Sarcina si anticonceptionale

Poate sunt eu neinformata, dar nu stiu nimic despre subiectul asta.
Cum iti dai seama ca esti insarcinata in cazul in care iei anticonceptionale?
Ce trebuie sa faci?
Copilul poti sa il pastrezi?
Iau anticonceptionale de 3 luni si ma chinuie intrebarea asta...stiu ca sunt 3-4% sanse sa ramai insarcinata cu tot cu anticonceptionale...dar nu imi pot imagina care ar fi simptomele care te-ar face sa faci un test de sarcina.
Pentru ca menstruatia cred ca iti vine in continuare din cauza pastilelor, orice senzatie mai ciudata poti sa o pui pe seama lor, si pot trece chiar 2 luni (ma gandesc eu) pana sa iti dai seama...si sa opresti pastilele...
In cazul asta fatul nu are de suferit?
Sunt foarte nedumerita si nu am nici o informatie in sensul asta...ma puteti ajuta cu niste informatii?
Sinzi si David
Vacanta noastra de iarna
Raspunsuri

Ramonika spune:
Pai, in mod normal, nu ai cum sa ramai insarcinata daca iei pastile. Poti ramane in caz ca ai uitat de luat o pastila, caz in care esti constienta ca s-ar putea sa ramai gravida. Atunci te duci si verifici, nu stai asa si iei pastile in continuare...
Eu asa cred. ca daca iei pastilele ok, fara sa le incurci, fara sa uiti, nu ai cum sa ramai gravida.
Ramonika si pisica

Sabina spune:
Eu am o prietena care lua anticonceptionale, avea ciclu si la un noment dat nu mai vroia cafea....si o durea spatele.A facut o radiografie! si era in 4 luni.Are un baiat de 8 ani perfect sanatos!!!!Sabina si
Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete

Ramonika spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Eu am o prietena care lua anticonceptionale, avea ciclu si la un noment dat nu mai vroia cafea....si o durea spatele.A facut o radiografie! si era in 4 luni.Are un baiat de 8 ani perfect sanatos!!!!Sabina si
Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
Sabina, sigur prietena ta a uitat sa ia o pastila sau a facut ceva cu pastilele, ca altfel nu prea vad cum sa ramai.
Daca nu a gresit cu nimic la luat pastilele si a ramas pur si simplu, ma ingrozesc....

Ramonika

sinzi_ana spune:
Eu stiu ca nu exista nici o metoda contraceptiva 100% sigura. Deci Ramonika, exista o mica sansa sa ramai insarcinata cu tot cu anticonceptionale...chiar daca nu sari nici o pastilutza...
Pe mine ma framanta ideea ca copilul ar putea fi afectat, si cum poti stii ca esti insarcinata sa opresti pastilele...
Sinzi si David
Vacanta noastra de iarna

canuta-om-sucit spune:
Draga mea aceste pastile nu iti ofera siguranta 100% intelegi? Poti sa le iei normal nu e nevoie sa le incurci sau eu stiu ce, ci pur si simplu ramai insarcinata. Sincer mie mi-ar fi frica pentru ca anticonceptionalele sunt pe baza de hrmoni si cu astia nu te joci. Sa nu uitam ca inca medicii nu cunosc foarte bine domeniul si inca se joaca cu ei. Asa ca, trebuie mare atentie.
P.S Eu cunosc pe cineva care a ramas insarcinata si luase postinor si il luase calumea cum trebuia. Tipa a avortat ca cica nu era copil de tinut si asta la sfatul medicilor.
aura

Alecsia spune:
Da, din pacate anticonceptionalele nu sint sigure 100 % dar totusi cazurile de sarcina sint cu totul speciale. Eu una nu am cunoscut pe nimeni sa ramana insarcinata desi lua pilule. Asa sa va dau un exemplu, dar iei un antibiotic si habar n-ai ca acesta poate influienta anticonceptionalul, atunci te miri de ce sarcina.
"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii.
Razi pentru a putea reusi.
Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.
E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."
Mihaela

manupop spune:
eu iau anticonceptionale de 9 ani.dupa 8 ani am renuntat la ele si la vreo 2 luni am ramas insarcinata.
nu mi-am facut niciodata griji ca as putea ramane insarcinata cand luam pastile(a fost o situatie sau doua cand am uitat sa i-au pastila la timp dar am luat-o a doua zi si nu s-a intamplat nimic).
a...ce era sa uit!trebuia sa fac o pauza deintre momentul intreruperii pastilelor si momentul conceperii(a incercarilor
) pt ca se zice ca ,bb poate fi afectat cumva)ma bucur ca noi suntem sanatosi si voiosi!
manu si george

manupop spune:
scuze pt al doilea "i-au" (trebuia iau)din mesajul meu.era bb langa mine si nu ma lasa sa scriu!

DianaR spune:
Daca ramai insarcinata cu toate ca iei anticonceptioanala, primul semn este AMENOREA, adica absenta ciclului. Pot exista sangerari de prim trimestru care sa mimeze o sarcina cum a fost probabil la prietena ta, dar nu sunt regulate ca un ciclu menstrual. Astea pot apare la orice sarcina nu neaparat una aparuta peste anticonceptionale!
Nici o metoda contraceptiva nu e 100% sigura, chiar in conditiile unei bune folosiri a pilulelor exista riscul mic de a se produce totusi ovulatia.
Testul de sarcina ar trebui sa te lamureasca.
Sarcinile aprute peste anticonceptionale sunt absolut normale fara probleme majore din partea fatului, dar din momentul diagnosticului de sarcina trebuie oprita administrarea lor.
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 7 luni