Cum putem face rost de bani pentru FIV?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Exista un birou special la Ministerul Sanatatii care se ocupa cu aceste dosare. O intrebare acolo poat nu strica. dar nu stiu mai multe amanunte.

Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanielaNeagu spune:

salut fetelor,
este interesanta ideea de a face rost de bani pentru fiv,
pe mine ma intereseaza ce conditii trebuie sa indeplinim pentru a face parte din cele 10 cupluri care primesc sprijin de la guvern pentru fiv?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Probabil ca ma veti condamna, dar eu spun doar parerea mea, care e doar a mea: eu nu as face FIV, cu toate ca am banii astia, eu as adopta pentru ca eu cred ca mai bine bagi toti banii astia in educatia unui copil care nu a avut norocul sa aiba o mama care sa il iubeasca si care sa ii ofere toata dragostea de care are el nevoie. Mi se pare un gest mai frumos si mai practic. Eu am scris si la rubrica "Adoptia sau a iubi copiii fara limite", subiect - "Eu m-am hotarat de la adoptie inca de la inceput". Daca vreti sa vedeti care e parerea mea despre asta, mergeti acolo.
Repet: e parerea mea, nu cer sa o impartaseasca nimeni, dar incercati sa vedeti lucrurile si din alta perspectiva in loc sa va disperati cautand bani, mosteniri, credite si sa va inglodati in datorii.
Eu va doresc sa va impliniti visul de a avea un bebe si sa faceti ce e mai bine pentru voi si ce va indeamna sufletul.

Mergi la inceput

Probabil ca ma veti condamna, dar eu spun doar parerea mea, care e doar a mea: eu nu as face FIV, cu toate ca am banii astia, eu as adopta pentru ca eu cred ca mai bine bagi toti banii astia in educatia unui copil care nu a avut norocul sa aiba o mama care sa il iubeasca si care sa ii ofere toata dragostea de care are el nevoie. Mi se pare un gest mai frumos si mai practic. Eu am scris si la rubrica "Adoptia sau a iubi copiii fara limite", subiect - "Eu m-am hotarat de la adoptie inca de la inceput". Daca vreti sa vedeti care e parerea mea despre asta, mergeti acolo.
Repet: e parerea mea, nu cer sa o impartaseasca nimeni, dar incercati sa vedeti lucrurile si din alta perspectiva in loc sa va disperati cautand bani, mosteniri, credite si sa va inglodati in datorii.
Eu va doresc sa va impliniti visul de a avea un bebe si sa faceti ce e mai bine pentru voi si ce va indeamna sufletul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Pisule, multumim pentru contributie dar tu esti un pic paralela cu subiectul nostru.
De adoptie am auzit si noi si hoatararea ne apartine insa noi suntem din acea categorie care isi doreste cu ardoare propriul copil. Este cu totul altceva. Eu una nu m-as linisti daca as adopta un copil... si chiar vreau sa adopt dar vreau si copilul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

quote:
Originally posted by lachione

Pisule, multumim pentru contributie dar tu esti un pic paralela cu subiectul nostru.
De adoptie am auzit si noi si hoatararea ne apartine insa noi suntem din acea categorie care isi doreste cu ardoare propriul copil. Este cu totul altceva. Eu una nu m-as linisti daca as adopta un copil... si chiar vreau sa adopt dar vreau si copilul meu.

Mi-a mers la sufletze!! nu sunt rautaciosa (SCUZE daca asa am parut) dar mi-a placut

Si cum putem afla pana la urma care sunt conditiile care trebiuesc indeplinite ptr. depunerea doasarelor ??
Varsta? Situatie financiara ?Stare civila??
Si inca o intrebare : -Stiti pe unde se afla Ministerul Sanatatii??

"Ajuta-i pe cei ce nu se pot ajuta pe ei insisi !"

Copilutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Mai bine incerci sa suni la minister decat sa te duci pana acolo . E undeva in centru , sper ca nu confund cu altceva , pe langa piata revolutiei. Au tel verde 0 800 800 187 .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Da. e in p-ta Revolutiei. Asteptam vesti cu mare interes, daca aflati ceva.

Zambeste ...maine poate fi mai rau!
anca...poate intr-o zi

Mergi la inceput

Lachione,
Don't shoot me, eu doar mi-am spus parerea! Si nu sunt paralela cu ceea ce spuneti voi, am citit super mult despre FIV, despre toate procedurile medicale de investigatii pentru infertilitate si despre cat de mult isi doresc fetele un bebe al lor. Eu le inteleg si le respect. Fiecare are dreptul sa gandeasca cum vrea si sa aiba parerile sale personale. Eu doar am spus ce cred si am spus ce as face eu! Nu am pretentia sa influentez pe nimeni, doar mi-am dat cu parerea!
Sunt din tot sufletul alaturi de voi si va inteleg!
Eu nu tin neaparat sa am copilul meu, nu vad ce diferenta ar fi intre al meu si unul adoptat, oricum i-as iubi la fel de mult si pe unul si pe altul. Dar oamenii sunt diferiti, la fel si conceptiile de viata.
Cred doar ca trebuie sa fim putin mai toleranti si sa nu ne repezim la cei care au pareri care nu corespund cu ale noastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Pisule, draga, eu n-am spus ca esti paralela cu subiectul "fiv" ci cu topicul "cum sa facem rost de bani pentru fiv". M-am referit strict la asta. Scuze daca te-am suparat. Dar e ca si cum as intra eu la "a iubi fara limite" si le-as spune celor care vor sa adopte ca eu mai bine as face fiv decat sa adopt.
Pur si simplu nu vad rostul interventiei tale atata timp cat avem cu totii acces la ambele sectiuni.
Pupi.

Mergi la inceput