Moderatorii nu pot stopa asa ceva????

Moderatorii nu pot stopa asa ceva???? | Autor: irina2000

Link direct la acest mesaj

Nu este prima data cand utilizatori ai acestui site fac publice date personale ale altora. Parerea mea este ca asemenea magarii trebuie sa inceteze...Ma adresez moderatorilor in special dar si celorlalti membri in asteptarea parerii lor, cum v-ati simti daca o "prietena" virtuala de pe acest site v-ar pune datele personale pe site fara acordul vostru? Dragii mei moderatori cum reactionati la asa ceva?
Cu speranta ca cine are ochi sa vada va vedea...cu drga Irina "Bahamas"

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39550&whichpage=3
"Daca eu stau in Windsor sau Bahamas asta e pur optiunea mea ce am scris in proflul personal, insa ceea ce ai facut tu acum Kristin este total lipsit de etica (ai divulgat informatii pe care numai tu le stiai )si nu e prima oara cand faci asa ceva si pentru asta voi ruga administratorii sa recurga la masuri pentru asa ceva. Cum te-ai simti daca eu care stiu numele tau, adresa ta, locul de munca si numarul de telefon le-as pune aici pe site?
Ceea ce faci denota o totala lipsa de etica ca sa nu zic de caracter si sper ca cineva sa se sesize de asta!
Si DA sunt suparata ca sunt tolerati asemenea membri pe site!

NO BRAIN....NO PAIN!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

Irina, inteleg ca esti foarte suparata. Poate de asta mesajul tau e putin confuz. Despre ce subiect e vorba?

_
Sapte dintr-o lovitura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina2000 spune:

Utilizatorul Khristin a realizat performanta asta a doua oara!
Prima data pe chatul altui site a facut asa ceva. Atunci am decis sa sterg toate postarile mele si sa cer admin www.desprecopii.com sa ia masuri, nu s-a intamplat asa ceva. Acum se intampla din nou!
Uite linkul:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39550&whichpage=3
Sper sa rezolvati ceva!

NO BRAIN....NO PAIN!

Mergi la inceput

Am citit de cateva ori sa fiu sigura ca pricep bine. Prietena careia i-ai impartasit secretul stia ca e secret? :) Se poate sa fi fost o gafa, lipsita de rea intentie.

Nimeni de pe acest forum nu poate sa iti garanteze moralitatea vreunia dintre membrii forumului. E foarte important, nu doar pentru tine, sa avem grija ce si cui facem confidente. Daca anumite date le consideram secrete, e mai bine sa nu fie impartasite nimanui. Nu de putine ori marturisiri facute pe forum au fost folosite ca arme in lipsa argumentelor.

_
Sapte dintr-o lovitura!

Mergi la inceput

Si atunci nimeni nu modereaz asemenea persoane????

NO BRAIN....NO PAIN!

Mergi la inceput

Atunci pot si eu sa ii pun si eu datele ei personale pe forum? Daca voi tolerati asa ceva insemna ca nimeni nu ma va lua de urechi nu?

NO BRAIN....NO PAIN!

Mergi la inceput

Irina, pentru moralitatea altora nu suntem raspunzatori, dar de a noastra da. Daca tu consideri ca Khristin a procedat gresit cand a dat date despre tine si faci acelasi lucru, unde e diferenta?

_
Sapte dintr-o lovitura!

Mergi la inceput

Uite hai sa spun altfel:

Daca un utilizator de pe pe siteul asta ar pune numele administratorului acestui site cu tot cu adresa si numarul de telefon, stat si oras, codul postal pe site sa il vada toata lumea si orice nebun sa il sune,oricand,atunci moderatorii ce masuri ar lua? In cazul meu nu au luat nici una!

Eu pot sa fac publice la fel ca persoanele rauvoitaore numele si datele lor personale si atunci ar incepe numai si numai discutii de prost gust pe site si sigur frumusetea asta de site ar degenera in altceva. E placut pentru voi ca moderatori si administratori, sa fie asa???? Asta va doriti de la siteul acesta? Permanent utilizatorii sa se certe intre ei din lipsa de reguli clare?????

Aplezi la buna-crestere a utilizatorilor dar daca ei nu se comporta ca atare voi nu puteti face nimic???? Sau e convenabila situatia asta si in cazul acesta nu pot spune decat...."imi pare sincer rau ca asta e politica DC, personal nu imi mai place aici si atunci nu am de laes decat sa plec..... mare pacat!

NO BRAIN....NO PAIN!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Nu am citit tot mesajul si nu stiu daca am inteles bine dar in principiu un utilizator poate cere moderatorilor stergerea unor mesaje ale altui utilizator daca acestea ii pot provoca neplaceri. Moderatorii pot verifica cererea si eventual ii pot da curs.

De asemenea activitatea "necorespunzatoare" a unor membrii poate fi reclamata tot la moderatori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Acum descopar si eu threadul asta...oare cum l-oi fi sarit tocmai pe asta unde mi-e implicat numele? ...noroc de admin... Nu stiu unde am divulgat eu informatii pe care numai eu le stiam despre irina2000 (in conditiile in care nu te cunosc personal, nu-ti cunosc nici adresa, nici codul postal si nici telefonul, si ca fiu sincera nici nu ma intereseaza si nici nu-mi ocup mintea cu asemenea aberatii)....ramane sa se dovedeasca asta concret, moderatorii banuiesc ca pot verifica....in afara simplei mele afirmatii ca s-a mutat din Windsor in Bahamas....e ca si cum as fi afirmat ca s-a mutat din Japonia in Coreea (banuiesc ca nu locuieste doar o persoana in Windsor sau in Bahamas)....cred ca unii utilizatori, intr-adevar nu au masura sa discearna anumite lucruri, sufera de mania persecutiei sau poate vor sa intre si ei in spotlight si sa atraga atentia asupra lor si nu stiu cum altfel sa procedeze....si sincer, nu pot sa ma arat in clipa asta nici macar revoltata, in ciuda jignirilor aduse mai sus fara fundamante reale....poate o fi avut useru' o zi mai proasta....

noi

Mergi la inceput