ce zic asta, mai ales daca ma gandesc la stomacelul lor...).
Usturoi da, i-as da, dar nu ii place...asa ca...doar sare, si din asta mai cu mila...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Da, cam de la 2 ani si jumatate am inceput sa-i dau mancare cu piper: ardei umpluti, perisoare, sarmale, chiftelute. Mancarea nu e iute, dar se simte aroma de piper. Si pe la 3 ani i-am dat si gratar pe care am pus piper, cu grija sa nu fie iute. Cand noi punem piper in supa o intreb daca vrea si ea si de obicei nu e dornica, uneori insa accepta.
Fetitei mele ii place mult de tot mujdeiul, mancam mai ales cu peste si de curand am observat ca este pasionata si de hrean. Acum are 3 ani si 8 luni si mananca aproape tot ce mancam si noi, ceea ce ma bucura.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

De la 1 an jumate nu mai gatesc separat,si Marc nu a avut nimic...nici macar n-am stiut ca ar putea fi probleme de la piper
Oricum,mie nu-mi plac mancarurile picante,asa ca toate mancarurile sunt condimentate..moderat,dar cu de toate.

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce

poze noi cu puisorul(1 an si 7 luni)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/anca20_ro/album?.dir=/5ee0

Mergi la inceput