Cu dragoste,din Iasi....(Mamici din Iasi -9)
Raspunsuri - Pagina 12
Oana C spune:
Salutare, iesencelor!
Si eu sint DIN Iasi, dar nu IN Iasi acum. Oricum, ma bucur sa citesc ce se mai intimpla pe acolo. Nu am un bebe deocamdata (il asteptam pe 18 iulie).
Oana
palmyrah2002 spune:
BINE AI VENIT,OANA!
FELICITARI ,sarcina usoara usoara si un bebe sanatos si mincacios!
Sa ne tii la curent tot timpul cum te simti ,sa nu ne lasi in ceata!
Cristina si Mihnea
palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Cristina, te invidiez ca ai fost la sanie. Noi vom iesi la anul, cand Iustin va fi marisor. lui Mihnea
Hihih,ieri am fost afara la bataie cu zapada,si am intrat in casa uzi fleasca!
Azi am acelasi program...nu stiu cind mai fac mincare,dar cred ca vin la voi,ca vad pe "la bucatarie" ce bunataturi faci!
Ma primesti?
Cristina si Mihnea
Uitasembatrinetele maica....am intrebat despre "Activator"si nu da dependenta.
Am vorbit cu tipa care nu mai poarta ochelari de cind il foloseste.
Ramonika spune:
Multumesc fetele, la toate! Elena, iti multumeste pisoiul pentru complimente!
Ramonika si pisica
O MINUNE
addiana spune:
cu intarziere "la multi ani!" puiutilor sarbatoriti:gulshan, lindaz. si bun venit fetelor noi: oanac, lindaz, ramonika, sper ca n-am uitat pe nimeni!
am iesit si noi in zapada, dar la inceput nu i-a placut, vroia in brate. cu saniuta ii place, face "pa!" la toata lumea care trece pe langa ea, parca-i o printesa in caleasca!!!
mergeti in hala la et 1.? eu merg cu denisa in fiecare sambata inainte de pranz. ii place mult printre copii!
diana si denisa
lacri spune:
Cristina ai intrat in sesiune?
eu am primul examen pe 12 si urmatorul pe 13,si tot asa pana la sf lunii.
n-am nici cel mai mic chef de invatat .oare ce sa fac???????????
plus ca nici Fabian nu ma lasa
ce ma fac fetelor???????????
Fabian si mami Lacramioara
lacri spune:
hai sa schimbam subiectul caci ma doare capul cxand ma gandesc la facultate.
Linda si eu tot un caniche am avut ,o chema Jakie dar inainte sa vin de l-a spital cu Fabian(dupa ce l-am nascut) sotul meu a dat-o parintilor mei .nici la ei nu a stat prea mult caci tot se gandeau la nepot si am fost nevoita sa o dau la o cumnata si nu prea am avut timp sa ma duc pe la ea si .....ea saraca cand ma vede si acum se gudura si ma linge ,ma recunoaste.tare imi este dor de ea dar mai am rabdare sa mai creasca Fabian ca sa o aduc ca de altfel ar sta amandoi limba in bimba (amandoi, doi super pupaciosi)si sigur al meu fecior (cum de altfel face si acum )ar vrea sa o muste.....nici nu vreau sa-mi imaginez ce ar fi.sigur ar si chinui-o.si Jakie este f.f. geloasa si cred ca s-ar mai da la Fabian.
asa ca incerc sa mai am rabdare
abia rezis insistentelor lui Fabian care cum vede pe afara un catel sau o pisica ma tot plange ca vrea catel sau vrea pisica .
va pup
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by palmyrah2002
Azi am acelasi program...nu stiu cind mai fac mincare,dar cred ca vin la voi,ca vad pe "la bucatarie" ce bunataturi faci!
Ma primesti?
Cu mare placere!
Carmen siIustin(5.06.2004)
Album Iustin
palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by lacri
Cristina ai intrat in sesiune?
eu am primul examen pe 12 si urmatorul pe 13,si tot asa pana la sf lunii.
n-am nici cel mai mic chef de invatat .oare ce sa fac???????????
plus ca nici Fabian nu ma lasa
ce ma fac fetelor???????????
Da am intrat,dar la primul examen nu m-am dus ,fiindca nu am terminat proiectul.Am pe 13 al doilea examen,dar trebuie sa termin si proiectul asta oribil si eu stau pe afara si ma bat cu zapada,iar la serviciu am de lucruu groaznic de mult.
Las ca ne tinem pumnii una la alta si poate merge.
Cite examene ai?Eu 5,da-s ultimileeeee !Sper sa le iau,sa nu am coditza in vara inainte de licenta
lacri spune:
Cristina eu numai 6 examine am si sunt primele.dupa ce l-am batut vreo 2 ani la cap pe al meu sot ca vreau la facultate(el nu prea crede in facultate si nu ma vede pe mine folosindu-mi facultatea ,el are alte planuri....)ar cam trebui sa demonstrez ca nu mi-am batut gura degeaba si ca el nu a avut dreptate(ca nu am sa ma tin).
CE MA FAC?????ca sincer nu am nici un chef cat de mic si pe deasupra in perioada asta tre si sa ma mut .iar noaptea dupa ce Fabian adoarme cad si eu, nu mai rezist.
chiar o sa ne tinem pumnii una celeilalte si cu vreo rugaciune ceva poate o sa fie bine.
Bafta!