Cu dragoste,din Iasi....(Mamici din Iasi -9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LindaZ spune:

Salut, mamici din Iasi ! Citesc de ceva vreme subiectele din forum, dar abia acum v-am descoperit pe voi, cele din Iasi, si asta m-a facut s#259; si scriu pentru prima data ! Ma numesc Mihaela, stau in Iasi si am o fetita, Ioana, care maine, pe 27 ianuarie va face 7 luni. Imi doream de mult o intalnire intre mamici in Iasi. Imi pare rau ca am ratat-o pe ultima, dar la urmatoarea vreau sa vin. Sper ca ma primiti. Oricum, observ ca va tot înmul#355;i#355;i... Numai bine !

Mihaela si Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

buna si multumesc celor care mi-au raspuns: mephala30 (Carmen si Iustin), carmenp (Carmen, Ilinca si Ionut) si Gulshan. Denisa mea e un pic racita, ii curge nasucul. ce parere aveti de IRS?pana acum nu am incercat nici un fel de vaccin antigripal sau altceva de felul acesta.

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Gulshan, LA MULTI ANI PT PUIUTI!!! Eu de ziua lui Octavian, am dus doar bombonele, dar sunt parinti care duc tort si suc. Depinde de gradinita, de parinti, etc...Parerea mea: petrecerea bazata se face acasa sau la Mc'Donald, etc...Eu anul acesta am de gand sa merg la Mall, la Kids Land, ca era mult mai rentabil decat la Mc:Donald. Cat despre cadou, nu prea stiu ce sa zic. Otto al meu e mare fan Harry Potter si Mos Craciun si de ziua lui ii luam cate un lego cu harry Potter.
Diana si Luiza, bun venit in gasca!!! Se simtea nevoia de fetite.
Azi am reusit sa-l inscriu pe Octavian la Scoala 22, deci mi-a mers bine. Ii multumesc Ioanei si lui Lacri pt sfaturi si pareri.
Mai inainte am intrat in casa. Am fost cu puiutii afara si am facut un omulet de zapada. Ochi din dopuri mici de la pet-uri, nasturii din capacele de la sticlele de 5 litri, nasul morcov, fular, o bucatica de ghirlanda de la bradut, iar manutele, niste crengi. Caciula era o punga neagra. Sper sa reziste pana maine, ca sa-l si filmez un pic.
Cristina, dupa ce creste Mihnea, facem formatia...
In rest, sunt foarte fericita pt ca a nins. Prima zi de zapada imi da asa o stare de euforie si buna dispozitie.
E prima data cand ma doare genunchiul de la frig...Oare imbatranesc? Tre sa ma mai uit in buletin?

Va pup si va doresc petrecere frumoasa maine cu puiutii prin zapada.
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

"la multi ani" gulshan sa-ti traiasca copii ,sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii!pai din chef in chef o tineti.....sfaturi in privinta cadourilor nu prea am caci si eu am o problema la domeniul acesta dar eu zic sa mergi prin magazine si vei gasi tu ceva ...
bun venit Diana si Mihaela si sedere cat mai lunga pe forum .sunteti bine venite printre noi si abia astept sa va cunosc.
Diana tu ai venit din Brasov si ai un motiv sa fii mai singurica dar eu m-am nascut si am crescut in Iasi si tot singurica sunt,vechii prieteni fiecare cu casa lui si multi au plecat din oras iar cei mai noi sunt in general cu serviciul si numai pe la sf. de saptamana daca ne mai intalnim .....in rest numai pe la ai mei daca mai merg.eu i-am facut lui Fabian al meu (2 ani si 5 luni) in noiembrie un vaccin antigripal si a mers f. bine pana saptamana trecuta cand a racit putin dar a scapat repede de ea (numai cu panadol si marcofen ).dar vezi ca trebuie sa nu fie deloc racita cand face vaccinul.multa sanatate
Mihaela sa-ti traiasca fetita si la multi ani acusi ,acusi scapa la picioare.numai bine cu printesele voastre se mai mareste gasca fetelor caci erau cam in inferioritate numerica .
va pup
multa sanatate

Fabian si mami Lacramioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

da frumoasa zi a mai fost astazi si Fabian al meu s-a bucurat f.f. mult de zapada ;de dimineata s-a trezit f. mofturos dar au trecut repede mofturile cum i-am spus ca a nins si luam saniuta si mergem la bubu .nu mai are rabdare in casa deja a fost de 2 ori afara si iar vrea sa mearga cu sania .
din pacate nu am timp sa ies cu el afara si sa fac un om de zapada (multumesc pt. idei Gabriela)dar am sa-l pun pe taica-miu.
o seara buna

Fabian si mami Lacramioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Bun venit, Mihaela!

La multi ani, Ioanei, sa fie sanatoasa, sa creasca mare si sa-ti aduca numai bucurii!
Si eu am un baietel de-o seama cu Ioana ta, numai ca al meu face pe 5 feb. 8 luni. I-au iesit dintisorii? Spune-mi mai multe despre ea.

Gabriela, si eu m-am bucurat tare de aceasta ninsoare. E grozav afara!

Diana, sanatate Denisei. Eu n-am incercat nici un vaccin antigripal, deci nu ma bag.

Carmen siIustin(5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Linda, dau un miel de Paste, te-am botezat, Luiza. Da cred ca nu te-ai suparat, nu?
Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Va scrie o mama cu doi copii virusati... Ionut a racit la gradinita, are doua zile de tratament si astazi cind am auzit-o si pe Ilinca tusind, am tras o fuga la doctor si, surpriza, rosu-n git si tratament si pentru ea!!

Carmen,Ilinca&Ionut
http://photos.yahoo.com/m_costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaZ spune:

Multumim tuturor pentru urari!
Despre "povestea" Ioana ar fi multe de spus. Oricum, nu e un etalon de crestere pentru varsta ei. Nu, nu i-a iesit nici un dinte. In schimb de o sapamana sta singura in fund. Dar are 7 luni si 6 kg. Am nascut-o aproape la termen ( 38 saptamani )dar a avut 1400 grame. Am mai stat o luna cu ea in spital la Cuza Voda. Am iesit cand avea 2100 gr, desi initial era vorba sa stam pana ajunge la 2 kg jumate.A crescut relativ bine, dar n-a recuperat diferenta de la nastere, desi mananca de toate si inca o alaptez. Sarcina si nasterea sunt fiecare cate o poveste in sine ...
Pe curand !
Mihaela si Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea Canada spune:

Na ca vin si eu ca musca-n lapte....dar daca tot am vazut ca sunteti proaspete mamici.....stie cineva de Dr. Lazareanu Brandusa? Si daca este la spitalul Cuza voda?
Andreea

Mergi la inceput