Magia Forumului
Raspunsuri - Pagina 2
ovidiu bufnila spune:
Vreau amanunteeee!
Ovidiu Bufnila
fondatorul Codului ICAN:
http://finance.groups.yahoo.com/group/Codul_ICAN/
quote:
Originally posted by gandaceluquote:
Originally posted by ovidiu bufnila
Gandacelule, spune-mi daca tu crezi in ptredictii si profetii!
da! pentru ca eu cred in posibilitatea de a calatori in timp
vrei amanunte?!;)
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
Inmultirea fiintelor la nesfârsit tine de o economie a viului dar si de filozofia textului, fictionalul fiind constructul fundamental.
iarina spune:
ei, ia te uita peste cine dau pe aici...d-le Bufnila, eu va cunosc de pe poezie.ro....am citit destul de mult din ce-ati postat...n-am prea facut comentarii pt. ca in ultimul timp m-am cam certat cu site-ul si mi-am sters toate eseurile. Insa ma bucur sa va regasesc pe aici...si poate postati ceva...cred ca aici ati fi intampinat cu mai mult entuziasm decat la agonia.
gandacelu spune:
quote:
Vreau amanunteeee!
Ovidiu Bufnila
acuma te-am convins?!
pentru cine nu stie: tocmai m-am intors de la o intalnire dl bufnila din anul '900, dintr-o frumoasa zi de toamna de culoarea mierii salbatece - musai! - ca acuma ne cam saturasem amandoi de atata frig si neninsoare peste asteptarile noastre pline de baltoci... ne-am plimbat intr-o gondola, domnia sa a fumat o pipa iar eu am tusit de la mirosul prea vechi de tutun... pai bine, era un tutun de acu aproape 100 de ani, nu?!
ovidiu, pe "maine"!
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
oricum, sa nu raman datoare, iti multumesc si eu cu adanci plecaciuni pentru gasirea acestui subiect de la inceputurile mele forumistice, pe cand ma imprietenisem cu conchitica si ma certasem cu ortansa si andrada hihihi ce comic! ce m-am suparat atuncea... si ce le iubesc pe fetele astea acuma... mai mai... de cand vreau sa-i scriu pm ortansei sa o intreb ce continea acel subiect pe care l-a sters din cauza mea, ca sunt taaaaaaaaaare curioasa......
uf!
as bea un vin fiert... ne mai amintim impreuna de alte momente din trecut?... vera... cu trandafirul ei albastru pe care iar nu apucasem sa-l citesc... ehhhhhhhhhhhhhhhh mai e cineva cu mine in butelcuta cu melancolie?
gandacelu - mi-ai adus aminte de vremuri de demult cand nu clicaream pe aici si stateam cu ochiul (vigilent) pe voi si ma gandeam: Doamne, daca asa se dueleaza fetele vechi de pe forum, ce o sa-i faca unui biet baietel proaspat venit ?
Sa nu uit: frumoasa treaba cu tutunul de 100 de ani dar cred totusi ca avea mai mare trecere un sticlont cu palinca de prune !
quote:
Gandacelule, spune-mi daca tu crezi in predictii si profetii! Eu descopar nu numai in fictiunile mele o multime de meaje stranii dar si predictii! Cred ca sunt milioane de oameni pe planeta care pot zari viitorul dar care nu au curaj sa spuna lucrurilor pe nume. Le este frica de ridicol, de represalii, de batjocura apropiatilor, de paparattziii, de scandaluri, de men-in-black!
Ha, ha, ha!
Mie nu mi-e frica. Cred cu convingere ca e vorba de stiinta pura. Si de un pic de metafizica.
Uite o marturie despre predictia facuta despre atacul de la 11 Septembrie:
http://www.sferaonline.ro/sectiuni/reviews/article/?id=320
Inmultirea fiintelor la nesfârsit tine de o economie a viului dar si de filozofia textului, fictionalul fiind constructul fundamental.
Ma gandesc acum ca nu pot sa nu sper din adancul sufletului ca micutul soldat Adam din „Rascoala” de acelasi autor de nota 10 sa fie tot o predictie reala:
„... In curte, printre tancuri, ALTI bastinasi, imbracati in uniformele Fortelor de descurajare, dansau si ei la fel de ciudat. Adam isi pipai chipiul apoi, gest reflex, isi apuca arma si alerga pe scari sa puna capat acelui fenomen misterios. Dupa cateva clipe, pe platou iesi un bastinas surazator care incepu sa danseze si care nu stia deloc la ce i-ar fi putut folosi obiectul metalic pe care-l tinea in mana.” .
Multumesc Ovidiu Bufnila pentru clipele magice pe care le-ai darui copilariei mele !
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
ovidiu bufnila spune:
Buna dimineata Iarinaaaaa!
Sa nu-ti faci probleme cu www.poezie.ro! Uite, eu, intr-un secol de fictiune am avut o mie de momente ridicole, deznadajduite, penibile in care am fost injurat, haituit, dispretuit, hulit, tratat cu sictir! Ei si? Nu m-am speriat, n-am dat bir cu fugitii. Nu m-am ascuns intr-o gaura! Am luptat! Am fost urmarit, indosariat, sunt si acum, banuit, barfit, ha, ha, ha! Nu trebuie sa ne fie frica, Iarina! Sa ne certam? Pierdem vremea! Trebuie sa inaintam daca avem incredere in noi insine, in valorile noastre, in cei dragi, in prieteni!
Iarina, vrei sa publici aici eseurile tale? Sunt nerabdator sa le citesc!
Cu prietenie,
Ovidiu Bufnila
quote:
Originally posted by iarina
ei, ia te uita peste cine dau pe aici...d-le Bufnila, eu va cunosc de pe poezie.ro....am citit destul de mult din ce-ati postat...n-am prea facut comentarii pt. ca in ultimul timp m-am cam certat cu site-ul si mi-am sters toate eseurile. Insa ma bucur sa va regasesc pe aici...si poate postati ceva...cred ca aici ati fi intampinat cu mai mult entuziasm decat la agonia.
ovidiu bufnila spune:
Gandaceluleee,
E frumos dar trebuie sa-ti spun ca de-a lungul milioanelor de ani care se valuresc incoace si-n colo, in gondole ma plimb cu o singura fiinta, Ingerul Meu, Mihaela! Mihaela e tarmul meu de liniste. Singurul. Anul trecut am aniversat treizeci de ani de cunoastereeeeee! Mihaela mea scrie eseuri. Uite un link:
http://www.sferaonline.ro/sectiuni/eseuri/article/?id=407
Cu prietenie, Gandacelule,
Ovidiu Bufnila
PS: Gandacelule, nu ai vrea sa scrii o povestire despre calatoriile in timp? O astept cu nerabdare si infinita curiozitate!
quote:
Originally posted by gandaceluquote:
Vreau amanunteeee!
Ovidiu Bufnila
acuma te-am convins?!
pentru cine nu stie: tocmai m-am intors de la o intalnire dl bufnila din anul '900, dintr-o frumoasa zi de toamna de culoarea mierii salbatece - musai! - ca acuma ne cam saturasem amandoi de atata frig si neninsoare peste asteptarile noastre pline de baltoci... ne-am plimbat intr-o gondola, domnia sa a fumat o pipa iar eu am tusit de la mirosul prea vechi de tutun... pai bine, era un tutun de acu aproape 100 de ani, nu?!
ovidiu, pe "maine"!
ovidiu bufnila spune:
Dragul meu Darel,
Mi-ai pricinuit o mega-surprizaaaaaa!
iti multumesc pentru acest mesaj extraordinar de incurajator! Fictiunea mea nu ar fi nimic insa fara daruirea ta! Tu l-ai insufletit pe Adam! Personajele scriitorilor ar muri daca cititorii inspirati si daruiti nu le-ar anima cu atat de multa pasiune si farmec!
Cu prietenie si surpriza si mare bucurie,
Ovidiu Bufnila
PS: Am putea explica oare legatura tainica dintre imagine si personalitatea multipla care incepe sa se dezvolte pe planeta? In mod oficial nu se vorbeste despre asta. Manifestea PM-urilor poate fi fie o problema de imagine interioara, fie un defect, fie o bifurcatie.
quote:
Originally posted by DARAELquote:
Originally posted by gandacelu
oricum, sa nu raman datoare, iti multumesc si eu cu adanci plecaciuni pentru gasirea acestui subiect de la inceputurile mele forumistice, pe cand ma imprietenisem cu conchitica si ma certasem cu ortansa si andrada hihihi ce comic! ce m-am suparat atuncea... si ce le iubesc pe fetele astea acuma... mai mai... de cand vreau sa-i scriu pm ortansei sa o intreb ce continea acel subiect pe care l-a sters din cauza mea, ca sunt taaaaaaaaaare curioasa......
uf!
as bea un vin fiert... ne mai amintim impreuna de alte momente din trecut?... vera... cu trandafirul ei albastru pe care iar nu apucasem sa-l citesc... ehhhhhhhhhhhhhhhh mai e cineva cu mine in butelcuta cu melancolie?
gandacelu - mi-ai adus aminte de vremuri de demult cand nu clicaream pe aici si stateam cu ochiul (vigilent) pe voi si ma gandeam: Doamne, daca asa se dueleaza fetele vechi de pe forum, ce o sa-i faca unui biet baietel proaspat venit ?
Sa nu uit: frumoasa treaba cu tutunul de 100 de ani dar cred totusi ca avea mai mare trecere un sticlont cu palinca de prune !quote:
Gandacelule, spune-mi daca tu crezi in predictii si profetii! Eu descopar nu numai in fictiunile mele o multime de meaje stranii dar si predictii! Cred ca sunt milioane de oameni pe planeta care pot zari viitorul dar care nu au curaj sa spuna lucrurilor pe nume. Le este frica de ridicol, de represalii, de batjocura apropiatilor, de paparattziii, de scandaluri, de men-in-black!
Ha, ha, ha!
Mie nu mi-e frica. Cred cu convingere ca e vorba de stiinta pura. Si de un pic de metafizica.
Uite o marturie despre predictia facuta despre atacul de la 11 Septembrie:
http://www.sferaonline.ro/sectiuni/reviews/article/?id=320
Ma gandesc acum ca nu pot sa nu sper din adancul sufletului ca micutul soldat Adam din „Rascoala” de acelasi autor de nota 10 sa fie tot o predictie reala:
„... In curte, printre tancuri, ALTI bastinasi, imbracati in uniformele Fortelor de descurajare, dansau si ei la fel de ciudat. Adam isi pipai chipiul apoi, gest reflex, isi apuca arma si alerga pe scari sa puna capat acelui fenomen misterios. Dupa cateva clipe, pe platou iesi un bastinas surazator care incepu sa danseze si care nu stia deloc la ce i-ar fi putut folosi obiectul metalic pe care-l tinea in mana.” .
Multumesc Ovidiu Bufnila pentru clipele magice pe care le-ai darui copilariei mele !
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
DARAEL spune:
quote:
Buna dimineata Iarinaaaaa!
Sa nu-ti faci probleme cu www.poezie.ro!
Iarina, vrei sa publici aici eseurile tale? Sunt nerabdator sa le citesc!
Cu prietenie,
Ovidiu Bufnila
Si multi vor pune „umarul” pentru a te sustine, daca nu cu postari si / sau aplauze infocate / prelungite , macar cu sustinere morala . Iar daca un singur suflet care va citi cele scrise de tine se va simti inaltat prin cuvintele tale, daca un singur om va tanji sa reciteasca un eseu scris de tine, tot este ceva minunat...
quote:
Dragul meu Darel,
Mi-ai pricinuit o mega-surprizaaaaaa!
iti multumesc pentru acest mesaj extraordinar de incurajator! Fictiunea mea nu ar fi nimic insa fara daruirea ta! Tu l-ai insufletit pe Adam! Personajele scriitorilor ar muri daca cititorii inspirati si daruiti nu le-ar anima cu atat de multa pasiune si farmec!
Cu prietenie si surpriza si mare bucurie,
Ovidiu Bufnila
PS: Am putea explica oare legatura tainica dintre imagine si personalitatea multipla care incepe sa se dezvolte pe planeta? In mod oficial nu se vorbeste despre asta. Manifestea PM-urilor poate fi fie o problema de imagine interioara, fie un defect, fie o bifurcatie.
!
Multumesc pentru minunatele cuvinte, dar nu sunt vrednic de ele. Eu doar l-am redescoperit pe Adam, in dorinta mea de a revedea un Adam in fiecare soldat de pe aceasta planeta... caci eu traiesc cu credinta ca Adam suntem toti, doar ca unii am renuntat la bete pe post de arme, iar altii le mai tin la piept... pana cand ?
Pana vor descoperi si ei ca orice bat poate inverzi si face flori minunate daca este udat cu putina Iubire, cu un strop de Intelegere si mangaiat cu brate incarcate de Bunatate ...
Pace tuturor !
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
gandacelu spune:
quote:
Anul trecut am aniversat treizeci de ani de cunoastereeeeee!
la multi aniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
dar cu mine te stii de 100 de ani, ai si uitat deja, de "ieri" pana azi?!
iarina spune:
Nu mi-a trecut prin cap sa scriu aici eseurile...uite, incerc cu unul...sau cel putin cu inceputul..mi-ai dat o idee....o sa reiau unul mai vechi de pe poezie.ro.