Bebelusi de martie-aprilie 2004 (36)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

daca tu imi trimiti un eu vin cu barda ...pai de astea imi faci mie, ma dau de ceasu mortii ca nu stiu ce-i cu tine, intreb in stanga si-n dreapta de tine, nime nimic, maine vroiam sa te ...eu si tu nici macar nu dai un semn de viata...dragoste cu nabadai, nu alta

Amelie, ce face??? Cum s-a acomodat cu bunicii??? multi la Amelie de la Raul!!

Claudia si Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Elena iubita, ma bucur ca astenia a fost una usoara si iti trimitem si noi multi pupici ca sa iti treaca de tot!

Simo, pai inseamna ca v-am incurcat eu! Scuze! Tinusem minte ca m-a intrebat Codruta si n-am mai recitit din urma.
Abia astept sa am si eu ajutor. Iar pe de alta parte soacra mea o iubeste la nebunie pe Lara si mi-ar fi drag sa petreaca ceva timp impreuna.

Clau, bine ca ti-ai revenit. Vezi ce face cheful din om? Sanatate si numai bucurii nasei Ioana cea tanara si frumoasa!! (...c-am vazut-o noi in poze!!)

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Cu laptele: in carte scrie ca la varsta asta trebuie sa bea intre 400-600 ml, dar daca nu bea lapte efectiv, e bine si derivate si da echivalenti. De ex.: - nu gasesc unde am citit. Mi-e o ciuda.... Dar oricum scria ceva de genul (nu mai stiu exact cantitatile, deci nu va luati dupa ele, le scriu ca idee): 125 ml lapte= 100g branza de vaci=125 ml iaurt=nu mai stiu ce. SI mai zice ca dimineata se da lapte simplu (fara adaosuri), iar seara se da cu cereale (ei zic ca de la varsta de 7 luni e necesar); Luand astea in considerare, nu stam chiar asa de prost cu cantitatile (cand bea dimineata 270 ml, eram chiar in grafic), dar nici prea bine: 200 ml lapte + 150-170 ml cerale cu lapte (nu stiu cat e in gr). As vrea sa bea mai mult, dar nu stiu ce sa fac. Dar am sa incerc asa cum ai zis si tu, Claudelu . Multumim de idee.

Simo multumim de aprecieri. M-am uitat si eu la gemenii tai si sunt adorabili!!! Nu ma mai satur sa ma uit la voi!Sa-ti traiasca! Cum te descurci cu ei??? Poate imi povestesti si mie din experientele tale la subiectul cu Mamici cu bebei f apropiati de varste (la sectiunea asta l-am postat). Ca mai apropiati de varsta ca ai tai nu se poate Cand ma gandesc ca si noi vom avea in curand doua minuni, mi se zburleste parul in cap de fericire si emotie!

Si vreau sa va mai intreb de dinti: voi cati aveti? Stefan are 6 (trei sus, trei jos), iar al 7-lea e tare aproape (in maxim 3 zile apare; sus). De fiecare data cand i-a mai iesit cate unul, daca nu il cautam eu insistent, nici ca stiam ca vine, asa de cuminte e Stefan. Efectiv, nu observ la el nici o schimbare cand erupe cate un dintisor. Deci nu cred ca plange noaptea din cauza dintilor. Dar mai stii? Asa s-o fi manifestand la el durerea!

mariana tache, Stefan (20.04.04) si bebe din burtica (6 sapt.).
http://community.webshots.com/user/tachemas - pozici.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377 - O poveste de suflet.

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Claudelu, nu as vrea sa te dezamagesc, sau sa-ti tai elanul, dar vreau sa te avertizez intr-o privinta: tu nu vei primi 7,8 mil lei, ci numai mamicile care nasc dupa 1.01.05. Tu vei ramane la suma pe care o iei acum. Este o adevarata prostie si stupizenie, dar asa este. Eu voi lua 7,8 mil, dar daca se va mai mari dupa ce nasc, tot la suma asta o sa raman.

Simo, tot ma mai uit la pozele voastre; si am senzatia ca gemenii tai seamana cu Stefan; tie nu ti se pare?

mariana tache, Stefan (20.04.04) si bebe din burtica (6 sapt.).
http://community.webshots.com/user/tachemas - pozici.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377 - O poveste de suflet.

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Buna seara mamici dragi!
Am absentat motivat cateva zile. Chiar acum am terminat de citit ce ati mai scris. Si bune si rele. Nu am inteles despre ce operatie e vorba in cazul lui david. Poate ma lamureste si pe mine cineva. Ii doresc sanatate multa, sa treaca si el si parintii cat mai usor peste toate necazurile.
Eu am lipsit din doua motive, deloc ingrijoratoare: Alexandru a devenit teroristul familiei, are o energie care pe mine ma darama, dar sunt mandra de el. Nu are stare toata ziulica, se plictiseste destul de repede de tot ce ii dau nou sa se joace, nici cand il tin in brate afara nu are stare si se intoarce pe toate partile, de mi-a omorat mijlocul. Al doilea motiv e sora mea care a venit in vacanta acasa si ne-am petrecut foarte mult timp impreuna.
In rest suntem bine, Alexandru a inceput sa manance, dar cred ca n-o sa tina prea mult. motivul cred ca este calciul pe care i-l dau lunar sau antibioticul pe care l-a luat pt laringita. Il mai las cateva zile si o sa-i dau Peritol cate 10 zile pe luna. Dar daca mananca mai bine cu lingurita, nu mai bea asa de mult lapte. Eu ii dau Milupa si de curand am trecut la nr 3. Nu sunt prea incantata ca e un lapte mai gros si se satura mai repede. Iar pe de alta parte, dupa un an cand va trece pe laptele din comert, nu stiu daca-l va primi ca acela e subtire si fara arome ca cel formula. Daca mai foloseste cineva Milupa va rog sa ma lamuriti si pe mine daca ati trecut la nr 3.
Va pup si va rog sa ma scuzati ca eu sunt tare in urma cu urarile, asa ca va zic acum La multi ani atat pt bb-ii sarbatoriti zilele astea, cat si pentru cei ce si-au serbat ziua numelui de Sf. Ion.

Alexandru si mama (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirinda spune:

Buna, fetelor! si LA MULTI ANI!!! sa fim sanatoase si noi si bebelushii nostri, sa ne bucuram de ei 100 de ani de acum incolo!
stiu ca n-am nici o scuza, dar am avut niste saptamini mai grele si n-am avut chef de nimic, sper sa ma iertati! Ana e bine, azi a facut 9 luni, multumim de urari, e voioasa, ride incontinuu, merge sustinuta de subtiori, maninca foarte bine toata papica, lapte mai putin. Am vazut ca mariana zicea, si Ana papa doar 2 biberoane pe zi, de cite 150 ml, mai papa tzitzi seara si dimineata, dar ptuin, ca-i dau mai mult de moft. Nici nu stiu ce sa ma mai fac cu ea ca se trezeste noaptea de pe la 4-5 dimineata din ora in ora, eu ziua merg la munca, unde am avut niste zile infernale cu scandalurile astea din ultima vreme, cu alegeri, cu toate cele, sunt chiauna de somn tot timpul. N-avem inca nici un dintisor, cred ca sunt singura de pe-aici! acum 3 saptamini cind am fost la control mi-a zis desteapta aia de dr ca are eruptie dentara, ca-i ies 4 odata, dar de atunci nimic! ar trebui sa ma bucur ca inca n-au inceput durerile, dar daca vad ca toti au si a mea nu, parca ma pune pe ginduri!
David, multa sanatate, nici eu nu m-am lamurit ce e cu operatia asta, ce inseamna chestia aia, dar pentru ca n-am avut timp sa citesc tot ce-ati postat, mai bine tac.
noi de revelion am fost intr-o discoteca din Bucuresti, a fost super bine ca ne-am distrat, pe la 4 am venit acasa si mi-am luat puiutza de la bona ( ca doar sta cu mine in bloc) pe 1 am lucrat, am fost zombi de somn, dar macar m-am distrat si eu, ca nu mai tineam minte de cind nu m-am mai zbintuit!
sper sa intru mai des de luni, la munca, toate bune si pupici multi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirinda spune:

bebe2004, acum am vazut ce-ai postat, eu am trecut pe milumil 3 de citeva zile, Ana bea la fel ca inainte, adica putin, 2 biberoane pe zi. Unul i-l da bona pe la prinz, altul dupa-amiaza cind se trezeste, pe 6-7. in rest, seara si dimineata mai papa tzitzi. Nu mi s-a parut ca e diferit, doar ca a facut kk de 4-5 ori pe zi, facea doar de 2-3 ori pina acum, am vazut ca scrie pe pachet ca o sa aibe scaune mai multe, ca sugarii care papa doar tzitzi. Eu ii dau si iaurt seara, amestecat cu cereale, sau daca ii fac galbenus cu cartofior, pun si iaurt sau lapte praf in piure, si eu incerc sa-i dau asa ca sa mai suplimentez cantitatea de lapte. Si sa mai zica cineva ca papa copilu' cum maninca mami, ca eu beau lapte si acum, in fiecare zi, cind eram gravida beam cite un litru pe zi, imi plac foarte mult lactatele, dar vad ca nu stiu cu cine seamana, ca si taica-sau bea lapte!

hai ca m-am intins de zici ca recuperez acu' ce n-am scris 3 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Seara buna la toata lumea, desi la mine e miezul noptii, iar in tara e dimineata.
Nedda, bine ca vine cineva sa te ajute. Noi nu am avut nici un ajutor, ne-am straduit sa ne descurcam singuri de la bun inceput si pana acum nu ne plahgem, dar cred ca e tare bine sa te mai ajute cineva.
Clau, bine ca ti-ai revenit. Si eu as sta cu el acasa macar pana la doi ani, dar aici trebuie sa ma bucur ca am putut sa stau si un an.
Elena, pupici si de la noi. Asa este aici e mai frig ca in Suedia, am si eu un fost coleg de facultate pe acolo si imi mai spune cum e vremea.
Azi i-am dat iaurt minigo si asta i-a placut, in sfarsit altceva in afara de cereale si fructe. Pana acum am incercat iaurt simplu si nu am avut succes, branza o refuza cu desavarsire, carnita de pui daca mananca 2 lingurite e bine asa ca noi nu ne laudam inca cu diversificarea.I-a mai iesit un dinte sus asa ca avem 2 jos si 3 sus daca are timp Veve sa ni-i treaca si pe astia. Bietu' de el trei dintr-o lovitura sus, nu ma mir ca e asa de agitat si nu mai doarme nici noaptea cum dormea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Codruta, eu sunt tare fericita ca-mi vine soacra. La noi problema e ca sotu-miu e mult prea ocupat si n-are timp sa ma ajute nici in zilele cand sta acasa. Ma gandesc cum te descurci tu cu zvapaiatul de Tudor ca din mine a scos Lara untul demult!!
Felicitari pentru dintzoc!
Cu mancarea si noi suntem tot pe-acolo, adica n-am prea avansat de la stadiul de sugar putin diversificat.

Mariana, nici Lara n-a avut nici-o problema cu dintisorii. Nici n-am stiut ca i-au iesit pana nu i-am vazut si pana nu a inceput sa muste cu ei. Nu s-a framantat deloc din cauza asta.

Mirinda, bine-ai revenit! Cred ca Ana nu e singura fara dintzoci! Las' ca ii dau ei, nu ramane fara!

Andreea, ah, si eu am capatat dureri de spate si de mijloc de la carat ursuletul meu . Da' ma duc sa mi le tratez la gimnastica in fiecare zi. Problema e ca ursuletul devine din ce in ce mai greu si se vrea carat mereu in brate, in fiecare zi. Asa ca...pana pleaca in picioare nu cred ca avem leac!

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

hop si eu...neata pe la pranz...v-am citit pe fuga....si-am zis macar sa va salut daca tot nu prea am timp sa va raspund.

Desi asa in fuga....si eu ii dau moatei Milumil 3, numai ca eu am inceput direct cu 3-ul (inainte a papat doar tzitzi) asa ca nu stiu diferentele, cer e ca-i place.

Mariana, ma intrebai ceva de burtica...da' am uitat ...neuronul bata-l vina.....am retinut doar ca voiai sa stii in ce saptamana sunt (maine intru in a 18-a).
Si legat de bani am tot citit si eu si pe forum si prin comuincatele date de uni si de alti, nu doar mamicile care intra acum in CIC iau 7,8 mil ci si cele care au intrat anul trecut (scrie clar, drepturile stabilite dupa 31.21.2003).

Mirinda, bine-ai revenit...si te-asteptam mai des la taclale.

Gata...am fugit....am de facut o prezentare si sa mor io daca stiu cu ce se mananca . Da' las ca ma descurc io cumva...pupici si week-end placut!

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput