scene memorabile din filme

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by ANDRUSHKA
Si daca tot il mentionarati pe Travolta, cum sa nu spunem de Grease si "you're the one that I want", duetul cu Olivia Newton John in colanti negri cand coboara treptele in ritmuri indracite??

uf ca proasta is! io credeam ca de asta zice donia!

quote:
Si... se putea fara "Pe aripile vantului"?? Se ridica Scarlett si zice ca "Maine..!" (si astia au luat-o de buna si de-aia au mai scris si continuarea...).

dadada mie mi-a placut si atunci cand dansa ea pe sub masa, vaduva fiind
si cand si-a facut rochie din draperii si gable descopera ca avea bataturi
sisisisi cand e faza cu klu klux klanul de bea ea un gat de wiskey si apoi face gargara cu parfum!
si, peste tot, privirea ei...!

si, ca tot veni vorba... eyes wide shut ati vazut???

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andrada
But I'm
tryin'. I'm tryin' real hard to be
a shepherd.

andrada... e tare de tot! si ii da toti banii lui! si tim roth care facuse deja pe el...

stai ca mai stiu! faza cu copiii din 4 rooms!

(dar de scena finala din full monthy ce ziceti?!!!)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Pegasis
"The Heat" - discutia dintre Al Pacino si Robert de Niro in cafenea

asta-i a lui huzband, ca si tot nasul...

inca una: scena finala din taxi driver, cand e el pe un scaun si e filmat de sus... obsedanta si cu neputinta de uitat...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mara03

quote:
Originally posted by ANDRUSHKA

Era sa uit.. nu mai tin minte filmul, dar e celebru... "Are you talking to me? Do you feel lucky today, punk?"

asta-i taxi driver cu de niro

Andreea & Majestatea Sa Tudor (9 dec 2003)
noi cu poze noi :)
momente vesele

www.babiesonline.com/BabyContest/votepage.asp?page=36005" target="_blank">dati-ne un vot in fiecare zi!!!

iaca! dar nu e cu eastwood!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Secventa finala din The Hours, atunci cand Nicole Kidman alias Virginia Woolf se sinucide, secventa din Psycho, de la baie- brrr ti se face pielea gaina:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gen68 spune:

scena din "my fair lady" cand, la cursa de cai, Audrey (mare doamna acum) a spus... ce a spus, mai tineti minte? ceva cu misca-ti fundul (poate stiti varianta in engleza)

si ca tot ati vorbit de "full monty", mi-a mai placut scena cand erau ei la coada la somaj si au inceput sa danseze, sau cand s-a dezbracat ala frumuselu prima data in fata lor, ce fata au facut ca era bine dotat.

gen, mamica doar de marius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

quote:
Originally posted by Donia

Mi-am adus aminte de scena din final din Splendoare in iarba, dupa reintalnirea dintre Natalie Wood si Warren Beatty, ocazie cu care Natalie Wood a cunoscut-o pe Angelina, sotia lui Bud. La plecare, Natalie Wood se uita la rochia frunoasa pe care o poarta si privirea ei are sentimentul de desertaciune, iar Angelina se priveste si ea si saracia din jur dupa care isi ridica umerii a neputinta, nemultumita, dar cumva impacata cu conditia ei.
Si mai e si faza din cada, cu Natalie Wood strigand catre mama ei: "I'm not spoiled, mother, I'm not spoiled!"

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Si in acelasi film si scena intrebarea ei "Esti fericit? " si raspunsul " Nu imi pun prea des intrebarea asta..."

poze cu Dorian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sfarsitoarea spune:

Scena de film in film din Nascuti asasini, cand el vine dupa ea. Faza cand tatal fetei omorat cade cu capul in acvariu si prim-plan pe pupilele care se miscau urmarind un peste. Apoi se desfasoara in ritm alert genericul.

Sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misty spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

quote:
Originally posted by Sabina

Era sa uit....privirea lui o"Toole in moarte la venetia...cu muzica lui Mahler....si cum cade lumna aia speciala....hai ca am luat-o razna!

moartea la venetia e cu o'toole?!
mooooooooooooooooooor! vreau filmuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!

Sabina & Gandacelu, nu e o'Toole, von Aschenbach e Dirk Bogarde, exceptional! (vorbim aici de Visconti, nu?)

Nu e primul pe lista mea, dar mi-a venit in cap Anonimul venetian, ea isi alege un material de rochie si e excitata, el se bucura ca o poate privi si stie ca moare . In multe "scene memorabile" coloana sonora e importanta, Sabina stie de ce, si cu filmul asta e la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Nu e o"toole?????
Oaleu...neuronu meu.serios? Nu mai tin minte......
wow anonimu...concertul pt. oboi de Marccelo....super

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput