Bebelusi de nov-dec 2004 (7)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

Ad-rianna, frumusei foc sunt gemenusii tai. De fapt ai tuturor fetelor, eu mereu ma uit la pozele voastre, dar nu mai apuc sa va mai si spun ce ma minunez de ei.

Ce inseamna intarcat? Intarcat e cand bebe nu mai suge deloc de la san. Sunt 2 situatii: cand mama il intarca pe bebe (adica voluntar ii intrerupe alaptatul) sau cand bebe se intarca singur (refuza sa mai suga de la san). Ceea ce faci tu e alaptare mixta: si biberon si san. Din cate am citit eu, se pare ca dupa 2 luni bebelusii nu mai uita sa suga, sunt destul de puternici sa nu uite reflexul, deci puteti sa le faceti cunostinta si cu biberonul ca ei nu vor confunda tetina cu mamelonul, deci nu vor uita cu msa suga de la san.

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Buna!
De-abia acum reusesc sa intru si eu sa vad ce mai e nou printre mamici si am o surpriza neplacuta!
Vad lista cu mamici, dar nu ma vad printre ele!
De ce?
Daca exista niste reguli pe care eu nu le-am respectat
vreau sa le stiu, iar daca nu, as vrea sa ma vad pe lista!
In plus, nu stiu ce ar mai trebui sa fac pentru a primi album. Am mai pus intrebarea si nu mi-a raspuns nimeni.
Le-am scris si celor care se ocupa cu forumul si degeaba.

Sunt de acord ca am aparut mai tarziu in randurile voastre, dar mi s-a parut ca totul e OK, sau mi s-a parut?

Cristina si Damiana (5 nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

miria cristina, nu trebuie sa te superi, cea care tine evidenta listei o face benevol ( nu e obligata in vreun fel ) si in plus de asta este o proaspata mamica din randurile noastre.Ca sa nu mai amintesc ca a fost si internata in spital cu bebe asa mititel.Deci, iti dai seama ca nu are timp sa citeasca tot si sa actualizeze prea des lista. Trimite-i un PM, atunci sigur citeste doleantele tale.
In ceea ce priveste albumul nu stiu cum sta treaba, or fi fost si adminii in concediu de sarbatori. Dar nu astepta dupa ei, poti sa-ti faci un album pe yahoo eventual unde sa vedem si noi pozicile tale.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004) http://photos.yahoo.com/for2nity

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

fetele, am venit... sunt obo, ma duc la nani

ei bine, da: ioachim mai are icter - e pe trecute, dar mai are, vedeti?! ati zis ca sunt io nebuna! daca va uitati in poze, obrajii sunt clar portoclaii
dar fata de cum era... la soare te puteai uita!...

in fine... e bine ca trece, n-a mai zis nimic de fenobarbital

mi l-a cantarit, are 5 kile! a luat 400g intr-o saptamana jumate! mi-a zis doctorita sa mai fac vreo 3-4 copii, ca am lapte bun!
si dac-ati sti cat am tras la ile... care nu lua in greutate (cat trebuia acolea pe tabel!) asta ca incurajare pentru cele care se chinuie acum... cred ca e in functie si de copil (ioachim e asa de cuminte! fata de ile;) si de starea de calm a mamei...

a, si stiti ce mi-a mai spus?! sa incep sa-i dau suc de fructe! hahaha

gata, ma duc la nani! pupici! pe maine!

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

Mergi la inceput

Am inteles, si-mi pare rau pentru mamica si bebeul ei. Poate cand va avea timp, ea sau alta, ma vor trece din nou pe lista. Lipsesc de pe lista a 4-a in colo. Este adevarat ca am "disparut", dar asa e de sarbatori.
Pentru orice eventualitate mai dau o data datele:
Miria Cristina - 5 nov 2004, ora 18:15 - Maria Damiana, 3850gr, 51 cm.

Cristina si Damiana (5 nov 2004)

Mergi la inceput

Am incercat din nou sa trimit albumul. Sunt tare curioasa sa vad daca am reusit!
As avea si eu cu ce sa ma mandresc!!

Cristina si Damiana 5 nov 2004

Mergi la inceput

Sper de data asta sa-mi iasa figura!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Am reusit!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

miria_cristina, chiar ai cu ce sa te mandresti.Sa fiti amandoua sanatoase.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004) http://photos.yahoo.com/for2nity

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

doamne, miria, e superba!
fa mai multe albume, ca ai amestecat poze mai vechi cu altele noi

fetele, ca tot veni vorba de lista: ce ziceti, mai scapam de emoticoane? ce parere aveti?!
roserb, n-ar fi mai "cool" o lista mai "serioasa", acum ca am nascut toate?
se va vedea care e mami de baiat sau fata din culori, nu?

ce ziceti?

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

Mergi la inceput