Cum vi se pare viata in Japonia? (25)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aychian spune:

quote:
Originally posted by bibos

Nu fac pe inteligenta si nici nu sufar de depresii...daca crezi ca rezolvi ceva cu aceste ironii , continua...Aychian...nu rezolvi decat sa te faci de ras....
Diana daca vrei sa vezi mafioti vino la mine acasa...la mine acasa sunt 5-6 mafioti...
Ralucami..daca tu nu crezi ca exista ...asta e...in zilele astea nu prea isi mai fac tatuaje...s-a dus moda...

daca esti' sclava' de mafiot atunci te compatimesc,de-aia esti tu asa schizofrenica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibos spune:

Era o ironie mai subtila...dar de e greu cu psihologia asta...in acest forum se permite asemenea vocabular????regulamentul permite????!!!!e SOCANT...credeam ca e ceva decent de bun simt....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Vai fetele hai ca-mi place: masoni, mafioti, alea alea... mai spuneti! Mai tineti minte filmul La Piovra si pe Corado Catani? (nu stiu daca asa se scrie corect). Sau Nasul.... unul din filmele mele preferate.... Hai nu va mai certati, mai bine spuneti-va fiecare experientele....

rocsana
http://community.webshots.com/user/nshiro2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sora2001 spune:

@rocsana , incearca o gradinita pentru ca japonezii sint disperati dupa engleza, eu stiu o poloneza care are gradinita de engleza si-i merge bine, chiar foarte bine...

Ema's si Richard-Sora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

quote:
Originally posted by sora2001

@rocsana , incearca o gradinita pentru ca japonezii sint disperati dupa engleza, eu stiu o poloneza care are gradinita de engleza si-i merge bine, chiar foarte bine...

Ema's si Richard-Sora

Si pentru asta iti trebuie licenta daca citeai mesajul RAlucai.

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sora2001 spune:

da stiu,nu-i greu de obtinut in cazu' rocsanei.

Ema's si Richard-Sora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Pai daca-i mai usor de obtinut un imprumut pentru o casa, de ce sa nu va luati o vilisoara si sa faceti asa numitul in Romania "agroturism"? Mi se pare mai simplu si poate reprezenta un salt pentru altceva pe viior.Bine, nu stiu cat de bine merg afacerile de genul asta in Japonia....sau o firma de traducatori, asta pentru cine a terminat limbi straine...mi se pare mai simplu, ai nevoie doar de cateva camere.
Mi-am dat si io cu parerea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabrina spune:

fetelor, m-am amuzat copios citind mica voastra "disputa" privind "mafiotii" din Japonia.
Acum, cat priveste implicarea lor in afacerile cele mai profitabile ... ea este cat se poate de reala. Eu cred ca este ca pe oriunde in lume, cine are bani si relatii intra intr-un anumit cerc de oameni, care ii asigura succesul si bunastarea.
Si eu cunosc vreo cativa patroni de baruri japonezi, nu stiu cat de mafioti or fi ei, unii poate ca n-au nici-o treaba cu yakuza, pentru mine nu sunt decat niste clienti cu care am strict o relatie de afaceri (prin intermediul firmulitei mele de impresariat). Unul dintre ei stiu sigur ca a apartinut unei grupari mafiote (chiar el se lauda cu asta), fratele lui la fel, insa daca nu stii lucrul asta nu ai cum sa-ti dau seama, ei arata si se comporta exact la fel ca niste oameni obisnuiti. Si nici nu scrie pe fruntea lor ca sunt yakuza.
Cam asta ar fi, si ei pot fi OAMENI, dar in general mafiotii sunt lipsiti de orice scrupul, asta o stie orice japonez obisnuit, multora le e frica de ei, si cand le spun ca lucrez cu astfel de oameni sa vezi ce se mai minuneaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

MESAJ SCRIS SUB INFLUENTA BAUTURILOR ALCOOLICE (e voie?)
In primul rand Bianca (Bibos) saru`mana ca mi-ai facut ziua... te pricepi sa flatezi.... Nu ca as fi modesta da nu mi-a mai gadilat nimeni orgoliul de o bucata si ceva de vreme... (aoleu am terminat vinul ce ma fac?!)
Si deci cum va spuneam azi am avut o zi minunata. Si libera... Si pt ca era libera mi-am propus de cu doua zile in urma sa mi-o dedic activitatilor domestice curatenie si iar curatenie... Insa datorita Biancai m-am trezit la realitate si mi-am spus ce tot atata slugareala ... ia sa fac ce vor muschii mei ca doar o data in an am si eu liber cand toata lumea munceste. Si m-am dus la posta i-am trimis mamei niste cd-uri, apoi prin magazine putin cat sa nu-mi stric buna dispozitie, apoi iar acasa un chat scurtut si engleza de seara, care am luat-o ca pe un asobi si am discutat despre mancaruri si tot felul. Am venit acasa pusa pe un nabe suparat, cu peste alb, stridii, creveti, scoici si aripi de pui... Iar cireasa de pe tort a fost vinul alb la care m-am gambarizat singura si singurica am si reusit sa-l termin ce necaz.... Iar acum... iar acum... oare cum sa-l fac sa lase cartea aia din mana? S-i zic pe sleau sau sa ma dau pe langa el ca o matza mirosind a alcool? Fuck the oolong-tea!

rocsana
http://community.webshots.com/user/nshiro2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Vorba Rocsanei,nu va mai certati atata!Cred ca ar trebui sa aruncati un ochi asupra regulamentului acestui forum;aici ar trebui sa faceti schimb de impresii,si nu de replici usturatoare!

http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput