Bebelusi de martie-aprilie 2004 (36)
Raspunsuri - Pagina 6
Claudelu spune:
Eu sunt cam zombi, mi s einchid ochii, dupa 2 nopti de chefuri si distractie Am noroc ca acum a iesit tata cu Raul, dar eu in loc sa dorm stau pe net si citesc
Mariana, am vazut ca ti-a scris chiar si Mickyy...in comunicatul de presa aparut la Tv precizau ca doar cele ce intra in 2005 vor primi marit, dar este eronat...acum cateva zile chiar Lauraflo ne-a postat un articol din modificare legii...:
"În aceste condiții, pentru anul 2005, cuantumul brut lunar al indemnizațiilor care sunt stabilite după data de 31 decembrie 2003 este de 7.830.000 lei, reprezentând 85% din salariul mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurărilor sociale de stat și aprobat prin legea bugetului asigurărilor sociale de stat."
Miri, bine ai revenit!! Nu ne-ai mai spus, pana la urma ce decizie ai luat, ramai la Antena???
Simo, bine ca ne-ai anuntat ca nu ii doare tare...eu ma chinui de vreo luna sa-i colectez urina in recipientul ala special si nu reusesc...nu stiu, probabil ca nu-l lipesc eu bine
Bebe, esti motivata lui Alexandru!!!
Elena, nu te-a luat furtuna pe sus ca esti cam uscata?? AM vazut la Tv ce frutuna a fost pe la voi la scandinavi...nasol!
Mickyy, bafta la prezentare!
Aseara inainte de a merge la chef am mai zacut pe net si m-am vorbit cu Katalina ca era on line...e ok si a spus ca va reveni si pe forum, dar vad ca nu a dat nici un semn
Mai fetelor ce e cu vremea asta?? A venit primavara??? La noi sunt 15 grade, e mult prea cald pentru luna ianuarie...am auzit la Tv ca cica a venit un curent de aer cald dinspre Africa si dupa jumatatea lu' ianuarie va veni geru ...nasol pentru agricultura
Claudia si Raul
Claudelu spune:
LA MULTI ANI, celor nascuti in data de 8:
ANA
JO-ELLE
si sarbatoritului de pe 9
TUDOR
Claudia si Raul
Ela76 spune:
Cioc-cioc! Am revenit!!!
LA MULTI ANI PENTRU NOUL AN 2005!
Acum citesc, va povestesc maine!
Pupam dulce pe toata lumea (vad ca unii absenteaza in continuare, ca altii au revenit dupa pauze lungi, ca mai avem o burtica mica...)
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
mariana tache spune:
Salutare fetelor!
bebe2004, si noi am trecut pe Milumil 3; chiar azi am terminat definitiv cu mil.2 (i-am dat combinat, ca sa fac trecerea mai putin brusca). Este intr-adevar mai gros, dar mie imi convine; este mai satios; iar dupa un an, trecem la laptic de vacuta de la tara, nu din comert; asa ca n-o sa fie diferenta de grosime. Nici eu nu beau din comert (e scarbos ), asa ca nici lui Stefan n-o sa-i dau!
Caudelu, ma bucur pt tine ca am fost informata gresit; adica "cu televizorul, ati mintit poporul" (la tv am auzit); dar legea e lege, nu tocmeala.
Am schimbat azi tetina: nici un rezultat; acelasi comportament de dezintaresat pt supt; a baut 100 ml, iar restul (140 ml; azi i-am facut mai mult) i l-am dat cu seringa; sa nu va imaginati ca il chinui; nu! cu seringa il vrea si pe restul si inca deschide gura cat casa; oare ce-o fi in capul lui?
Mickyyy, da, asta te intrebam: in ce saptamana de sarcina esti.
mariana tache, Stefan (20.04.04) si bebe din burtica (6 sapt.).
http://community.webshots.com/user/tachemas - pozici.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377 - O poveste de suflet.
Sanatate Maxima!!!
Claudelu spune:
A revenit Ela si Cristinuta!!!! UUURRRRAAAA!!! Abia astept sa revi, sa ne povestesti ce si cum v-ati petrecut!!
Mariana, exact asa s-a intamplat, cu TV am mintit poporu, dar nu-i bai Oricum, daca ar fi sa aleg dpdv financiar, atunci ar trebui sa merg la munci, dar mai bine stau cu puiu, cu toate ca am fost chemata deja la servici
Claudia si Raul
mariana tache spune:
Hm! Ce ti si cu mersul asta la servici!
Si mie imi place sa stau acasa cu Stefan, iar cand s-a pus problema ca ar trebui sa incep sa lucrez (era vorba de un post nou, care nu trebuia ratat; pana la urma s-a ales praful de el ) ma lua cu frig in spate; nu puteam sa ma gandesc decat la Stefan, ca nu va fi ingrijit cum trebuie, asa cum imi place mie.
Dar cateodata, cand ma enerveaza sotul (ca el e "tare" obosit cand ajunge acasa) ii spun ca "de luni" merg si eu la servici; "o zi tu, o zi eu" (serviciul ne permite schema asta); dar nu precizez din care "luni", ca inca nu am ajuns sa lucrez; tot acasa stau; si sincer m-as duce, ca nu este greu la munca si as mai iesi si eu de acasa si in plus l-as pedepsi pe sot , dar iarasi nu ma lasa sufletul pt Stefan. Asa ca imi trec nervii si revin la simtaminte mai bune.
Acum ca vine si bebe 2, cred ca cel putin 2 ani mai stau pe acasa. O sa am si maternitate, deci imi permit (pt Stefan nu primesc nici leul orbului).
mariana tache, Stefan (20.04.04) si bebe din burtica (6 sapt.).
http://community.webshots.com/user/tachemas - pozici.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377 - O poveste de suflet.
Sanatate Maxima!!!
bebe2004 spune:
Buna seara!
Sper ca nu ati stat in casa azi mamicute din Rom.La ce timp super a fost, noi am petrecut foarte frumos. Am fost in Oraselul Copiilor si l-am dat pe Alexandru in trenulet. M-am dat si eu bineinteles. Era tare curios si se uita in toate partile. Apoi l-am plimbat pe faleza in Portul Tomis si pe la Cazino. era foarte multa lume, cald, soare, iar puiul meu a dormit foarte bine in carut la malul marii. M-am relaxat si eu. Am fost si cu mama la plimbare, iar acum a venit la mine. Voi dormi in sufragerie.Uraaa.
Voi cum ati petrecut asa o zi minunata?
Alexandru si mama (26 apr 2004)
noi
Claudelu spune:
Mariana, stai asa, nu vreau sa te mint, am auzit de la cineva cum ca acum intre 2 sarini legea te obliga sa lucrezi minim 6 luni...poate ar trebui sa te interesezi!
Claudia si Raul
Claudelu spune:
Andreea, azi ne-am batut pe carucior eu si tata (clau a fost la munic) si pana la urma am cedat ca eram si asa rupta de somn dupa 2 nopti nedormite Dar a fost chiar superb afara, toata ziua am tinut geamurile deschise si am stat in maneca scurta!!
Claudia si Raul
Veve spune:
'Seara,fetelor!Primiti si adormite aici la voi?...Eu tot in starea aia aiurita sunt;tare ma tem sa nu devina permananta!Azi,cand imi propusesem si eu sa dorm macar pan' pe la 7 (mare realizare),m-am trezit la 5 juma' de batai in usa:ninsese as'noapte si vecina nu-si putea scoate masina din parcare;avea nevoie de Flavius sa i-o impinga oleac'!...Masina,logic!...Gata am renuntat sa-mi mai fac planuri referitoare la somn,ca nu se prind de mine!
V-am citit cap-coada,da' n-am retinut absolut nimic!Aaaaaa,ba da:ca ma iubeste Leana!Love u too,beibi,chiar daca nu ti-am spus-o dimult rau!
Ela,bine-ati revenit!De-abia astept s-o vaz pe sturlubatica mica si s-aud ce-a mai invatat!
Felicitari si "la multi ani" cu garnitura de multi si duulci tuturor sarbatoritilor pe care i-am omis in ultimele zile...de somn si din obisnuinta!Niciodata nu-mi amintesc sa casc ochii la lista aia,cu toate ca-s zilnic cu nasu-n ea!
Luminita,imi amintesc cc c-am citit de problemuta lui David;ti-am spus ca va pupacim si va tinem pumnii sa rezolvati cu succes interventia?
Intreba cineva ce e hypospadias-e un defect congenital relativ frecvent la baietei,cand deschizatura uretrei este localizata undeva dedesubt si nu in varful penisului.
No,va pupic!Ma'c la fugarit crokodilu'! (are-o viteza la tarat ceva de groaza...parc-am stiut de l-am poreclit asa!)
Irina,veve & croko
pozici