Cum putem face rost de bani pentru FIV?
Raspunsuri - Pagina 3
Monica-Elena spune:
Medicamentele ptr sustinerea sarcinii sunt gratuite chiar absolut toate adina, dar menogon, dyphereline, puregon sau gonal cu ce se face tratamentul de stimulare nu sunt compensate ba mai mult au si preturi de moriexceptand puregonul care ste 391.000 lei fiola si pregnylul 245.000 lei fiola. Si mai ales ca ai nevoie de 50-65 de fiole ptr FIV.
Shyli de acord cu tine si eu la inceputuri am fost dezamagita de o mare somitate la Medsana dar uite ca am dat peste un OM nemaipomenit apoi tot la Medsana cae m-a ajutat enorm sa am acest bebe la purtator. Am mai spus si repet trebuie sa existe si acel feeling medic pacient.Au mai fost dispute pe tema medsana sau giulesti. La urma urmei eu o sa spun ca e bine la medsana ptr ca acolo am reusit, Anis o sa spuna ca e bine la giulesti ptr ca acolo a reusit si nicole7 la sabyc ptr ca acolo a reusit. Spui ca e mai bine acolo unde ai reusit la urma urmei nu???
Dar la sponsorizari nu v-ati gandit? Un prieten, o ruda cu o firma mare si tare care ar putea face un gest frumos?
Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.
Anca Wish spune:
Moni, asta cu sponsorizarea e mai greu. La mine e imposibil. Nu am cunostinte dispuse sa faca un gest ca asta.
Am o prietena care a zis ca scrie la "Surprize Surprize"
ca sa ma ajute. Eu am luat-o de buna..ea cred ca a glumit, doar.
Mie cred ca nu mi-ar fi rusine la o "usa" instarita ca sa cer ajutorul. As face ORICE (ma rog, aproape orice) ca am acesti bani.
Zambeste
...maine poate fi mai rau!
anca...poate intr-o zi
Chi spune:
Anca, draguto, cand esti disperat si nu mai stii incotro sa o apuci, Dumnezeu iti deschide o usa !
Nu spuneai tu ca ai primit intotdeauna ce ai dorit, cand te asteptai mai putin ?
Murphy nu e nebun : NU CREDETI IN MINUNI ! BAZATI-VA PE ELE !
anis spune:
Stiu ca statul acorda,sau mai bine zis sprijina 10 cupluri pt FIv gratis pe an.Nu stiu exact care sunt conditiile medicale ,dar sigur trebuie mers la minister si intrebat care sunt pasii de urmat pt a intra in lotul de FIV gratis .
AniS 
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Kariris spune:
Anis, ai dreptate si eu stiu de acele 10 cupluri pe an care beneficiaza de fiv gratuit. Dar mai stiu si ca in afara de conditiile care trebuiesc indeplinite acele 10 cupluri sunt alese prin tragere la sorti = loterie.
Eu nici nu ma incadram la capitolul "conditii necesare" si nici n-aveam atata putere psihica sa suport un esec adica sa vad ca nu sunt printre acele 10 cupluri care au castigat.
Dar este o varianta si poate chiar o solutie si asta.
Colegii mei de facultate spuneau ca o sa puna un afis la intrarea in universitate prin care sa ceara tuturor persoanelor care intra in universitate sa dea 5000 lei pentru fivul meu. Au facut si un calcul si la cati restantieri erau cred ca strangeam banii si faceam fivul mai repede. Dar a ramas la nivel de gluma...bineinteles.
shylili spune:
pai si cam care ar fi conditiile care trebuie indeplinite? iti mai amintesti ceva?
cred ca chestia cu loteria e oarecum ciudata; nici nu-mi imaginez cum ar fi sa particip si sa pierd
sa dea dumnezeu sa nu ajungem acolo nici una, sa ne iasa creditele, sa vina mosteniri de la rude mai indepartate(ca sa nu suferim pierderi importante)
brrrrrr, urat e doamne sa ajungi sa depinda lucruri atat de importante cum e dorinta de a da viata de bani
“Success means to walk from failure to failure without loosing enthusiasm.”
Winston Churchill
musete spune:
Este intr-adevar o mare problema, cea a costului foarte ridicat, raportat la salariile noastre. Subscriu si eu la tot ceea ce s-a spus, pentru ca si eu, si sotul, suntem bugetari. Ar trebui, macar noul guvern, sa adopte o ordonanta de urgenta prin care sa se aloce anumite subventii pentru cuplurile care isi doresc copii, si nu-i pot avea. Dar cine sa o initieze? Vreo d-na deputat sau senator care poate intelege suferintle unei femei care, nu-si poate mangaia, strange in brate, alinta, legana, propriul copilas???????
Au oare, politicienii nostri, timp si pentru noi?
Pupici, Musete
P.S. Este, evident, o intrebare retorica. Nu trebuie neaparat sa-mi raspundeti. Cred, ca stim toate, care este...

Anca Wish spune:
Lachione, hai sa facem o afacere. Eu pun afisul la tine la facultate, iar tu ii scrii lui Andreea Marin pentru mine. Si uite cum ne facem amandoua cu bebei ![]()
Chiar..vrea sa stiu si eu ce inseamna "conditii necesare" iar chestia cu tragerea la sorti mi se pare o aberatie. Sunt convinsa ca biletele.sunt aranjate dinainte si eventual sunt lipite de degete. sa fim seriosi. ce se face in tara asta asa..la noroc?????
Zambeste
...maine poate fi mai rau!
anca...poate intr-o zi
anis spune:
Din cate imi aduc aminte ..ilie cunostea mai multe date despre asta.
Eu nu stiu de vreo tragere la sorti.
AniS 
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."