Cum desarez branza?

Cum desarez branza? | Autor: lulu75

Link direct la acest mesaj

Am cumparat branza foarte sarata. Am tinut-o in apa, dar degeaba. Stiti o alta metoda?

Luminita

http://www.geocities.com/lumylorv
http://photos.yahoo.com/lumylorv

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Telemeaua sarata o desarez in lapte !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

Si eu folosesc lapte si mai pun si felii de paine.

www.mioriticromanesc.home.ro" target="_blank">Azara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Va multumesc! Mi se sarase sufletul.

Luminita

http://www.geocities.com/lumylorv
http://photos.yahoo.com/lumylorv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Desarez branza in lapte,taiata in bucati mai mici,ca altfel ramane mai sarata la mijloc.O tin de la cateva ore pana la o zi in frigider.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Noi punem putin otet in apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

eu pun in apa un cartof taiat in 4 si se desareaza foarte bine

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

Si eu tot in apa o desaram! Am mai invatat ceva! BRAVO BUCATARESELOR PRICEPUTE!!! Lory_kluiALIN CRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

De la socrul meu am invatat un truc foarte bun: branza trebuie invelita intr-o coala de hartie alba si apoi tinuta in apa peste noapte.
La mine a functionat foarte bine (cu coli A4 in lipsa de ceva mai bun).

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput