cand considerati ca barbatul este zgarcit?
dragele mele...vreau sa vad cand puneti pecetea asupra barbatului vostru si il catalogati drept zgarcit?
nu de alta, dar vreau sa aflu si alte pareri....
Raspunsuri
lau10 spune:
Cand mergem la restaurant si ma intreaba cate felii de paine vreau sa mananc la ciorba si la friptura, pentru mine asta a fost culmea zgarceniei, la 2 saptamani m-am despratit de respectivul ca mi se facuse greata, si era o relatie de 2 ani dar niciodata nu fusese asa dus la extreme de zgarcit.
PS. Era putred de bogat, are o casa cu 16 camere si 2 masini. Va spun cu mana pe inima!!!
timea spune:
Am mers la mare impreuna, mi-a spus intr-o zi ca nu-mi mai ia inghetata ca mai incasem una in aceiasi zi. l-am lasat .. dupa 15 ani l-am luat de barbat...si imi pare bine, acum nu-mi mai pare zgarcit ci doar ca stie sa gestioneze bine banii:)
MirelaV spune:
multi merg pe principiul (si eu le dau dreptate) k pana la casatorie(cand se schimba treaba) barbatul nu e dator cu nimik femeii. cu ce e barbatul dator sa plateasca si partea femeii? (ma refer la iesit). o face numai daca vrea!
nu inseamna k e zgarcit..ci ca are alte principii.
MirelaV
pupicei pe burticei
amik spune:
tin minte ca mi-am intalnit cu cativa ani in urma un fost coleg de generala si i-am zis ca mi s-a parut ca l-am vazut odata in Laptaria lui Enache cu o tipa. mi-a spus ca e exclus, el nu-si duce prietenele in locuri asa de scumpe.n-as fi zis nimic daca ar fi fost un amarat.dar nu era! avea o situatie chiar buna! pentru ca matusa mea insista, am acceptat o intalnire cu el. mi-a adus o garoafa! nu stiu, poate ii cautam eu atunci nod in papura, dar nu mi-a trebuit baiatul ala!
poate ca inainte de casatorie baiatul nu iti e dator cu nimic, dar nu-i asa ca este minunat sa te simti apreciata?
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
http://community.webshots.com/user/alexandracojocaru
dulcetica spune:
Cind nu cumpara partenerei cadou de craciun,de ziua de nastere,de 8 martie si Sf. Nicolae.
Bic spune:
cind te invita la el acasa si-ti toarna baliverne dupa ce ti-a turnat un sfert de pahar de vin dintr-o sticla pe trei sferturi goala...
Oi avea eu pret mic, da' nu ma dau nici chiar pe un sfert de sticla de vin...
Epilog: asa ca m-am marita cu altul care a fost mai generos...
Mia. spune:
Cind comenteaza cit ai cheltuit,cit ai mincat,baut,nu-ti face cadouri...sint multe situatii cind isi manifesta acest defect,eu asa il consider,al meu e mina larga si ii place intotdeauna sa cumpere lucruri de calitate chiar daca plateste mai mult,mai ales la lucruri cum ar fi electrocasnice,electromenajere,masina,incaltaminte...si are dreptate.sint mai durabile si in final economisesti.Am vazut unii care comenteaza si la mincare si mai ales sotului meu ii se pare culmea zgirceniei.Oricum e un defect urit,care da rau.
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
Mia. spune:
Am uitat sa scriu despre faza cu platitul...Pai de cind e lumea eu stiu ca barbatul plateste ca de aia e barbat...la restaurant,la film,ce tre sa fii maritata ca sa-ti plateasca barbatul?Asta de unde ati scos-o?Ca nu e obligat..Nu e obligat colegul de servici,facultate sau alt coleg cu care nu sint implicata intr-o relatie romantica dar atunci cind ti se face curte(sper ca mai exista asa ceva)el plateste.E o lege nescrisa..Eu imi plateam consumatia cind chiar nu vroiam sa ma implic sentimental in relatie cu cel cu care ieseam,ca sa ii dau de inteles...
quote:Ba inseamna ca e zgircit.
multi merg pe principiul (si eu le dau dreptate) k pana la casatorie(cand se schimba treaba) barbatul nu e dator cu nimik femeii. cu ce e barbatul dator sa plateasca si partea femeii? (ma refer la iesit). o face numai daca vrea!
nu inseamna k e zgarcit..ci ca are alte principii.
Nu trebuie sa-mi cumpere haine,incaltaminte sau alte alea,dar daca te invita undeva e pe banii lui.Al meu era student si chiar daca n-avea se imprumuta(am aflat mai tirziu)si tot ma scotea in oras.
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
ariadna33 spune:
N-as putea trai alaturi de un barbat zgarcit, mi-ar fi imposibil. Adica nu vreau sa-mi aduca luna de pe cer, dar daca as simti o faramita de zgarcenie cred ca m-as lipsi...
Noi eram liceeni si el intotdeauna platea cand ma scotea undeva. Nici nu eram casatoriti cand aducea toti banii acasa, era foarte mandru cand lua o prima, imi zicea sa-mi iau ce-mi place.