Cu dragoste,din Iasi....(Mamici din Iasi -9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Multumesc mult de primire si urari.
Va pup pe toate si sper sa fie totul bine la nastere.Dar incerc sa fiu optimista.
Eu voi face cezariana,nu am idee cat e pretul,daca ma poate ajuta cineva.....please...nu as vrea sa dau mai putin decat face,dar nici prea mult,ca nu prea ma dau banii afara din casa...
Week-end placut la toata lumea!

alipticot 34 sapt
Dr Mihalceanu Cuza Voda
DPN 15-20 febr 2005
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Multumesc mult de urari si sper sa fie bine cu toate.
Va pup si un week-end placut!

alipticot 34 sapt
Dr Mihalceanu Cuza Voda
DPN 15-20 febr 2005
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Sa o dau??Minca-o-ar mama pe ea, ca a inceput sa pape banana si-i plaaace taaare-i mai place dar in schimb cu supica nu bate deloc! Gabriela, ne mai gindim ca, deh, nici cu baietii tai nu mi-e rusine!

quote:
Originally posted by GabrielaG

Lacri, si eu pe Matei tot la dr. Scurtu am fost, caci era de garda. Eram cu dilatatie maxima, si medicul meu nu avea timp sa ajunga, dar l-a sunat pe dr. Scurtu si m-a lasat pe maini bune. Intr-adevar s-a ocupat si dupa de mine si nasterea a decurs asa repede...si nu mi-a facut epizototmie, si nici nu m-am rupt.
Gulshan, ai un copil tare scumpel si dragastos. Si noi tot noaptea am ajuns atunci la spital, dupa ce am stat o zi acasa, ca nu parea mana rupta. Oricum nu i-a facut nici o anestezie, ca a fost chiar la incheietura cotului o fisura.
Carmen, mi-a rams gndul la Ilinca ta...nu o dai?
Pupici si WK placut,
Gabriela si baietii

Carmen,Ilinca&Ionut
http://photos.yahoo.com/m_costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

buna fetelor!
de fapt pt. mine ar fi abia dis de dimineata,nu a trecut o ora de cand m-am trezit.aseara mi-am lasat odrasla la mama iar sotiorul meu este plecat si dupa ce am vazut un film am adormit bustean pe la miez de noapte si noroc de ai mei ca au trecut pe la mine (dupa ora 12 astazi)ca de altfel cred ca si acum incalzeam patul si vindeam niste teren(caci asta am visat).
alipiticot din pacate nu am cum sa te informez de preturile actuale ,n-am habar;eu am facut cezariana acum 2 ani jumatate si cu siguranta s-au schimbat pretuirile.parca eu am dat vreo 3mil sau 3,5 mil. nu mai stiu exact caci sotul meu a plasat banii si la mine a fost cam dubioasa situatia ca am intrat sa nasc normal(si a bagat ceva in buzunar la doctor)si apoi a trebuit sa intru la operatie(si atunci sotul meu a mai pulsat)+anestezistul iar ce tine de asistente este separat(depinde de asistente si de salonul unde esti-pe mine m-au bagat in salonul de langa sala de nasteri iar acolo asistentele si infirmierele au fost f. atente nu a trebuit sa le dau nimic).poate stiu celelalte fete ....
si va fi totul bine ,nu te gandi la rau.peste aceasta operatie vei trece usor ,mai ales cand iti vei vedea comoara vei uita de tot de dureri si vei zice ca totul a meritat.multa sanatate si fereste-te de raceli ca atunci va fi mai rau(iti spun din propria experienta).
pupici si duminica placuta

Fabian si mami Lacramioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns birma spune:

Draga mea,

Am fost ieseanca 31 de ani, (in suflet inca mai sunt), dar din 2000 m-am mutat in Bucuresti. M-am integrat foarte usor in orice mediu am incercat, in ciuda faptului ca eram obsedata de aceeasi idee pe care ai subliniat-o: Bucurestenii au ceva cu moldovenii! Nu este adevarat! Singurul lucru pe care trebuie sa-l demonstrezi e ca stii sa te porti.
In schimb, spre mirarea mea, sunt "renegata" de catre dragii mei prieteni Ieseni, care considara ca odata mtata in Bucuresti am devenit bucuresteanca!

Nimic nu e ceea ce pare a fi!

Ingrid

Ei am vazut ei eu mare scis Iasi si ma bucur enorm ca suntem si modoveni..de obicei noi suntem respinsi(mai ales de bucuresteni)dar acum mi-am schimbat parerea...Va satut pe toti si va pup pe cele din Iasi.Aveti grija de voi si sper sa ne vedem intr-o zi..ca na suntem de aici din apropiere

Ferariu Andreea
[/quote]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmag spune:

Ufff....eu nu mai stiu pe care subiecte sa intru mai intai pe forumul asta, ca pierd mereu ocazia sa ma intalnesc cu voi!
Salutari si pupici si din partea noastra
mama Magda + fetele Andreea(12ani)si Amelia (1an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Magdutza,draga intra intii la Prieteni si apoi la celelalte subiecte!...hihi glumesc,dar te asteptam cu drag printre noi,oricind doresti.Ar fi fost frumos sa vii la intilneala!Dar poate cu prima ocazie reusim sa ne vedem!

Ingrid ,oriunde te-ai afla ieseanca de-a noastra esti,cu inima si sufletul!
Cind vii in Iasi poate ne intilnim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Alipiticot,preturile pe care le-am auzit vehiculate sint intre 125-150 euro pentru medicul care te opereaza,1 mil anestezist,500 neonatolog si-l rogi sa-ti controleze bebicul pe toate partile,apoi 50 mii la asistenta care ii va face prima injectie si-l va spala pe RECLAMA ILEGALA,apoi cite 30000 la strins fasa(sint tanticile asistente care se ocupa de asta)si apoi te mai orientezi la fata locului.
A,cind te internezi da-i ceva tanticii de la magazie sa-ti dea o camasa curata!
Sarcina usoara in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmag spune:

quote:
Originally posted by palmyrah2002

Alipiticot,preturile pe care le-am auzit vehiculate sint intre 125-150 euro pentru medicul care te opereaza,1 mil anestezist,500 neonatolog si-l rogi sa-ti controleze bebicul pe toate partile,apoi 50 mii la asistenta care ii va face prima injectie si-l va spala pe RECLAMA ILEGALA,apoi cite 30000 la strins fasa(sint tanticile asistente care se ocupa de asta)si apoi te mai orientezi la fata locului.
A,cind te internezi da-i ceva tanticii de la magazie sa-ti dea o camasa curata!
Sarcina usoara in continuare!

Eu nu am dat nici un ban neonatologului, dar pe langa toate astea, mai este si "mana a doua" care asista chirurgul si care inchide operatia.
In plus am platit, anul trecut, 100.000lei unei asistente de garda care ma repartiza la salonul mama si copilul; sunt saloane de 6 sau 4 paturi, dar si de 3, 2 sau rezerve cu 1 pat. Am impresia ca daca vrei sa beneficiezi de "garsoniera" trebuie sa soliciti dinainte si sa platesti o "chirie" zilnica - cel mai bine discuta asta cu medicul tau din timp.
Deasemenea, mie mi-a dat voie sa port pijamaua, halatul si papucii mei, doar in sala de operatie trebuie sa porti camasa lor, cica este "camp steril".

si multa sanatate tie si bebitului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Saluti!!Uff ca tare mi-a fost dor de voi!!Am stat 2 zile fara net din cauza ca domnul Alexino ..a facut pp pe tastatura..asa ca in seara asta bintuiam prin mall dupa tastatura noua!!
Bun venit fetelor noi in clubul nostru!!
Vreau sa va intreb fetelor,a facut cineva cursuri de contabilitate la Camera de Comert-Asazamintul Romanesc??Merita??EU as vrea sa incep cursul cam in 1-2 sapt incepe o noua serie sint 16 ore pe sapt si ma intreb daca ramin cu ceva dupa curs??!!
Gabi.

Mergi la inceput