Cu dragoste,din Iasi....(Mamici din Iasi -9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Mamaaa,da ce multi ieseni ne adunam!
Pai cind o punem de-o intilneala,trebuie sa inchiriem Carafa din Mall!
BINE ATI VENIT
ANDREEA-CANADA,LINDAZ,ADDIANA
!
Va asteptam cit mai des printre noi,sa schimbam sfaturi, pareri,retete si cam ce sa mai facem pentru a "ne cuminti" odraslele !

Mergi la inceput

IUPIII,ieri am fost cu sania in Botanica,a fost suuper si mi-am adus aminte de vremurile copilariei,cind abia reusea maica-mea sa ma cheme in casa!Abia astept sa merg si astazi ca tare mi-a fost dor de un pic de zapada!

Gulshan sa-ti traiasca copilasii,sa fie sanatosi si fericiti!

Linda sa-ti traiasca printzesuca!
Eu zic ca fetita ta a luat foarte bine in greutate,avind in vedere greutatea de la nastere si cu timpul va recupera!

Andreea,in cartea de telefon este un nr.pentru dr.de care intrebi,dar nu scrie la ce Maternitate este.

Diana,daca fetita ta e dora un pic racita,trateaz-o doar cu antitermice si atit,iar daca nu merge in colectivitate medicul de familie iti va recomanda daca e necesar sa faca antigripalul.

Carmen,cum se simt puisorii tai astazi?Ce-i dai Ilincutezi?

De Elena si Erica,Carmen si Alex ,Adi si Catalina,Ioana,Anna-Maria,mai aveti vesti?

Carmen ai iesit cu Iustin la zapada?A fost impresionat de fulgisori?Cristina si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Hei, Cristina, sintem bine! Ne chinuie dintisorii noaptea si de-aia ma simt obosita sa mai bintui pe forum. Vineri a venit si Vio, deci sintem in formatie completa, Erica s-a bucurat atit de mult, a fost un hai s-un ris si numai la el in brate se catara. Eu nu mai existam pe-acolo. Da' nu-mi pare rau.

Bun venit fetelor noi! La multi ani sarbatoritilor!

Gabi, mi-a placut poezia lui Otto si am ris de m-am prapadit de final. Imi pare bine ca ai reusit sa-l inscrii la scoala la care iti doreai!

Multa sanatate puilor bolnavi!!!

Erica a luat si ea ieri contact pt. prima data cu iarna adevarata. Am mers putin pe zapada si am mai lasat-o sa-si bage minutele prin ea. La ninsoare a bombanit destul de mult, cred ca nu prea i-a convenit.

O zi excelenta tuturor!

Elena si www.ofoto.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=292004679105&page=1&sort_order=0" target="_blank">Erica 6. februarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Si eu sunt din Iasi, dar nu sunt mamica inca.... Ma primiti?

Ramonika si pisica
O MINUNE

Mergi la inceput

Bine ai venit Ramonika !
Toti iesenii si nu numai ei sint bineveniti aici!
Cristina si Mihnea
!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Ilinca nu face prea bine, tuseste si a si vomat putin, cred ca din cauza tusei; ii dau amoksiklav si nurofen. Pe ionut l-am trimis cu tot cu tratament la gradinita, el este mai binisor... Voi ce facetI?

quote:
Originally posted by palmyrah2002

IUPIII,ieri am fost cu sania in Botanica,a fost suuper si mi-am adus aminte de vremurile copilariei,cind abia reusea maica-mea sa ma cheme in casa!Abia astept sa merg si astazi ca tare mi-a fost dor de un pic de zapada!

Gulshan sa-ti traiasca copilasii,sa fie sanatosi si fericiti!

Linda sa-ti traiasca printzesuca!
Eu zic ca fetita ta a luat foarte bine in greutate,avind in vedere greutatea de la nastere si cu timpul va recupera!

Andreea,in cartea de telefon este un nr.pentru dr.de care intrebi,dar nu scrie la ce Maternitate este.

Diana,daca fetita ta e dora un pic racita,trateaz-o doar cu antitermice si atit,iar daca nu merge in colectivitate medicul de familie iti va recomanda daca e necesar sa faca antigripalul.

Carmen,cum se simt puisorii tai astazi?Ce-i dai Ilincutezi?

De Elena si Erica,Carmen si Alex ,Adi si Catalina,Ioana,Anna-Maria,mai aveti vesti?

Carmen ai iesit cu Iustin la zapada?A fost impresionat de fulgisori?Cristina si Mihnea

Carmen,Ilinca&Ionut
http://photos.yahoo.com/m_costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Faina pisica, ramonika! Io-s fan de pisici.
Bine-ai venit printre noi!

Elena si www.ofoto.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=292004679105&page=1&sort_order=0" target="_blank">Erica 6. februarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

buna fetelor!
bun venit Ramonika si sa stii ca esti f. bine venite noi nu punem astfel de conditii ,uite asa ne mai amintim si noi cum era atunci cand nu aveam ingerasii.sa ne urmaresti caci atunci cand vei fi mamica vei sti de toate
Carmen multa sanatate puiutilor!si nu intra in panica .asteptam vesti mai bune.
Fabian in loc de ninge zice :"uite mami linge" iar la fulgi le zice"lingi" tot pe a lui o tine nu vrea sa inteleaga ca se spune altfel.dar mie imi place.sa vedeti ce scoala are pe el;era la mama si el facea trasnai prin bucatarie iar eu eram in camera si am strigat la el sa se cuminteasca insa dumnealui a venit si a inchis usile cica sa nu auda mami si a continuat sa faca circ pe acolo.ce sa-i mai zici????????
hai ca va las
insanatosire grabnica puiutilor bolnaviori
pupici

Fabian si mami Lacramioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaZ spune:

Hai ca incep sa va cunosc ...
Carmen, m-am uitat pe albumul tau, tu il cresti pe Tazar cu Iustin ( sau invers )daca am inteles bine ? Noi acum stam intr-o garsoniera, dar speram sa ne mutam intr-un apartament cu doua camere si tare mi-as aduce si catelusa caniche, pe care acum o cresc parintii mei in Suceava. Mie imi plac tare mult animalele si o iubesc tare mult pe Linda ( de dragul ei mi-am ales numele asta de utilizator Ce sfaturi poti sa imi dai ?
Si voi cele care iubiti si animalele si copiii, ce spuneti ? Problema ar fi ca sotul meu va face naveta din Iasi la servici si va lipsi chiar si cateva zile si atunci ... ce fac eu si cu caine si cu copil? Linda are 4 ani, e tare cuminte, dar tot trebuie scoasa afara de doua ori pe zi ...hmmm
Mihaela si Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Bun venit, Ramonika!

Mihaela, si noi stam intr-un apt. cu o camera, Tazar, catelul, sta in hol. Inca nu are acces in camera, ca e cam nebunatic si la cata forta are (e pittbul, si are 2 ani) poate sa-l raneasca usor pe Iustin.
Intr-adevar e o grija in plus, trebuie scos afara zilnic, pregatita mancare...dar de treburile astea se ocupa sotul.

Cristina, te invidiez ca ai fost la sanie. Noi vom iesi la anul, cand Iustin va fi marisor. lui Mihnea

Carmen siIustin(5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput