Ne putem vopsi parul daca alaptam?

Ne putem vopsi parul daca alaptam? | Autor: ana_a

Link direct la acest mesaj

In perioada sarcinii nu mi-am mai vopsit parul sa nu fac rau bebelusului din burtica. Acu parac as vrea sa ma vopsesc ca tare mi stearsa culoarea si nu imi place...dar medicul de familie mi-a zis sa mai astept... voi ce zice-ti?

Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geanica spune:

eu m-am vopsit fara probleme...nu stiu ce sa zic...]

la noi a fost bine...

mai intreaba
pupci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiwwy spune:

vopseste-l cu ceva gen vopsea-crema care nu contine amoniac.Eu in timpul sarcinii mi-l-am vopsit cu Loreal casting care e facuta 100 % naturala si nu face nici un rau nimanui, crede-ma!
Astea sunt bancuri cum ca nu e voie sa te vopsesti (mai ales ca e naturala ) Trust me !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

eu m-am vopsit cu henna, lorealul nu are cum sa fie 100% natural, dar henna da, e ca un ceai, pasta se aplica pe par...nu tine prea mult si tb sa stai 4 ore cu ea in cap...dar e clar ca nu e chimica deloc si nu poate afecta...

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidiadanaila spune:

Si eu m-am vopsit, cu BESS Profesionala fara probleme....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Si eu am rabdat cat am fost insarcinata si nu m-am vopsit. Dupa nastere, cand mi-am revenit in totalitate (avea bebe vreo 2, 3 luni), m-am vopsit.
Si totul e ok. De ce n-ar fi?

N-ai cerut explicatii medicului de familie? De ce sa mai astepti?

Carmen siIustin(5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Eu am studiat problema si am intrebat si medici, iar concluzia a fost ca nu are cum sa ajunga de pe pielea capului in circulatia ta substanta nociva, in consecinta m-am vopsit fara probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Mai spuneti, mai spuneti ca poate ma hotarasc si eu sa ma suvitez la loc cum am fost inainte de sarcina, ca tare ma trage ata, dar nu am avut curaj pana acum... De suvitatul cu blanche ce stiti?

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

pe cine am intrebat pe aici toata lumea mi-a zis sa mai astept pana dupa alaptat...dar eu zau ca nu mai am rabdare, cred ca am sa ma vopsesc totusi!asa ma gandesc si eu ca nu are cum sa ajunga de pe pielea capului pana in lapte ceva substantza nociva in cantitate mare sa zic asa... stiu si eu... parca nu ma lasa sufletul sa nu cumva sa imi para rau pe urma...desi nu cred ca ar fi problema, mai ales ca sunteti pe aici care v-ati vopsit. Doar soacra mea mi-a zis sa ma vopsesc cu incredere ca nu are cum sa afecteze...ea a zis ca s-a vopsit pe vremea ei...chiar si gravida fiind...

Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_miti spune:

Eu m-am vopsit in luna a 8 a cu Garnier si bb nu a patit nimic.
Acum alaptez, Alex are 3 luni aproape si chiar maine vreau sa ma vopsesc pt ca de sarbatori nu am avut timp. De data asta am optat pt Palette de luxe. Credeti ca va afecta lactatia si daca da cum imi dau seama?

ana-maria si Alexandru Andrei(7 oct.2004)http://www.cat.betasis.ro/puiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Eu m-am vopsit cu henna insa nu e atit de simplu.Este categoric naturala,deci nu-l afecteaza in nici un fel pe BB insa faci o mizerie in casa de neimaginat.Eu am folosit o vopsea praf care se dizolva in apa fierbinte si rezulta o pasta.Foarte enervant!

Mergi la inceput