Bebelusi de sept-oct 2004 (10)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

fetelor, o intrebare aparte... cat luati indemnizatie in mana? ca mie contabila imi da 6320000, asa luati si voi?

Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Da voi scrieti, nu gluma!

Am intrat si noi, cu rusine, sa spunem ca ora de nani e pe la 2jumate, 3 ...asta e, ii e somn de pe la 1 da' nu reuseste s-adoarma .Si eu nu-l mai tin asa de mult in brate . Oricum, am incercat si eu cu program de nani, nu e chiar asa, daca-l trezesti mai devreme, tre' sa-i dai mancare mai devreme.. ca dupa ce se trezeste, ii e automat foame, e ca un reflex pentru ei, deja. Ca masa dupa baita.

Fier si alte nebunii noi nu luam.. nici n-am auzit vreo treaba la pediatra.
Oscilococcinum, sau cam asa se scrie, e tare bun, am auzit si eu.
Ati tot povestit de alaptat, eu am fost suparata ca ma musca,m-am mai recuperat (cu mameloane de silicon) dar a luat-o de la capat.. se pare ca-l distreaza foarte tare sa stranga gurita cu sfarcul meu intre gingii..
despre imbracat la scos afara - e o problema, am vazut, ba chiar i-as putea spune capcana - dac-ai apucat sa-l infofolesti o data, de 2 ori, dup'aia, daca mai renunti la hainute, ti se va parea pururea ca-i prea subtire imbracat..
Noi nu apucam jucarelele inca, speram sa le luam in primire in scurta vreme, ca i-a luat mami niste zdranganele colorate de se joaca singura cu ele (un fluturas si o gargarita, 90mii lei buc.) . Eu tot incerc sa achizitionez "pelerina" pt carut si nu stiu de unde, voi unde ati gasit?
In patut, singurel???? Hehe, da' ce-i gluma asta? Pai noi stam in scaunelul de masina (chiar cu centura pt ca mai nou ne ridicam si noi in pod si ne dam jos din scaunel ) si dupa mami, oriunde, in bucatarie cand , in baie, la .. daca stam singurei facem un concert de ne aud toti vecinii, chiar ala de deasupra de-i surd (chiar ma astept, intr-o zi, sa ma opreasca si sa ma-ntrebe daca mai are bietul copil maini sau picioare de cat i le tai toata ziua ca sa urle asa! ) caci la noi e grav grav atunci cand ne e somn! Imi urla-n urechi (am proasta inspiratie sa vreau sa-l calmez pe umar....oooooooooooo.. maaaare greseala! atunci il apuca al mai urlet din parcare! ). E foarte fericit cand il schimb, gangureste de parca cine stie ce-i fac, la baita e in stare sa stea ore in sir, nu e nici o problema, nici foame, macar!
Ce sa va mai spun... cam atata, de trezit tot ma trezeste noaptea, cam greu sa nu-i dau sa manance cand incepe concertul..

Aaa, da, cojitele din cap, eu am auzit ca se numesc cojite de lapte, si ca nu toti bebeii fac. Oricum, si al meu are ici colo, din cand in cand. Va recomand crema de galbenele..asta a functionat la mine. Oricum, rau n-are ce-i face, macar sa treaca!

Va pup, si-asa m-am lungit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut!

La multi anisori celor care mai aduna o luna in buletin... sa cresteti mari si frumosi.

Hai ca incerc si eu sa mai scriu una alta.

Oscilococcinum, este intr-adevar tare bun numai ca eu as zice sa nu dati la bebei fara a discuta cu un medic homeopat care sa VADA copilul. Remediile homeopate NU se dau dupa ureche.

S-a trezit... fug

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Am fost la vaccin,si chiar daca Alma a primit un vaccin in plus fata de alti copii (deh, ca doar mama e romanca), ea a fost cel mai cuminte ingeras. A plans doar putintel (5 minute, cat am imbracat-o) si apoi am pus-o in carucior si a adormit de indata ce am iesit afara. Ne-am plimbat vreo 2 ore prin parc si prin magazine si apoi am venit acasa, a papat si acum rade si se uita ca o smecherita la mine. Nu mai inteleg nimic. Oare chiar asa viteaza fetita a putut face mama?

Daniela Veuger si bb Alma Bianca
http://community.webshots.com/user/danyce103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Salutare mamici,

Nu i-am dat inca augmentin desi l-am cumparat, astept cu infrigurare rezultatul analizei urinare pentru ca bb e vesela, nu mai are febra si mananca bine. Totusi sunt nelamurita in privinta ei, febra trebuie sa aiba o cauza.

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria

http://community.webshots.com/user/lastusedpixel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Danyce, bine ca ai scapat de vaccin! Ai o fata curajoasa foc! Asa a fost si Stefan la vaccinul de 4 luni...a plans un piculetz pana l-am imbracat si acasa nu avea nici o treaba!Mai mult am fost eu speriata decat el!

mcm e bine ca nu mai are febra! Dar tine-o sub supraveghere inca cateva zile, si temperatura sti ca trebuie luata inainte de a papa sau de a plange nu? ca altfel nu-i concludenta! Dar daca mai face febra neaparat trebuie sa-i refaci analizele de urina!

Noi inca nu avem cojitze, eu ma tot uit ca v-am tot vazut pe voi pe aici discutznd...poate scapam.

Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

Kittie, da' ce harnicuta ai fost!
Danyce, si noi am facut vaccinul de 4 luni astazi. A venit nenea doctoru' acasa si Licuriciul meu nici nu a apucat sa planga .... ca a inceput mami sa vorbeasca cu el si sa-l alinte si el prostutu' a inceput sa rada si sa gangureasca. Sper sa nu faca febra. La cel de 2 luni nu a avut nici o reactie urata.

Referitor la Oscillococcinum eu l-am intrebat pe medicul care il urmareste daca sa ii dau (asta acum vreo cateva saptamani), eu voiam sa ii dau preventiv, si el mi-a zis ca parerea lui sincera este ca in majoritatea cazurilor nu are nici un efect, deci NU!

Ana si mie mi se pare ca puiul meu doarme dezorganizat, cu zile in care ajunge si la 18 ore de somnic si altele cand cred ca nu doarme mai mult de 13 -14 ore. Eu incerc sa il las in patut imediat dupa ce mananca si am vazut ca, de regula, dupa maxim o ora in care se joaca sau se cearta cu jucarelele atarnate adoarme.

Angela si Licuriciul ei mic
http://community.webshots.com/user/davidangelatavy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Danyce eu intentionez sa-i dau suc de legume sau orice altceva inafara de lapte de la 6 luni , pina atunci voi alapta doar. De la 6 luni vreau sa incep cu diversificarea, asa m-am documentat si asa am hotarit. Sper sa continui cu alaptatul ca la primul copil, pina pe la 13 luni. Daca tu o hranesti mixt si vezi ca nu se satura poti sa incepi de la 4 luni, dar nu cu suc de fructe ci cu cereale si orez special pentru bebelusi, abia dupa asta se introduc piureurile de legume si apoi fructele care sint mai dulci si se introduc ultimele.

Despre al doilea copil am citit ca e bine ca organismului sa-i dati timp sa-si revina dupa o sarcina, sa se refaca altfel al doilea copil poate sa fie mai sensibil, mai bolnavicios.. Ideal pentru organismul mamei ar fi o sarcina dupa 2 ani !

-------
De retinut: ceaiul din frunze de zmeur dupa 32 de saptamini ajuta la usurarea si scurtarea travaliului si stimuleaza lactatia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

In primul rand LA MULTI ANI celor ce-si sarbatoresc ziua de nume maine.

Va rog ceva sfaturi in legatura cu kk ca nu stiu ce sa mai fac. Damian face cu termometru 90% din scaune.

Azi m-am intalnit cu Mihaela (Roandre) si tin s-o felicit , e super gagica si ea si fetita!!!! Sa traiti!

Geo si Damian (nascut pe 01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

buna fetele!
la multi ani! bebeilor de astazi!Vlad, Miron Radu si Omar!
va multumesc pt sfaturi in leg cu oscilo..num. dupa ce i l-am dizolvat in ceai si ma pregateam sa i-l dau imi spune mama a suta ora totusi mai bine suna dr si am sunat-o si mi-a spus sa nu-i dau ca e prea mica. asa ca nu i-am mai dat si l-am inghitit eu cu mama.

oricum suntem la fel de varza cu raceala bine ca nu avem febra in schimb tusim, ne tragem mucii dupa noi , mama evident a luat si ea de la noi si ma tot gandesc sa nu-i faca rau. fata tuseste parca o idee mai putin de cat ieri, dar tot se mai trezeste pt nas infundat si tuse. i-am pus Karvol pe un scutec aseara si a dormit bine 8 ore de la 1 la 9,30 fara sa duca dorul de tata. Vorba lu Dani, are si fata o prietena, tata. nu stiu daca de la el, karvol, neaparat. azi am cumparat si o lampa din aia pt aromoterapie si i-am pus ulei de eucalipt de ma usturau ochii de la atata miros si parca respira mai binisor.
off numai bolnavi sa nu fie...
ana si angela daca copiii vostri dorm dezorganizat.... io ce sa mai zic, aseara chipurile s-a culcat la 1 nu stiu ce a patit.
d
e diversificare am vorbit si eu cu dr marti cand am fost si mi-a zis ca pana la 5 luni macar sa mergem doar pe tata. am uitata sa va spun ca are 5.800 la 3 luni si 10 zile, mi-a zis ca e bina ca la 4 luni ar trebui sa aiba 6 kg

va pup si mai scriu si maine ma duc si eu la somn ca vad ca doarme inca.

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
http://community.webshots.com/user/madaspa

Mergi la inceput