Palme galbene?

Palme galbene? | Autor: carmen77

Link direct la acest mesaj

Buna. Baietelul meu de 1 an si 2 luni are palmutzele cu o tenta mai galbena, de vreo saptamana. Ma intrebam de la ce ar putea sa fie, oare din cauza ca papa in fiecare zi cate un morcov? Ca in rest nu e galben .. la fatza, sau pe corp .. numai pe palme. Ati mai patit asa ceva?

MATEI

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adivio spune:

Eu nu am patit, dar o prietena de a mea a fost in aceeasi situatie si raspunsul medicilor a fost ...da. Morcovul consumat frecvent in stare naturala-adica crud, duce la exces de beta-caroten. Primele reactii sunt ingalbenirea palmelor, apoi a talpilor si daca nu se intrerupe temporar consumul duce si la ingalbenirea pielii fetei.

Adivio&Ioana-nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Pai si atunci sa nu ii mai dau morcov? Ca lui ii place ... si stiu ca e sanatos .. plus ca in majoritatea cazurilor, i-l dau fiert in supitza, nu crud ... din cand in cand ii mai dau si crud ... am sa incerc sa nu ii mai dau vreo saptamana-doua .. sa vad daca ii dispare culoarea asta galbuie ...
Multumesc.

MATEI

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PRAG spune:

Si noi am patit la fel, Alex avea palmele galbene, dar nu am dat atentie, apoi a inceput sa i se ingalbeneasca virful nasului si pielea in spatele urechilor, chiar si virfurile degetelor de la picioare. Ii dadeam morcov in fiecare zi, ii placea foarte mult. Cind mi-am dat seama ca ar putea fi de la morcov nu i-am mai dat vreo 2 saptamini deloc si si-a revenit. Acum ii dau cam de 3 ori pe saptamina, in rest nu pun si morcov la piureul de legume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

e de la morcov sigur, copilul meu de la cate un suc Tedi pe zi era dupa trei luni copilul portocaliu (tot-tot, nu numai palmele). Dupa ce am renuntzat la morcoveala s-a albit la loc!
Succes!

"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
nechezol

Mergi la inceput