Cum vi se pare viata in Japonia? (25)
Raspunsuri - Pagina 11
diana526 spune:
quote:
Originally posted by Mary-Maryquote:Cea mai proasta esti,aychian!Cred ca nu te-a injurat nimeni si de-aia vorbesti asa!Faci pe desteapta,dar esti o .......,date-n colo de vaca,te cunosc destul de bine si stiu ce ai tras la viata ta.!Acum te-ai ajuns?Te-ai haladit?ai ajuns in Japonia si faci pe profa?Vai de capul tau de.....
Originally posted by aychianquote:
Originally posted by bibos
Nu fac pe inteligenta si nici nu sufar de depresii...daca crezi ca rezolvi ceva cu aceste ironii , continua...Aychian...nu rezolvi decat sa te faci de ras....
Diana daca vrei sa vezi mafioti vino la mine acasa...la mine acasa sunt 5-6 mafioti...
Ralucami..daca tu nu crezi ca exista ...asta e...in zilele astea nu prea isi mai fac tatuaje...s-a dus moda...
daca esti' sclava' de mafiot atunci te compatimesc,de-aia esti tu asa schizofrenica..
sora2001 spune:
quote:
Originally posted by knicoleta
decit sa va mai ciertati vorbiti despre
knicoleta
asa e,
@knicoleta , mi-a fost dor de tine ! pai zi-ne ce face ala mic?
Ema's si Richard-Sora
valentinag spune:
nu pot sa creeed!inca mai are voie personajul asta sa scrie aici?incredibil!
[/quote] Cea mai proasta esti,aychian!Cred ca nu te-a injurat nimeni si de-aia vorbesti asa!Faci pe desteapta,dar esti o .......,date-n colo de vaca,te cunosc destul de bine si stiu ce ai tras la viata ta.!Acum te-ai ajuns?Te-ai haladit?ai ajuns in Japonia si faci pe profa?Vai de capul tau de.....
[/quote]
Speranta moare ultima!
Valentina
MLDiana spune:
quote:
Originally posted by Mary-Maryquote:Cea mai proasta esti,aychian!Cred ca nu te-a injurat nimeni si de-aia vorbesti asa!Faci pe desteapta,dar esti o .......,date-n colo de vaca,te cunosc destul de bine si stiu ce ai tras la viata ta.!Acum te-ai ajuns?Te-ai haladit?ai ajuns in Japonia si faci pe profa?Vai de capul tau de.....
Originally posted by aychianquote:
Originally posted by bibos
Nu fac pe inteligenta si nici nu sufar de depresii...daca crezi ca rezolvi ceva cu aceste ironii , continua...Aychian...nu rezolvi decat sa te faci de ras....
Diana daca vrei sa vezi mafioti vino la mine acasa...la mine acasa sunt 5-6 mafioti...
Ralucami..daca tu nu crezi ca exista ...asta e...in zilele astea nu prea isi mai fac tatuaje...s-a dus moda...
daca esti' sclava' de mafiot atunci te compatimesc,de-aia esti tu asa schizofrenica..
MAry injurati-va pe PM.SAu deloc.
Lidia ,Tiara si David D.
Sorina-Alexa spune:
Buna la toata lumea!
Va urez sa aveti parte de multe realizari in anul 2005,tot ce va doriti, multa fericire!
LA MULTI ANI!
Ce haioase sunteti cu protv int.,eu m-am saturat de toate programele,imi este dor de emisiunile care le priveam in Japonia,imi este atat de dor de Japonia incat imi vine sa urlu. Nu va mai spun ce pofta imi este de mancarea de acolo,imi ploua in gura numai cand ma gandesc.
Sper ca toata lumea este bine sanatoasa si fericita,sa auzim de bine.
Va pup cu mare drag!
Sorina.
"The heart is the most essential human quality"
Pozici
michiyan spune:
Moa.......ma ce limbaj.Parca m-am intors la tara si se cearta tata Veta cu baba Leana de la Afumati.LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOl
Rad prea cu haz si s-ar putea sa se intoarca impotriva mea.Ma scuzati dar eu chiar am asistat la o astfel de cearta si s-a lasat cu tras de par, craci in sus si budigai aratati la curiosi.Ce-am mai ras si atunci.......cred ca d-aia am ajuns mai usor de sarit de cat de ocolit.
michiyan spune:
Dragele mele,va spun la revedere!
Pec in tara pentru o luna si un pic.In functie de timp si posobilitati, am sa va mai stresez din cand in cand.
Sunteti niste dulci, si la bune si la rele.