Bebelusi de iulie-august 2004 (27)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Adema , eu folosesc faina de orez de la Nestle , dar poti lua de la Milupa orezi + porumb cu mar si morcov ... se dizolva imediat
branzica ai facut-o cu lapte normal sau lapte praf? .... am facut si eu cu 1/2l lapte si 4 pastile de Calciu lactic dar nu am avut tifon si am incercat sa strecor prin sita .. si mi-a iesit o pispirica !!!
o noapte frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

Adema, eu ii dau in mar copt cereale si se dizolva instant...cred ca e mancarea favorita...cerealele pe care le am eu sunt de la Healthy times ;ideea e ca ele in sine(cerealele) se pot pregati fie cu lapte ,fie cu apa...momentan ii dau oatmeal(ovaz)...astazi voi cumpara insa si orz..le iau pe rand,....cu orezul am debutat...ala l-a detestat pur si simplu si nu il condamn...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns butterfly spune:

VA uram si noi cu intirziere LA MULTI ANI! dar am fost ocupati cu o viroza, cu primii dintisori, cu vaccinul si apoi nu a mai mers internetul!
Stam bine in poponet, vrem in picioare, nu papam piureul de legume...
Iar miine implinim 7 luni!
Numai bine tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza dragelor si LA MULTI ANI!! tuturor sarbatoritilor de azi!!!! sa fiti sanatosi si sa va mearga toate din plin!
Florina, v-am vazut in "mami"....tare dragalasi sunteti! la multi ani si voua pentru cele 7 luni!
pupicei si va dorim o zi super tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ssarah spune:

Neatza si de la noi,
Vazusem zilele trecute ca discutati despre faptul ca la noi nu se va mari indemnizatia pt cresterea copilului conform cresterii salariului brut pe economie, sincer m-am cam mirat pt ca legea nu se refera la o suma anume, asa ca banuiala mea a fost confirmata ieri in Adevarul, va dau un fragment din articol sa-l cititi si voi.

"Indemnizatia pentru ingrijirea copilului va creste, de la 6,5 milioane de lei pe luna, in 2004, la 7.830.000 de lei, in 2005. Suma se acorda lunar, in locul salariului, mamelor care solicita concediu pana cand copilul implineste doi ani, sau in cazul copilului cu handicap - 3 ani. Majorarea cuantumului este datorata cresterii salariului mediu brut pe economie - de la 7.682.000 de lei pe luna, in 2004, la 9.211.000 de lei pe luna, prognoza pentru 2005, deoarece indemnizatia de crestere reprezinta 85 la suta din salariul mediu brut. De majorare vor beneficia toate mamele care au intrat in plata acestei indemnizatii dupa 1 ianuarie 2004 si, evident, cele care vor solicita acest drept in 2005."

Sper ca v-am lamurit nitzelus..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Mneata tuturor!
Eu branzica am facut-o cu lapte "La Dorna".
Problema e ca de aseara a aparut fundulet rosu !!! De la ce poate fi? De la branza de vaci??? Cu ce ziceti sa il repar? L-am uns cu vit.A aseara si azi cu ulei de masline.Astept sfaturi de la voi!
Va pupam pe toti: Ion si Ionel si Ionut si Oana si Ioana si Ionela si....pe toti ceilalti! La Multi Ani tuturor!
Adema si Codrut
http://community.webshots.com/user/eoncioiuro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

`Neatza !!!
Cu intarziere ... La multi ani de Sf. Ioan !!!
Si La multi ani celor care implinesc lunile !!!

Adema - parerea mea e ca fundicul rosu e de la branzica.Incearca Bepanthen.
SSarah - merci de informatieee !!!

Eu azi ii fac supica Giuliei si mai bag alte legume cu blanderul ... sa vedem ce mutre face

Intrebare : de la 5 luni se baga pieptul de pui in supica ??? Se fierbe odata cu legumele ?
Intrebare pentru mamici de fetite : cand spalati bebelinele "acolo", frecati si spalati cum scrie la carte, adica muuult si bine-bine de tot ? Ca sotu` ma tot critica si cu ombilicul si cu "shuntza" ca exagerez ...

Mey fetele, eu sunt atat de happy, nu stiu ce ma apuca` in dimineata asta, dar m-am uitat iarasi la pozicile bb-ilor ... au crescut bb-ii nostri Sa ne traiasca si sa cresca mari si isteti !

Va pupacim si mai revenim cu alte nelamuriri ...

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Buna dimineata si LA MULTI ANI PENTRU Ionei si Ionele
Cu privire la indemnizatie ... bleheheheh .. este o formula de calcul .. in care se ia in consideratie salariul mediu pe ec din anul in care ai intrat in concediu .. eu am intrebat pe forum la probleme legislative si asa mi s-a raspuns .. si am ami vazut asta pe undeva .. hai , ca iar mi se face greata!!abia imi trecuse !!!noi sa fim sanatosi !!!!
mai , mai iarna asta tine cu noi .. ce frumos este afara , zici ca este primavara !!! va doresc o zi buna si linistita
simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Mamagiuliei, mie pediatrele(!) mi-au zis sa incep cu carnita de pasare dupa 5 luni jumate .Carnea se fierbe separat, apoi se mixeaza si se adauga incepand cu cate o lingurita in piureul de legume.Si nu se da zilnic.
Acum...eu nu am ajuns la carne, asa ca nu vorbesc din proprie experienta.
Cu indemnizatia cum e de fapt? Se mareste si pt. noi sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Pt toti Ionii si toate Ioanele , sa fiti sanatosi si tot ce va doriti voi !!!

Florina, nu-mi vine sa cred ca Teodor face 7 luni, parca mai ieri am venit la tine la spital, sa fie sanatos si sa creasca mare si voinic !!! acum daca aveti net va asteptam mai des pe forum si vrem si poze

Daria, eu fierb separat carnea, cred ca asa e mai bine!

Alex, te punem absenta nemotivat daca nu intri mai des, nu mai stim nimic de voi, vrem si noi poze ...pai se poate , ne e dor de voi!

Simona, stati cam departe de noi, dar poate la primavara mergem impreuna in tineretului ...daca iti surade ideea!

pupici

Nicole & Andreea Alexandra(fomista)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni

Andreea de la 4 luni

Mergi la inceput