Bebelusi de nov-dec 2004 (8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor, si va multumesc la toate pentru sfaturi

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Multumim Gandacelu, Dena dar si Ioachim si Katrhryn sunt niste dulci si scumpi.
Danutz are aproximativ 5,800 kg. Saptamana viitoare mergem si la control si va spunem mai exact.
Pe curand!

mamica lui Danutz din 8 nov 2004
http://pg.photos.yahoo.com/ph/orcsarefree/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camys_2000 spune:

bumbacel, si fetitza mea are niste bubite pe fata care ii fac pielea aspra si cred ca se si inrosesc, si doctora din Bucuresti mi-a dat unguent Pivalat de Flumetazon, foarte ieftin.

Carmen si bebe Catalina Nicole (21.10.2004)

http://community.webshots.com/user/camys_2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Bumbacel si fata mea are niste bubitze care se inrosesc de regula pe partea pe care doarme. Dar azi dispar si maine apar altele.Ca medicament si mie doctorita mi-a prescris Advantanul, dar eu inca nu l-am luat si o dau doar cu crema de galbenele si vad ca au mai disparut.
Multa sanatate si

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by bumbacel

Neatza!
Fetelor, spuneti-mi daca ati patit si voi... Lui bebe i-au iesit niste bubitze pe fata, ca niste cosuri mici, care se inrosesc foarte tare cand transpira (de oicei cand mananca). Doctorita i-a pus diagnosticul "dermatita atopica" si i-a dat un unguent Advantan Milch (pe prospect scrie ca e interzis bebeilor sub 4 luni).

iubita, am o prietena cu un baietel cu acest diagnostic - vestea buna e ca nu a facut nimic altceva pe langa asta (chiar e un copil superb: blond, ochi albastri si obrajii rosii ca un mar - de la dermatita) vestea rea e ca nu i-a trecut nici acum, la 2 ani jumate, desi au incercat tot ce se poate

deci copilul nu sufera in nici un alt mod, nici macar... estetic;)

asadar nu te ingrijora degeaba, da?!

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

cum, tu nu ai luat in continuare materna??!! se ia si dupa nastere, pe toata perioada lauziei (cel putin!!!)
eu o sa iau si fier, numai ca eram cam consti si l-am ocolit...

GANDACELU... nici eu nu am mai luat MATERNA in continuare... Dr ginecolog cand mi le-a recomandat mi-a zis "Iei una pe zi pana nasti"... si asa am facut...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38908" target="_blank">Povestea nasterii si zilelor de spitalizare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:

poze de azi!

GANDACELU... f frumoase poze... Mai da ce voinic ai!... Mi-a placut poza in care se tinea pe maini si capul ridicat... Si ce buzitze frumoase are...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38908" target="_blank">Povestea nasterii si zilelor de spitalizare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Monica, ti-am trimis un PM!

si apropos de parfmuri (sunt si io cam intrziat cu raspunsurile) ..sunt o mare admiratoare Laura Biagiotti

bubitze are si al meu..de toate felurile si culorile..ii dispar si apar si tot asa..ma tine in sah

de voinicel si pompitza David (1 dec. 04)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

quote:

iubita, am o prietena cu un baietel cu acest diagnostic - vestea buna e ca nu a facut nimic altceva pe langa asta (chiar e un copil superb: blond, ochi albastri si obrajii rosii ca un mar - de la dermatita) vestea rea e ca nu i-a trecut nici acum, la 2 ani jumate, desi au incercat tot ce se poate

deci copilul nu sufera in nici un alt mod, nici macar... estetic;)

asadar nu te ingrijora degeaba, da?!

Oare un medic poate pune un diagnostic doar aruncand o privire fugara copilului? Doctorita mea s-a uitat pret de 30 de secunde si a zis repede "dermatita atropica"...Oare trebuie sa merg la un dermatolog? Sau la alt pediatru? Voi ce ziceti?
Cum nu i-a trecut nici acum? Inca mai are bubitele?

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

quote:
Originally posted by bumbacel
Oare un medic poate pune un diagnostic doar aruncand o privire fugara copilului? Doctorita mea s-a uitat pret de 30 de secunde si a zis repede "dermatita atropica"...Oare trebuie sa merg la un dermatolog? Sau la alt pediatru? Voi ce ziceti?
Cum nu i-a trecut nici acum? Inca mai are bubitele?

Bumbacel, cum spuneau si alte fete si al meu a avut si ii mai apar din cand in cand. Diagnosticul este exact cel pus de dr tau, numai ca nu este atat de grav pe cat ai citit tu, pt ca este un diagnostic care acopera o mare gama de alergii ale pielii, din care unele sunt definitive si de durata. Nu stiu unde ai citit tu, dar eu am citit in toate cartile de puericultura si aceasta dermatita este f des intalnita la bebei, ea fiind o alergie atat la produsii chimici (detergent) cat si la alti alergeni aerieni (acarieni, polen, etc). Bubitzele astea apar cam la toti bebeii in general (si la David al meu tot ca niste cosuri aratau) si dispar de la sine. La al meu se uscase fatza dupa ce le-a avut si apoi s-a curatzat si acum de cateva zile iar i-au aparut mici cosuri si cand papa se inrosesc. Eu l-am dat cu o crema hidratanta pt bebei de la Nivea sau daca gasesti o crema (tot pt bebei) pe baza de migdale iar e fff buna. Si mie mi-a dat dr un unguent (Dexeryl) cu care nici nu am apucat sa-l dau decat de vreo 2 ori ca ii si disparusera. Nu e grav si nu ii fac rau.

David Andrei, minunea noastra (18/11/2004)

Mergi la inceput