Help!!!Canapea de piele-curatare!!!!

Help!!!Canapea de piele-curatare!!!! | Autor: any si stefi

Link direct la acest mesaj

Din greseala am patat canapeaua cu o poseta inchisa la culoare.Nu o pot curata nicicum.Are cul.galben pai.Am inteles ca exista un spray,cam asa ceva!
Cine ma poate ajuta,multumesc din suflet!
Teo

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zepellina spune:

Canapeaua mea este orange deschis iar fetita mea a desenat cu pixul. Cel mai bine o curat cu periuta de dinti cu lapte demachiant dar nu a iesit complet. La noi nu prea exista dar am facut rost de o solutie speciala de la cineva care face cercetari in pielarie si mi-a explicat ca odata cu pata se ia o parte din filmul care protejeaza pielea, culoarea. Am incercat pe o bucatica dar am renuntat, intra betisorul ca in branza, dar ft usor.

zepelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Eu curat canapele de pielke cu lapte demachiant Doina si cu spray de mobila Benffato ,ptr ca este mai gras decat Pronto ,si operatiunea asta o fac de vreo 2 ani si nu au patit nimik canapelele.Despre curatarea cu spraiul de mobila stiu de la o persoana care lucreaza in domeniul mobilei ,si in special intr-o fabrica de canapele de piele.

ALINA "Zambeste-i vietii ,si viata iti va zambii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryam spune:

Ale mele sunt culoarea verde praz si credeti-ma ca n-am fost om cand s-au patat prima oara,dar am pus pe o carpa de bum,bac foarte putin Cif cu un strop de apa si acum nu se mai vede nimic.Nu s-a intamplat nimic.E drept ca frecam si ma rugam in gand,cred ca-mi crescuse tensiunea in momentele ale!

Once Abu Umamah asked the Prophet about the rights of parents over their children. The Prophet replied, “They are your Paradise and they are your Hell.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

eu am neste fotolii cu huse din piele care la origine cred ca au fost crem-bej deschis, sunt nu numai patate dar unele au in zona sezutului filmul acela de protectie dus. Intrebarea este in conditiile astea ce se poate face?

la intrebarea cu dara de pix sa stiti ca in principiu pixul iese cu solutie de alcool (medicinal sau alimetar tot una este, va asigur), dar dupa ce frecati cu alcool dati cu ceva gras, pentru ca alcoolul degreseaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Eu le curat cu sapun alcalin si apa.

Mergi la inceput

dupa ce le speli cu apa si sapun nu se scorojesc, adica intaresc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Nu ,nici vorba.Pun putina apa si sterg cu uscat .Asa am primit instructiunile si un sapunel alcalin si un gel care scoate pete ,nu-l folosesc ca am observat ca decoloreaza .

Mergi la inceput

merci, o sa incerc desi in unele zone sunt cam roase si cred ca o sa absoarba apa, si o sa cumpar sapun din ala de barbierit, parca ala era alcalin, stiu ca se mai gasea acum cativa ani, sper sa mai fie si acum

multumesc inca o data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdaByron spune:

Am primit pentru canapelele mele de piele alba un set care se numeste: Leather protector. Poate iti foloseste si tie.

AdaByron

Mergi la inceput

stiu, se gaseste la mobexpert, sunt neste sticlute minuscule, costa setul 800mii adica 20euroi, dar eu am 12 fotolii (!) si mi-ar ajunge doar pentru o perna! o sa ma duc din nou poate reusesc sa ma uit sa vad ce contin solutiile alea, teoretic, conform legii, sunt obligati sa scrie substantele componente, eu sunt chimist, le gasesc eu, numai sa scrie ca de obicei pastreaza secretul. In america pana si pe un biet ruj scrie detaliat ce contine, un pomelnic de 50 de substante, dar la noi...

Mergi la inceput